Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Fetelor, voi cate grade faceti pt bebe? Ca eu la 21-22 inghet de frig. A mea s/a obisnuit cu 24-25...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

mami a mai pus cateva pozici cu mine..pe fuga..ce ziceti ? cu cine seman ? cu mami ?
http://good-times.webshots.com/photo/2358545970103353051fpSIXY
sau cu tati ?
http://good-times.webshots.com/photo/2741786910103353051sSjHdX
ma rog la Doamne Doamne, sa cresc mare, sanatoasa si cuminte !
http://good-times.webshots.com/photo/2970926010103353051DheaHW

Nu pot sa ma pronunt cu cine seamana dulceata ta , dar are niste colacei la picioare.... mama mama ce copanase... e o scumpa !!!

Boo ma bucur ca analizele sunt ok !!!

Fetelor ma ingrozesc ce scrieti voi de soacre....La atac , nu le lasati

Nu stiu ce poza au sters...la mine era una cu David la baie dar nu era stearsa. Am sters-o eu ca sa nu fie probleme...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Kid intr-adevar Maria are 59 cm si cand te uiti la ea nu ai zice ca e atat de grasunica, dar cand o cantaresti...o mai cantaresti o data ca sa fii sigur ca nu greseste cantarul . Elena a fost tare incantata cand a vazut-o prima data pe Maria, apoi a mai facut cateva mici crize de gelozie...gen sa pun bebele jos, sa nu-i dau sa manance in fotoliul ei...dar pe de alta parte o pupa, de mai multe ori, ca sa fie sigura ca a pupat-o bine, ii da jucarii si o ii da sfaturi sa manance tot ca sa creasca mare mai repede sa se joace impreuna. Exista un mare DAR, pentru ca Maria nu doarme noaptea apropape deloc, Elena sta mai mult la ai mei...nu faceam fata amandurora pentru ca una ma solicita noaptea, iar cealalta ziua, iar eu nu apucam sa mai dorm nicicand nici macar 1-2 ore. Asa ca inima mea e in doua locuri...abia astept sa isi schimbe Maria programul ca sa se si fetele mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Cosmy.bbine ai venit printre noi!..inca nu te vedem in timp real..din cate stiu de la fete trebuie sa scrii 10 mesaje repede si gata..ai scapat !!! asa e cand ai familie mare si avantaje si dezavantaje !

Kid esti o scumpa..am sa-i transmit hihihihihiih el este un microbist (DINAMOOO!!!!) si se uita la emisiunile lui Cernat !!! sa vad ce parere are cand o sa-i spun..

Babytza e asa dragalas soricelul, a crescut ff mult..doarme bine in bouncer ? ma faceti sa iau si eu unul..ma dispera ca nu vrea sa stea nicaieri decat in brate..poate o pacalesc cu asta..nu am luat pana acum..mi-e frica de curent, cum va povesteam la noi in casa nu prea sunt usi ce ziceti sunt nebuna cu..curentul? exagerez?

Sanziana esti o fericita..mamica cu doi baieti asa cuminti !eu am o fata si deja ma dispera!!!

Muhh ar trebui sa ti-l dau pe sotul meu sa-l convingi tu..poate poti.. ma dispera ca o rasfat si ca fug imediat la ea cand plange..nici o sansa sa-l conving ca e prea micuta si are nevoi de dragoste si afectiune acum..pe la 5-6 luni e alta poveste..vorbim altfel cu ea..poate atunci o si putem forta un pic sa stea si singurica la ea in patut..oooooffffff..barbatii astia !!!!!!

Nikolici stiuuuuu cum e cu un catelus...si mai ales aceasta rasa..parca asunt un picut si disperati (scuze poate al tau e mai cumintel) parca inebunesc daca nu-i scoti afara..mai greu e cand e vremea f urata, ploua, sau ninge e disperant..eu cel putin il spalam de fiecare data din cap pana in picioare ..se facea varza !!! acum am scapat !!! e la mama soacraaa !!!

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor e normal sa aiba nasucul aproape tot timpul infundat ? mai ales noaptea am observat si mai mult o singura nara..i-am pus ser fiziologic si..degeaba..am folosit si batistuta dar nu iese mare lucru..se enerveaza si cand papa, ca nu poate respira bine..pana cateva zile (3-4) nu a avut nimik..se poate sa fie racita ? cum imi dau seama ? mentionez ca si stranuta..

