Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 15
sima1 spune:
Marush, Carmendu 

Valeria Dumnezeu sa va ajute
Ralou Mie mi s-a dat elevit din a 10 saptamana ,iar utrogestanul mi la scazut treptat .Adica in saptamana 9 4 utrogestan pe zi apoi uratoarea saptamana 3 ,apoi 2 ,apoi 1 si dupa 12 saptamani gata
10+

Julia75 spune:
Carmendu, Marush, nastere usoara!!!!!!!!! 

Ralou, eu am luat Elevit in toata sarcina, utrogestan l-am oprit in saptaman 13, pana in sapt 12 luam 6/zi, dupa acea 5 zile cate 3/zi. Cand am terminat o zi aveam scurgeri marou dar s-a oprit repede. Vitaminele oricum nu strica sa iei, de utrogestan sa intrebi medicul tau ce zice pana cand sa iei.
Julia
35+ 
Ennni spune:
Valeria Doamne ajuta sa fie totul bine.
raloucutza eu am luat utrogestan pana in sapt. 12 dupa care am intrerupt treptat, in sapt. 13 am luat 3/zi, in sapt. 14 2/zi, in sapt. 15 1/zi si gata si nu am avut sangerari sau scurgeri maronii deloc dupa intrerupere. Ce am inteles eu si de la dr. si de la alte fete de pe forum ca utrogestanul nu se intrerupe brusc ci treptat.. Elevit am inceput sa iau din sapt. 13. Si cu utrogestanul si cu elevitul am procedat la recomandarea medicului.
Eni
23+ 

buluna spune:
Valeria, 

. Sa dea DD sa fie bine si pt cel mititel, ca-i un omulet si el. 

Nusi, bine ai venit. Totul va fi bine. Cred ca majoritatea am avut dureri de burta. Eu cred ca am avut si din cauza ca unul din cei 2 bebei prinsi se resorbea. Apoi, cand a ramas decat unul, nu m-a mai durut nimic. Dar nici nu fac mai nimic. Acasa stau mai mult in pat.
Micky2007, abia astept sa fac eco. Parca este un secol pana in sapt 12. Acum intru in sapt 10 (asa cred). Ce o face bebele meu acolo?
Refacere rapida celor care si-au vazut deja bebeii si nastere usoara celor ce asteapta. Mai aveti si voi putin. Doamne ajuta sa fie bine.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
Micky2007 spune:
raloucutza mie mi-a spus Zadori sa iau 6 utrogestan/zi pana la 12 saptamani, apoi 3/zi inca o saptamana si gata. Dar dupa cate am citit aici si ce m-a invatat si marush nu voi opri de tot ci voi mai lua 3/zi dar nu stiu pana cand. Sau macar 1/zi. Referitor la vitamine Zadori mi-a recomandat imediat dupa FIV sa iau 1/zi pana nu stiu pana cand, probabil toata sarcina. Si mi-a recomandat elevit, ca vomitam de la gravida (tot vitamine). Binenteles ca am uitat sa iau dupa ce m-am vazut cu sacii in caruta, dar ma gandesc si eu la fel ca tine serios sa nu le mai uit.
buluna draguta de tine, stiu cum este sa astepti, dupa cum stii eu faceam eco mereu sa fiu sigura ca bebeii sunt bine. 

marush sa ai grija de tine si de bebelusii nostrii (ca sunt si ai nostrii virtuali) si sa ne tii la curent cu evolutia. Oricum te sun. 
Micky
12+
(asa spune dr.)
Micky2007 spune:
A.....am uitat Valeria ma rog pentru voi sa dea DD sa fie bine si sa te poti bucura si tu in liniste de ei. 

Micky
12+
(asa spune dr.)
alra spune:
mesaj de la Carmendu:
Astazi 15 noiembrie a venit pe lume baietelul nostru Victor de 3080g si 51cm. E sanatos si voios iar noi suntem fericiti.
Bine ai venit bebe Victor!
Carmen, felicitari!! Multa sanatate si tot binele la toti trei!
mesajul a venit la 2 ore dupa un alt mesaj "Intru in cezariana", deci totul a decurs foarte repede.
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
kittyke spune:
Carmendu FELICITARI MAMICO SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SA CREASCA MARE SI SA FIE SANATOS!!!!!!!!!!

Si eu astazi am vrut sa pregatesc majoretele![]()

Ralou eu am luat Elevit pe toata perioada sarcinii si Utrogestan la fel dar asta depinde si de doctor care cum recomanda ![]()
Fetelor am vreo 4 cutii de Utrogestan de care nu mai am nevoie ...l-as dona cu mare bucurie daca aveti nevoie de Utrogestan!!!
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
Ennni spune:
Carmendu felicitari
, sa traiasca bebe Victor si sa creasca mare si sanatos alaturi de voi.
Eni
23+