Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anca, diferenta intre Album date si Upload date este, cred eu, ca prima inseamna data la care a fost creat albumul, iar a doua, data la care s-a uploadat ultima data ceva in el.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

noi am ramas fara scutece...mai avem new born cele mai mici..da' iese kaki..si avem si d'alea de 9-11kg(i l-ea luat tacsu cand eram gravida...pe cand se naste)...asa ca Raul e acum cu un scutec maare pan' la tzatze...si tacsu de urgenta la magazin
mno...irda ce mare e Antonia.ultima poza tare-mi place..in care snunteti voi 3 si-o frunte de Daria..tu arati atat de bine...ai o fatza asa....luminoasa! frumosi de tot sunteti!
eh...vazui ca se poarta filmele (buna de tot ideea cu dropshots ) asa ca va poftesc si io la filmutez cu maimutzica (io asa-i zic..da' tac'su ii zice...puculetzu lu' tata...ioi...bietu prunc) www.dropshots.com/raulsm#date/2008-11-06/12:10:34" target="_blank"> zambete si www.dropshots.com/raulsm#date/2008-11-06/18:16:52" target="_blank">sunete

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IRDA _ mai eu cautam la Pepenasi si nu gaseam nik.. Tocmai vroiam sa ma revolt!
Super Scufita rosie,.. Sau sa ii zic Motanul incaltat??? Grozav! Mi-au placut foarte mult pozele din biserica. Si ce cute de grasimioara are domnisoara botezata!

DIDI - am ras de m-am tavalit

PS - aia credeam si eu ca e diferenta, si totusi ce se afiseaza nu e aia... De ex. eu am uploadat azi, si albumul nu apare la ziua de azi...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ce tare e Aida

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Oana....multumim de apreciere...lui Raul poti sa-i pliezi scutecul inapoi...sa nu-i vina asa de ...sub tzatze:)
Ma oftic ca nu pot sa vad filmuletele cu puii.....imi incarca 2-3 secunde apoi se blocheaza....si face asta pe toate site-urile nu numa pe unul...nu stiu de ce:((

Anka...noi n-avem album la pepenasi....am tot amanat sa instalez aplicatia de la picasa.....si acum nu prea mai e spatiu....iar pozele noaste sunt....huuuuge....si timp de resize n-am....ca ma killereste Antonia la greu.....ca sa-ti dai seama....m-am spalat ieri pe cap si m-am pieptanat azi:((!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anka, exact asa si a mea, cu diferenta ca nu s-a intors niciodata. Pe burta se enerveaza, iar cand sta pe spate isi duce capul spre piept sa se ridice, nicidecum sa se intoarca. Se vede ca au ceva in comun...
Primele poze sunt de saptamana trecuta, iar alea cu florile, marti, de ziua mea.
Didi, e mortala Aida, am ras de rasul ei.

Bobita mea doarme acum, dupa dimineata agitata a obosit se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anka....multumim....voiam neaparat sa aiba si ceva in picioare....si n-am gasit decat "minunile" alea de cizmulitze rosii...cu puf :O.......nr 19....asa ca or sa-i fie perfecte ...IARNA VIITOARE!:d
Pozele din biserica....la ce conditii de iluminare au fost puteau sa iasa muuult mai bine, dar deh.....daca nu le-am facut eu pot fi carcotasa si subiectiva...hi hi ,.....mie mi-ar fi iesit mai profi, dar deh....eram in calitate de mama acolo nu de fotograf! Bune si astea ....ce sa mai zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sun m-am cranacat de ras cu magarushul tau. magarushul!

De dormit - mah nu stiu cat dorm da' clar is dependenta de net. K daca ma scol la 5 juma sa dau bibe la gandacel, in loc sa ma bag la somn ... trag un ochi pe DC. Dupa aia ma bag la loc in pat.

Mariana si eu tot pe acolo sunt cu papica: pana acum 3 sapt lua cate 200 ml la 3 ore shi acum baga uneori numai 80, alteori mai mult dar cam 120 e media. Eu nu ma stresez cat timp ia in greutate.

Kimmy multumim de info cu diversificarea. Eu le-am salvat.

anaco io una n-am inteles. Dc plange pana ii dai sa pape ... i e foame

magyyc nu's unde esti tu ... da'

dana81 la multe lunitze puiului tau!!

cami08 nu ai mai dat pe aici. Te pup shi pentru puiul tau!!

ladymina iellouuuuuu . Mai baga shi tu cate un cap pe la noi

ariadno puputzi shi tzie manutza ta pt diversificare. Ce-mi place aia cu "sta in funduletz". Asa cred shi eu. Vladutz nu sta shi se enerveaza dc il pun.

dia Vladtz rade cu zgomot abia de 2 zile. Shi destul de rar face asta.

Mah anka shi Gini io am vazut ca scrie nu "in plata" ci "shi persoanele care se afla in plata".

Giniii n-ai auzit ca intorsul e trecut la 6 luni??!!!

bujo mai mulge-te dc nu tzi-l papa pe tot. Ai vazut ca mai multa lume de aici se plange ca bebeii au inceput sa faca mofturi la laptic shi au scazut cantitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

suntem in zona...incercam sa citim din urma

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana - hai ca ma dati pe spate azi cu filmele voastre!!! Si cu greenpeace-ul Si ce mare pare Raul! Si am mai descuperit un trend care ma amuza... Tatii tolaniti pe pat, copilul se maimutareste sau doarme iar mama face poze sau filmeaza. Anyway, tatii sunt cei mai relaxati

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput