Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 14
Bianca B spune:
Multumim Cami ptr vestile aduse, transmite-i Valeriei toata dragostea noastra. Ne rugam in continuare ptr bebicii ei 
Bianca
26+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Liana30 spune:

Doamne ajuta!!

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
kittyke spune:
Valeria 

suntem alaturi de tine !
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
Julia75 spune:
Valeria, 

, suntem alaturi de tine!
Bianca, va admir, eu muream de curiozitate pana acum. Oricum nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie, tot cu aceiasi dragoste o veti iubi. 
Julia
35+ 
amzulica spune:
Ma rog si eu pentru copilasii Valeriei sa fie bine pana la capat. 

Cami
24+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
cellu spune:
MIKI, sa va traiasca! refacere rapida si BB sanatos!
VALERIA
MARUSH

RAMI
sarcina usoara! esti o graviduta frumoasa!
AYDA M, bine ai venit! asa cum ti-au spus si fetele durerile sunt un fel de contractii, pe care nu tb sa le suporti, ia No spa. Am avut si eu multe saptamani la rand.
am toate gravidutele si BBii din burtici, mai mari sau mai mici!
BB George-Ion 10 luni
raloucoutza spune:
Valeria , sa -ti ajute Dumnezeu copilasii
Am pus si eu o intrebare mai devreme care a ramas fara raspuns in legatura cu vitaminele . Mie dr. nu mi-a recomandat nimic . Si totusi se pare ca ele se cam recomanda chiar dc nu sunt probleme . Credeti ca ar fi bine sa iau Elevit sau Materna ? (care e mai bun?) Sau altceva?
Si inca ceva.... eu inca iau utrogestan 6/zi (am intrat deja in a 12 sapt de sarcina)
Pana cand se pun ovulele astea ca eu m-am cam saturat de ele !
va rog sa-mi raspundeti,daca efortul de a-mi raspunde nu e prea mare....
Va multumesc pt raspuns
ralu
11+
manumanu spune:
Valeria, si eu ma rog pt tine si copilasi!!!
Ralou, eu am luat vitamine doar din sapt. 18... in primele saptamani, din cauza disgravidiei abia puteam lua acidul folic... asa ca dr a zis sa nu ma chinui cu vitaminele. Dupa ce a trecut raul, a zis sa iau Materna 1/zi sau la 2 zile... si pt ca in continuare am o pb cu faptul ca sunt prea mari pastilele si imi dau o stare de rau, iau jumatate de pastila, noaptea, cu lapte...
... Daca nu ti-e rau de la ele, cred ca poti lua. Si am inteles ca intr--adevar materna sunt mai bune ca elevit, dar nu stiu de ce...
ref la utrogestan, si eu am luat 6/zi pana in sapt 12, dupa care dr mi-a dat duphaston 3/zi, pe care il iau si azi.
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!