KID tu ziceai ca-i periculos cu mucisorii ? poate sa faca otita ? daca am retinut eu bine ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Nikolici stiuuuuu cum e cu un catelus...si mai ales aceasta rasa..parca asunt un picut si disperati (scuze poate al tau e mai cumintel) parca inebunesc daca nu-i scoti afara..mai greu e cand e vremea f urata, ploua, sau ninge e disperant..eu cel putin il spalam de fiecare data din cap pana in picioare ..se facea varza !!! acum am scapat !!! e la mama soacraaa !!!

pupi

Si eu as avea aceasta posibiliate sa mi dau cainele la socrii,chiar au insistat sa il dau, insa il iubesc atat de mult incat ma doare sufletul sa ma despart de el.El este un catzelush cuminte insa cand e vorba de afara de la un timp zici ca e turbat...am inceput sa ma gandesc cum o sa fac cand raman singurica cu el, mai ales ca vine vremea urata si oricat de mult l as spala eu pe rotzi tot murdar si gri pare...acum e curat si flaffy ca l am tuns ieri ...zici ca,cu ciobul, insa e ok pt par...ca era cam prin atmosfera o parte.
Si el este membrul nostru de familie ...il numim baiatul nostru cu coada pt.care sotzul meu m a parasit si nu mai doarme cu mine...el cu Sasha fiul iar mami cu Karina-maimutzica roz.
Apropo de dormit in patutz singura...cred ca reusesc pana la urma sa o adorm si sa o pun acolo, insa imi este atat de drag sa dorm cu ea valeu...am zis macar o luna --doua cu mine sa ma uit eu la ea, zici ca sunt nebuna ma trezesc noaptea sa o supravgehez si sa vad eu ca respira..Si daca nu se va obisnui in patutzul ei dupa...strangem patutzul si ii punem lu tati biroul inapoi ca asa a plans dupa el o grama, iar bebica poate dormi in patul mare care este de o persoana si jumate:) si mami in cealalta camera in marele pat de 10 persoane plus una.
Pupam toate printzesele si printzisorii nu neaparat in ordinea asta

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Monyca parca tu ne spuneai ca la voi chiar doctorul a recomandat ca pana la 6 luni sa fiti langa ea in orice conditii ca nu e vorba de rasfat. ca sa zic asa da-i sotului tau cu vorbele doctorului in cap. Legat de curent, el se formeaza cand sunt doua geamuri, usi, geam si usa opuse deschise si chiar si atunci nu face rau propriu zis decat daca ai predispozitie spre anumite chestii. Cat de curent sa fie la voi in casa? Relax si din cate imi amintesc eu curentul este specific pentru Romania asa ca daca ai posibilitatea sfatuieste-te cu cineva de "acolo" si vezi ce sfaturi primesti.

andy eu pe Dimitri intr-o seara nu il puteam linisti cu nici un chip si am sfarsit prin a-l plimba prin casa intins cu burta pe mana si antebratul meu. Dar plimbare in ritm alert. S-a linistit si a dormit cinci ore legate saracul. Sigur e satula Alexia? Ca si cu formula sunt momente cand trebuie sa cresti cantitatea de la o masa.

babytza arati beton ce sa mai zic de copii ca sunt superbi si acum sincer nici sotul nu e de lepadat. Sa fiti sanatosi si fericiti toti patru, poate cinci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Monica multumim!
am vazut poze cu printesica ta e scumpa foc si de voi doi nu mai zic
si azi avem musafiri si trebuie sa ma dusulesc pana nu vin si pana nu se trezeste minunea sa pape.
e tot infundata la nascuc, chiar daca desfundam cu apa de mare si batista beb in fiecare zi. sper sa treaca cat mai repede, ca deja e tot asa de o saptamana. pediatra mi-a recomandat antibiotic, dar am refuzat sa-i dau, pt ca febra nu a facut deloc si mi-am zis ca trece daca curat bine nasucul de secretii. oare am facut bine ca nu i-am dat antibiotic? sper sa nu ajung sa-i dau acum pt ca nu trece. va pe toate

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Monyca parca fetele noastre s-au vorbit. pediatra mi-a zis ca e putin racita, are secretii si in gat si ea se ineaca si mai ales noaptea i se infunda.

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

din cate am citit pe net si prin carti, ar trebui sa treaca daca se curata bine nasucul, fara alte tratamente, insa noua nu ne-a trecut, ne tine tot asa de o saptamana sper sa nu fi gresit ca nu am administrat antibioticul

Mami super happy de Maya

Mergi la inceput