Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da mai SUN, tocma' tie uitam sa iti zic ca ai un magarush super duper!!!

ILE - asa zicea stirea, cu "shi"... dar uite ca ne-au dat bataie de cap, si pana nu oi vedea normele...
Bine, si cu norme si fara norme, eu am hotarat deja ce fac

Gata, ma duc la poveste cu Eliza. Aia mica era asa obosita ca a adormit flamanda!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

ileanna, chiar ma intrebam pe unde esti. Da, parca ariadna zicea ca e trecuta la 6 luni, de aia nici nu m-am stresat. Dar am fost sambata la doctorita si a zis ca ar cam trebui sa inceapa sa se intoarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am culcat copilul

asta mica a mea vrea sa stea in patru labe si se chinuie rau de tot,ce reusheshte sa faca e sa ridice funduletzul sa indoaie genunchii sub ea si apoi pauza,dupa care se ridica pe varfuri dc va putetzi inchpui si cu capul in patura se chinuie asha si urla de nebuna,dc Domane fereshte o iei din pozitie urla de zici ca ai lovito,o sa o filmez maine ca azi nu am avut cu ce,si camera mea merge cu casetutza si nu pot sa dowloadez de pe ea,asha ca optiuni avem telefonul sau aparatul foto

super tare ideea cu filmuletzele!!Didi si Oanasm super bebelushi avetzi,unii rad la Bau!!altzii la prosop,sa-i mananci nu alta

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

ileanna, chiar ma intrebam pe unde esti. Da, parca ariadna zicea ca e trecuta la 6 luni, de aia nici nu m-am stresat. Dar am fost sambata la doctorita si a zis ca ar cam trebui sa inceapa sa se intoarca.

Ei nah!! Shi dr astia ... fiecare cu ... ma-sii (nu ma zicetzi la tanti moderator va log io). Cred ca fiecare dr e asha dupa ureche ca si cu diversificarea. anka a dat link shi mie mi se par mai pro aia decat pediatrii nostri adunatzi care de pe unde.
Uite, mai pun io linkul o data:
http://www.neurologiepediatrica.ro/articole/citeste/18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ileanna ia lamureste-ma si pe mine ce-i cu avertismentul asta care l-ai luat ca eu sunt in ceatza si nu sunt singura

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anka ms si tu ai 2 fete superbe!
Irda foarte frumoase pozele de la botezul Antoniei.
Oana frumos foc micutul Raul.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vazut Raul si Aiduta! SUPERBI!

Cuscri e de la rotarix cred. Am auzit la multe mamici astfel de manifestari chiar la 2-3 sapt distanta! Eu cred ca nu ramai deloc fara lapte, stai pe pace! Pupa baiatul de la mine!

Irda super scufita roshie! Si super surioara roz! Si super familie frumoasa si emotionata!

Anka frumoase poze si fete!

Bey curioasele:), apasati pe triunghiul portocaliu de sub numele Ilenei, luati linkul pe care-l vedeti scris acolo cu copy, deschideti un ie (sau ce folositi voi) si dati paste. Si gata, aflati.

Ahh si pediatra noastra e cea mai buna....pt noi, evident. Eu apreciez ca totul e personalizat, totul e dat dupa analize, totul e documentat temeinic. Bine...ar putea s-o dea in bara la greu, pt ca n-ar conta...o iubim deja pe vecie pt ca ne-a redat copilul! Dar n-o da de pereti pt ca e un super medic si un super om, in fata caruia ma plec oricand!

Misha sa poarte Ralucuta sanatoasa toata hainutele. Sunt frumoase! Ciorapei roz exact modelul ala avem si noi, foarte draguti.

Imi pare bine ca strigatul fetelor le-a adus inapoi! Sa nu mai plecati, pen'ca v-o luati pe cocoasa!:))

Gata, fug la dus si apoi langa vietile mele!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cred ca de la aerul sarat vi se pare ca-s mai tinerica...Ma conserv mai bine, hehehe

Ileanna, de mare PORC unele comentarii.Am citit si eu.Super subiect, super initiativa...Uite ca a venit schimbul 3

Flo, pup bb sa treaca spaima.Stiu prin ce ai trecut...offffff

Biri am trecut pe mess ce vreau.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!!!

CITESC CU MARE INTERES TOT CE SPUNETI DESPRE DIVERSIFICARE!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Anka cartulia este Fisher Price si am luat-o de aici de la mica publicitate, dar este si la Bimbomarket cu 20 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Va spuneam inainte de nastere ca sunt inspaimantata ca nu simt nimic pentru bb...Ei bine, sunt iremediabil indragostita de fata mea.Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare minutzel pentru comorile de copil si de barbat pe care le am acasa...

Si ca sa CONFIRM ca odiseea noastra e o familie si ca viata mea a fost marcata definitiv pentru ca v-am cunoscut, va anunt ca Anais are o nasica deosebita si speciala pe care o iubesc din tot sufletul...Din odiseea noastra, normal!!!

Sun, ma bucur tare ca mamica ta e mai bine...

Tecky, cum e Ralucuta dupa operatia de desfundare de canale?

Am vazut poze EXCEPTIONALE cu Maria si Ilinca.Niste frumuseti iar comentariile f spumoase si amuzante...Capri, Ilincuta pare o mica irlandeza

Turtu, noi cred ca anul viitor cu botezul...Acum mi-e frica sa o aduc in tara ca e diferenta de temperatura destul de mare si ea e micuta...Sper sa rezolvati repede cu actele astea...Nici eu nu i-am facut inca documente romanesti, trebuia sa mergem in 15 zile de la nastere la ambasada la Rio dar cum am fost in spital nu ne-a prea iesit pasienta...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput