Gravidute prin FIV (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

CARMENDU FELICITARI!!!! Bebe VICTOR bine ai venit pe lume, sa fi sanatos si mancacios! S-a grabit bebe Victor n-a asteptat ziua de maine cand era programat cezariana. Tot cu cezariana s-a nascut? Refacere rapida lui Carmendu.

Julia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ce veste minunata. Bravo Carmendu. Bine ai venit pe lume Victor!

Cami 24+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Multumesc din suflet, dragele mele burtici si viitoare burtici.

Am intrat putin, cat doarme iubirea mea de bebe, sa va multumesc pentru tot si sa va spun ca sunt tare fericita.

Ne-am cam revenit cu operatia, nu va povestesc acum...rvin cu amanunte cand ne mai inzdravenim.

Carmendu, FELICITARI draga mea pentru bebe, recuperare rapida si multa sanatate!

Revin cu poze.

Marush - nastere usoara, cred ca tu urmezi!

Va pup pe toate,

Miki - mamica de bebe Andrei Gabriel

Miki 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Valeria, sper ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de amandoi bebelusii si sa fie sanatosi!

Carmendu felicitari pentru bebe Victor, sanatate multa,sa fie cumintel si sa o iubeasc pe mamica lui!

Manumanu

nastere usoara si bebelusi sanatosi!

Fetelor va multumim pentru urari, si pentru ca ne-ati fost alaturi tot acest drum aparent lung de aproape 9 luni! Sa ne intalnim sanatoase, in formula completa, sa sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne strangem in brate bebelusii mult doriti! Sa fie sanatosi toti si sa astepte in burticile mamicilor atat cat le este lor bine acolo!
Va pupacim pe toate!

36+!

AMR 2 saptamani

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre legate de vitamine si utrogestan .
Eu merg la dr. sapt viitoare si atunci o sa-mi spuna el mai exact ce-i de facut. Mi-era insa teama ca am luat deja prea mult utrogestan , iar vitamine deloc si de aceea eram nelamurita.Cred ca mai pot astepta o sapt.

felicitari Carmendu pentru bebele tau. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el
ralu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marush maine pleci, sa ai grija de tine si de bebelusi.
carmen felicitari pentru bebe si refacere rapida.

Micky 12+ (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marush, multumesc pt majoretele anticipate, esto o dragutza!! Iti doresc o nastere usoara si sa ne regasim cu bebeii sanatosi si voiosi in brate!!! Eu visez chiar la o intalnire a gemenutilor (si nu numai) de nov-dec 2008!!

manu 35+ +

AMR 1-2 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

VALERIA, DD sa va ajute bebelusii si sa fie sanatosi!

CARMENDU sa va traiasca bebe Victor, multa sanatate!

MANUMANU si MARUSH

BB George-Ion 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Carmendu felicitari tie si sotului,sanatate multa la toti trei si multi multi
Marush Doamne ajuta si nastere usoara

Bianca 26+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput