Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

cred ca inca nu ma vad in timp real, intru mai tarziu. fug la baie ca am uitat de mine

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele mai ales cele care sunteti la al doilea bebe.Am si eu o problema mai intima. STiti ca va spuneam ca mi-a venit menstruatia. Problema e ca e tare abundenta. Ma cam sperie. E normal sa fie asa dupa sarcina. Am mai citit si intrebat prin stanga si prin dreapta si am inteles ca a fost abundenta. Da la mine e cam robinet. Am sunat doctora dar nu mi-a raspuns (deh, e duminica dupa amiaza ) si sunt chiar super stressy.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Dupa ce am reusit sa scriu un adevarat roman, a cazut netul.
Monica, imi pare nespus de rau ptr ce ti s-a intamplat. Stiam de ingerasul tau, pe-atunci citeam din umbra. N-am stiut ca dr Ionescu a fost si medicul tau. Cred ca am avut eu ceva mai mult noroc... nu stiu. Dar sa-ti pastrezi speranta, ca ai sa vezi ca o sa fie bine pana la urma. Si eu am pierdut un bebe in anul 2003, stiu cat de greu ti-a fost.

Multumesc fetelor pentru urarile de bine, si chiar daca o fac mai tarziu, vreau sa urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI, tuturor celor care sarbatoresc de sf, Mihail si Gavril.

Merg in urma sa vad ce ati mai scris, ca am pierdut ziua de ieri din cauza lipsei semnalului de la net.

Revin

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Monica si eu tot asa am inteles ca e foarte abundenta. Din pacate sunt abia la primul bebe asa ca nu stiu cat de abundenta...

Nikolici in care parte de spitalul 9 stai?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Monica, eu cand aveam probleme cu menstruatia prea abundenta luam Clorocalcin si vitamina K. Recomandarea era de la medicul meu, ptr cazurile de menstruatie prea abundenta.

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

fetelor voi cate grade aveti in camera bebelusului si cum ii tineti imbracati? noi cu body si pantalonasi sau salopetica si fara caciulita, dar la peste 23 grade. la noi erau aproape 24 grade si pediatra a zis ca e prea cald, ea a zis 22, dar mie sincer la 22 mi-e frig si nu stau chiar in tricou. acum parca ne-am obisnuit la 22-23, dar maya are cateodata nasucul rece, am impresia ca ii e frig. cum zic cartile ca mamicile nu tin bebeii prea dezbracati niciodata, mai degraba sunt prea imbracati. asa o fi?

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Muhh i-am tot zis si explicat..v-am dat si pe voi exemplu, mamici cu experienta..dar..e catar..nu crede ca un bebe asa mic habar nu are pe ce lume traieste si ca de la 5-6 luni te poti purta altfel cu el..crede ca si acum sunt mici santajisti...offff..am de furca cu el....in leagatura cu curentul..ai dreptateai dreptate..e specific ptr Romania..

Monica intradevar menstruatia este mult mai abundenta, si eu tot la primul bebe sunt dar stiu de la prietene care au unu doi bebei si chiar de la mama.

Mergi la inceput

Gargarita mea e tare cuminte. Doarme bine si mananca la un interval de 4-5 ore. Chiar ma ingrijorasem crezand ca doarme prea mult.

In privinta soacrelor... va inteleg. Norocul meu ca soacra nu vrea sa ne vada. Mama mea, abea acum, dupa nastere si-a amintit ca are o nepotica. Ne viziteaza la 2-3 zile. Am avut un ajutor nesperat din partea bunicii mele, care saraca are acum 76 ani. Numai ea ii face baie fetitei. Mie inca mi-e teama.

De sot... ce sa mai zic. E topit dupa gargarita. Dar fiind asa euforic... a reusit sa piarda TOATE actele . S-a dus sa declare fetita si cand a ajuns la ghiseu a constatat ca nu mai are nici un act. Acum trebuie sa scot macar buletin provizoriu, ca sa pot in baza lui sa scot si celelalte acte duplicat. O nebunie, ce sa mai zic. Am plans toata ziua.

Voi ati facut apa aceea sfinttita la biserica? Mi-a spus lumea ca trebuie la 8 zile de la nastere sa mearga cineva la biserica si sa-mi aduca un fel de aghiazma pe care sa o picur in baia copilului. Problema e ca eu n-am voie sa intru in biserica. Sa vad maine daca gasesc pe cineva dispus sa faca asta.

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!

Am venit si noi de la plimbare!
Boo am trecut una pe langa alta ,pe bulevardul Kiseleff,tu erai cu sotul si caruciorul si eu la fel,nu te-am abordat ca te-am recunoscut cand deja trecusei de noi dar daca te mai intalnesc te abordez

Monyca.c eu sunt sigura ca la varsta asta cei mici nu se invata in brate sau altele de genul asta.nu sunt santajisti,pur si simplu au nevoie de atentia si dragostea noastra.Iar eu una vreau sa profit de el asa mic si dragut si sa-l tin pe mine si in brate mereu!sper sa inteleaga sotul tau!

Monica eu dupa ce am pierdut sarcina primul ciclu a fost f f abundent si plin de cheaguri,nu e chiar aceeasi situatie dar cred ca este normal.Iti tin pumnii sa deschizi odiseea de sept -oct 2009

Kid am rezolvat poza,era una cu Luca despuiat dar acum nu mai este.

mamidestefan ai un pm de la mine!

fug sa apuc sa mananc ceva pana se trezeste baiatul!
Va pup!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariana, Dr Ionescu nu era medicul meu. Dr meu era Nanu care este seful clinicii. Ionescu s-a nimerit de garda cand am nascut. Era seful garzii, cu el era o rezidenta Claudia Mehedintiu cu care am nascut eu. El nu s-a uitat nici cu fundul la mine, a venit doar cu anestezista cand am cerut epidurala si m-a intrebat foarte de sus daca stiu ca trebuie sa platesc. Si dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat se simtea cam vinovat pt ca el era raspunzator de ce se intampla in spital fiind seful garzii. Atitudinea lui fata de mine si mai ales fata de ai mei m-a deranjat. M-a deranjat faptul ca nu a avut curajul sa iasa si sa spuna ce s-a intamplat. Iar a doua zi, cand mie imi era rau si aveam analizele varza el zicea ca e de la anestezie. Iar eu era sa mor. Noroc cu Dr Baran de la ATI care s-a prins ce se intampla. Dupa parerea mea este singurul OM din Caritas. El mi-a pus perfuzii cu sange si m-a bagat pe antibiotic. Iar dupa ce m-a mutat la Babes cred ca s-a simtit cu musca pe caciula pt ca a venit mereu sa vada ce fac. SI acolo mi-a povestit ca si el a patit ca mine cu prima sotie, adica i-a murit copilul la nastere. Atunci i-am vazut pt prima data latura umana. In fine. A trecut acum. Dupa aia am citit pe net numai lucruri bune despre el. Toata lumea il lauda si spune ca e un dr bun si un om de calitate. Ca a murit copilul chiar nu a fost vina lui si nici a rezidentei. Bebe avea probleme de mai demult. Vina este a lui Nanu ca mi-a spus ca "e normal in sarcina" si a mea ca nu m-am mai dus si la alt medic.
Scuze de lungeala dar cand i-am vazut numele am retrait momentele de atunci si am simtit nevoia sa ma descarc.
Oricum nu recomand nimanui sa nasca in caritas. E jale cu pistoale

Eva, mercic. Intr-adevar Polizu arata de N ori mai bine. Eu am fost doar jos la camera de garda si la ecograf. Acolo ma consulta de fiecare data. Iar igiena este la ea acasa. Incomparabil cu Caritas-ul. O sa te mai intreb eu una alta cand o fi sa fie bebe. Sigur o sa-mi iau rezerva si VREAu sa asiste si sotul la nastere clar. SI el saracul a zis ca data viitoare nu ma mai lasa singura orice ar fi.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput