Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
ileanna spune:
Sun sar'na!!! Prietenii shtie de ce.
Pfuaiiii 
narci nici io nu simteam nik inainte de nastere. Shi sincer nici imediat dupa. Cred ca eram mai mult speriata si intimidata de micutza creatura.
Acuma is ... VANDUTA. 

mada SUPER linkul cu diversificarea!! Deci nu is io chiar nebuna. Adica IS
. Da' nu pen' ca mi s-a pus pata sa diversific la 6 luni bb hranit cu formula ...
ileanna spune:
Xena avertismentu' ... il simtzeam venind mai demult
. De la subectu de mirese. Il simtzeam asha ... hm ... in urina
.
Shi da narci e de PORC shi nu e prima data cand vad un user care incearca shi el saracu' sa manance un ... "iz de kkt" shi sar deshteptele lu' peshte sa-l intimideze shi sa-i inchida gura. De ce naiba mai e forum de discutzii daca incercam sa dam peste bot la toata lumea. A ... pentru ca este shi forum de descarcat frustrari personale. P'asta o uitasem cand am postat
.
Da' nu-i asha ca useru' meu e mult mai colorat shi mai interesant acuma???? Mia mi piace. Da' cik mi-l lasa numa' 1 saptamana 

. Plus ca pe mine ma iexcita sa se shtie ca's rea shi neagra in ceru' gurii 

.
Mah era un banc 1 data, cu moldoveni (io d'aia mi's). Cik in Bucuresti nu mai pune omu' placutza cu "atentzie caine rau", ci "atentzie am moldovean in gazda"
.
narcisa.s spune:
Pai Ile eu zic sa mai fortzezi unul...Nu poa sa-ti dea permanent?Si la mine tot asa cu efuziunile materne...Tare aia cu moldovenii
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Mey deci ca veni vorba de miresici...A castigat Xena tot sau n-a castigat???
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Caruciorul rosu
anaxena spune:
sunt pe locul 1 si 2 la votul public,dar stau acum sa vad ce decid moderatorii,dar shtiu deja clasamentul si nu sunt eu pe locul I
ei ca m-ai pus pe ganduri cu nashica!!ma gandesc eu la cineva,dar poate ma inshel sper ca o sa ne spui in curand,oricum o sa vedem pozele de la botez
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
atb spune:
Iarasi intru in schimbul 3!
Ce sa fac, na, daca ziua dormim muuuult, si iesim afara abia de pe la 4:30 - 5 incolo si ne intoarcem dupa 7-8... apoi urmeaza papica, jucat, distrat, imbaiat etc etc, si m-apuc sa citesc DC abia dupa ce-l pun in pat, adica dupa 11 seara, si pana recuperez tot...iaca intru-n tura de noapte. ![]()
Suuuper filmuletele, "magarusul" e taaare de tot, o scumpica foc Thea!
Cristina, ce am vazut in filmuletul ala m-a ingrozit de-a binelea, mai ales mai pe la sfarsit. Nu ma pot gandi decat la incheieturile manutelor copilului aluia.
Sa speram ca taticul ala stie ce face... hmmm... Io cand imbrac cupilu si-i mai trosneste vreun oscior la incheieturi ma panichez ca-s prea brutala cu el, si cand colo altii... 

Aida m-a facut sa rad aici de una singura in fata calculatorului. De-abia astept sa rada si Nicholas al meu in hohote.
Raul s-a facut ditamai feciorasul, ce-i mai zambeste el lui mami.
Timi e o papusa dulce. 
Vazut si pozele Irdei de la botez, cu Scufita Rosie! O dulceata! 
Annababy, LA MULTI ANI!!! alaturi de sotul si fetita ta, sa fiti fericiti pana la adanci batranete!!! 

Narcisa, sa fie intr-un ceas bun!!!! Asta da odisee! Banuiesc si eu, dar nu spun nika... sa se anunte ei, nasii cand vor vrea... ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
narcisa.s spune:
CUM SA NU FII TU PE LOCUL 1??????????????????MI SE PARE DEPLASAT, CUM SA NU FII TU????Sunt revoltata...Dar cine e pe locul 1???Absurd
Nasica e Dianami!!
Caruciorul rosu
violeta29 spune:
Neata! Sunt si eu prin zona cu o durere cumplita de masea care nu mai trece, si o stare aiurea rau de tot, de-mi vine sa bag capul intr-o scorbura si sa nu-l mai scot de-acolo
Si daca ieri am avut o zi proasta datorata in mare parte durerii de masele, azi am o zi cu desavarsire ratata. Hai ca bat campii, poate iese soarele si ma mai inveselesc putin. Nu ma bagati in seama, cred ca au ramas ceva resturi de hormoni de pe vremea sarcinii![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
kamelya spune:
Neata
Narcisa felicitari ptr nasii
am vazut si eu filmuletele cu Thea ,Aida ,Maria tare scumpe sunt si ce mari s-au facut, ce repede a trecut timpul
buburuza mea s-a constipat dar nu stiu de ce ca pana acum nu am avut probleme, ma duc sa fac o
va dau si voua cine vrea si lapte sami spuna ,iar la fetele care nu pot bea cafea le dau un ceai sau o cana cu lapte
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ancadragoman spune:
Cine are nevoie de Exluton poate sa gaseasca aici la "Bazar produse pentru adulti " pozitia 40.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2