Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Buna dimineata..ei dupa circul de ieri ,asera la 12.30 a adormit finally si s-a trezit la 5.30,a mancat si a dormit pana la 9 deci nu mai sunt asa zombi..sper sa nu o luam azi de la capat
RAMO.Azi e ziua ta nuuu?Sper sa nu gresesc.
tututror si o duminica minunata.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
felicic76 spune:
kid, miruna: stiti voi ce vorbiti va dati seama ca eu nu fac decat sa iau de bun ce mi se spune, oricum mi s-a parut extrem de ciudat: imbaiat, schimbat, mancat, nu vroia la nici unul dintre noi, cum il puneam in patul nostru era bine, cum il puneam in al lui descoperea maracini asa ca dupa 12 minute de plans s-a linistit si a adormit.oricum, somnul de la 5 dim la 8 il face lla mine pe burta, pe canapea ca altfel nu mai dormim niciunul.
nikolici: cand sunt singura acasa si tb sa-l scot pe fox, il bag pe bebe intr-un sac (este gros, cu maneci si caciula) asa cum il tin in casa si cobor cu amandoi. chiar daca doarme busteam, mie mi-e frica sa nu vomite, sa nu se inece, deja l-am gasit pe burta de doua ori pana acum.
evaF, miruna, nikolici: ma bucur sa aflu ca nu sunt de 9(inca) Inseamna ca exista vreo eplicatie stiintifica ptr asta si sa stiti ca picaturile sunt prezente si el, iar in primele zile chiar ii convingeam pe cei ai casei ca sigur mai este un bebe in zona dupa ce am inceput sa ma deplasez, am realizat ca nu, este doar in capul meu.
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Muuh spune:
feli ei sunt foarte obositi fizic dar si psihic seara si au nevoie de cineva sau ceva sa ii linisteasca asa ca probabil vroia sa fie langa voi. E bine ca totusi a adormit in sfarsit dar iti spun sincer ca eu pe Alexei l-am lasat sa planga o singura data cand avea 4 luni si asta pentru ca era doctorita de fata si am regretat enorm. Iar acum sta singur, se joaca nu e dependent de mine si nici miorlait sau alte lucruri. A da si se culca singur de cele mai multe ori. Dimitri doarme cu mine in pat si va voi spune peste doi ani cum a fost.
andy.p spune:
miruna spune-mi please ce fac cu Alexia ca de multe ori plange si in patutz si in brate indiferent unde o pui si in ce pozitie o tii,nici mie nu-mi place sa o las sa planga mai ales ca Andy nu a plans.dar spune-mi ce sa fac?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
nikolici spune:
[quote]citat din mesajul lui Muuh
nikolici stiu ca te vei supara dar TI-AI LASAT COPILUL SINGUR IN CASA??????? Sper ca sunt nauca si am inteles gresit. Chiar si 10 minute personal mi se pare o eternitate si nu vad niciun impediment sa o iei cu tine intr-un marsupiu ceva. E PERICULOS se poate intampla orice dar absolut orice. Oi fi eu mai panicoasa dar un copil atat de mic nu se lasa singur in casa sub nici o forma.
[quote]
In mod sigur nu-mi voi mai lasa bb singura in casa...oricum m am simtit f rau lasand-o.De obicei iesim toti 3(noi doua si baby dog), insa doctora mi a interzis marsupiu pana la 2 luni, cu toate ca babybjorn care il avem noi este de la 0 luni, a zis nuu...nu am luat o ca era frig si trebuia sa o pun in carutz..si stau la etajul 3 fara lift, asa ca in diperarea cainelui am iesit 5 min nu 10 cum prevazusem si aveam numai ganduri negre.
Nu ma supar pt.sesizarea ta Muuh...crede ma sunt f panicoasa de fel, a fost un moment de scapare idioata din partea mea.
Pup
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
babytza spune:
Neata mamici
Ia uitati ce bine doarme piciul in bouncer....soricelul
Va poooop si revin. Trebuie sa fug la biserica sa fac molifta.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
aly_c20 spune:
La multi ani, Ramo!
Sa fii fericita, alaturi de Anda si sotul tau!
Laura, u esti o draguta, ce memorie ai...da, e ziua ei!Oricum m-ai surprins si pe mine, in mod placut,imi urasei toate cele inainte de a zice eu de aniversare
babytza, ce scump e David, si ce a crescut!
vazut puiutzi scumpi de Alina, garga,iriss!
iriss, am vazut ca ai marsupiul de la chicco cu 3 pozitii, e bun,esti multumita de cum sta Andrei in el, in pozitia culcat?
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
fce spune:
babytza, e de la graco bouncerul, nu?
Avem si noi un alt model de la graco, dar mi se pare mult mai mic decat al vostru...Al nostru cica merge pana la 9 luni. Al vostru pana la cat e?
sanziana27 spune:
Sa nu ma dati disparuta, dar nu prea reusesc sa si scriu, doar citesc ceea ce voi scrieti.
ieri David a implinit o luna, cateodata nu-mi vine sa cred ca de o luna avem 2 copii in casa si inca ne tinem bine, adica suntem in culmea fericirii; eu cel putin radiez de fericire si toata lumea se uita la mine si se minuneaza cate fac si cum reusesc sa ma impart intre cei 2 nazdravani. Am marele noroc ca David e de o cumintenie rara; papa si doarme , foarte rar are crampe.
La o luna David are 4185g si 54cm. S-a schimbat asa de mult in luna asta ....
Si eu dorm cu David in pat, dar il iau numai de la alaptaul de la ora 1-2 si pana la 5-6 cand il pun iar in patutul lui.Iar sotul doarme cu Dragos.Desi au camera lor, pana nu renunta David la mesele de noapte nu-i mutam la ei in camera.
va pup pe toate si promit sa-mi fac timp sa intru mai des aici
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
fce spune:
Mai pun o data datele, ca si/asa a adormit iepuroaica si ma plctisesc:
fce, DN 17.11.1980
Erica Elena, DN 27.10.2008, 2950g, 50 cm, cezariana, 39s+2z