Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetelor, stiu ca fiecare copil se dezvolta in ritmul sau, dar totusi intreb:
Mai e vreun bb care la 4 luni si o saptamana nu se intoarce si nici nu are vreo tentativa de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!

Noi am disparut ca ....in ceata, dar avem circumstante atenuante....am balacit galushca!

Sunule....fost ok cu botezul, multumim de intrebare!

Bebelina e criminala de-a dreptul....mai mult nu doarme decat doarme...stau cu ea non-stop si ma freaca la neuronu' obosit mai rau ca picatura chinezeasca....

Ma bag acu pe webshots sa pun poze de la botez....sa vedeti pe Scufitele mele rosii...+ printesa roz!

pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc fetelor, imi pare bine ca v-au placut pozele si filmuletele cu Aidutza; rostogolirea aia a fost spontana, eu eram hotarata sa o filmez cum rade, si ea hop! . Din cate am vazut, mai mult seara are chef sa faca tumbe, cum o pun pe burta, cum se intoarce.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele, nu-i a buna. Asa de prost papa Filip ca de ieri am 2 fleoshcaieli de tzatze. Am baut azi o gramada de ceai, o sa iau si galafor, sper ca nu pierd laptele ca o iau pe ulei. Nush ce are, dar de cand cu problema cu kk papa tare prost, abia 80-100ml la masa. Ufff sper ca e trecator Ma gandeam ca o fi de la Rotarix ca zice ca scade pofta de mancare si se constipa da deja au trecut 2 sapt de atunci.
Ano ce m-am distrat cu Maria cum e hranita. Zici ca-i da cu lopata, foarte eficient cu 2 lingurite
Cuscri si nor-mea e de coma Asa face si Filip, trage aeru in plamani cu zgomot si apoi il apuca tusea.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Azi am alergat toata ziua,m-am intalnit cu o prietena care abia a venit din Turcia si a adus hainute pt copii si i-am cumparat si Ralucai o gramada de haine.O sa va pun poze pe picasa cu hainutele si daca va plac si vreti si voi prietena mea are de vnzare.O sa va pun si pretul sub ele.
Carmenela mersi.
Anaxena ce haioasa este Maria cand papa.
Anna LA MULTI ANI pt cei 4 ani de la casatorie!Sa fiti fericiti alaturi de comoara voastra.
SUN ce frumos gangureste Thea.
Mada eu tot ma uit pe picasa sa vad cand pui poze cu noul tau look si cu fetele ca tare mi-s dor de voi!
Kimmy ce frumos se joaca tati cu Timea.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gini stai linistita ca nu toti bebelusii se dezvolta la fel.Raluca are zile cand se intoarce si zile cand nu .
Am pus cateva poze cu hainutele pe picasa.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

GINI - apai a mea Uneori, daca are chef, se intoarce de pe spate pe o parte. In rest, daca e pe burta se enerveaza si plange, nu ii plae pe burta. Iar daca sta pe spate, mai degraba isi ridica capusorul in piept, dar sa se intoarca... neam!

DIDI - dupa exclamatia ta, m-am prins ca a fost spontana intoarcerea Super tare!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Teck - frumoasa mai e fie-ta! Vazut si hainutele, dar de curiozitate, ca eu am cumparate pana la 1 an jumate... Foarte faini si la pret bun ciorapeii. La noi nu am vazut sub 11-12 lei, la o calitate rezonabila. Aia misto de misto pot sa fie si 35 de lei...

Capri - bai da' pletoasa e fie-ta! Iar pe langa vlajganu' lu' Pica... e o finuta subtirica!
A propos, PICA unde e???

Carissma - dincolo de faptul ca fie-ta e o eleganta si o bufleica absolut mortala, vroiam sa te intreb de unde ai jucaria aia cu ROW ROW ROW YOUR BOAT

Cris - l-am vazut si pe Mihaita inca o data si nu pot sa nu ma mir ce privire expresiva si ce frunte de director are nene!

Bobita unde e nene?? Ce palton are Irinuca!!! Mor dupa a treia si a patra poza din album!

Gini - cand sunt facute pozele care sunt acuma in album? Ce motata e si fie-ta!

Bai, daca ma streseaza o chestie la Picassa asta e ca ordoneaza dupa Album date si upload date, da' e cam totuna, eu nu vad diferenta! Ori nu stiu eu??

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Gata gagix!

Avem poze de la botez in albumul de la semnatura..... cine doreste sa ne vada...enjoy!

pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si pentru ca tot sunt filmuletele la moda, am mai pus si un filmulet cu Aida razand de un prosop. E asa de vesela ca rade orice i-ai face, aproape ca rade si numai daca ii arati un deget sau ii zici ceva

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput