Gravidute prin FIV (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

LucaLuca merci pentru urari la poze poti sa te uiti la semnatura mea o sa mai pun si poze noi numai sa creasca bebicii inca un pic

Fetelor sa nu va panicati de dureri de burtica e normal sa va doare pentru ca creste uterul si se modifica tot ce e acolo Sa luati No-spa la greu si se mai lasa si durerea

DR. Dracea foarte multe reusite are dupa cum vad

Nusy sa ai grija de eroul tau

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mirela, nu e prea devreme ptru ca joi imi scote firul de cerclaj, dupa cum stii, din acel moment se poate deschide colul immediat sau mai poate dura.De aceea trebuie sa stau sub supraveghere. oricum pana pe 30 nov a promis dr ca facem cezariana, asta inseamna ca probabil pe la inceputul saptamanii 24-30nov ma opereaza!

36+!

AMR 2 saptamani

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Marush, Carmendu - tinem pumnii stransi !

LucaLuca - felicitari pentru initiativa! De fapt stiu ca e mai vechi demersul, am semnat toate petitiile de pana acum si sper ca imbecilii astia din Ministere sa incerce sa miste ceva in directia asta! Din pacate numai cine a trecut prin asa ceva poate intelege cat timp, bani, efort dar mai ales zbucium sufletesc prespune un singur cuvant: infertilitate! Poate daca petitia ar avea o persoana publica drept portdrapel (ideal si implicata in politica) ar fi mai usor?! Ma gandesc si revin daca pot ajuta concret in directia asta! Ceva similar cu Lavinia Sandru si Legea mamelor?!

Iar tie, personal iti doresc sa realizezi tot ce ti-ai pus in gand - esti un om deosebit !

Noilor gravidutze - sarcini usoare si bebei sanatosi! Bine ati venit!

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

AYDA sa stii ca si eu am avut dureri de burta ca la CM pana in sapt a 12,dupa care au incetat.Din sapt 14 pana in sapt 16 iar am avut.Vad ca acum nu ma mai doare.Totusi sa nu stai cu durere,trebiue sa iei no-spa imediat sau mai bine ia 3/zi chiar dc nu te doare(cateva zile) si vezi cum iti este.Mie asa mi-a dat dr mea si vad ca a functionat
Este normal,se intind ligamentele,exista ceva nou in tine si organismul il percepe ca atare.
PS:si eu tot cu Dracea!

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

MARUSH mai ai atat de putinsi iti vei tine minunile in brate!
Bafta multa si sa ne dai de veste!

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutz
LucaLuca - felicitari pentru initiativa! De fapt stiu ca e mai vechi demersul, am semnat toate petitiile de pana acum si sper ca imbecilii astia din Ministere sa incerce sa miste ceva in directia asta! Din pacate numai cine a trecut prin asa ceva poate intelege cat timp, bani, efort dar mai ales zbucium sufletesc prespune un singur cuvant: infertilitate! Poate daca petitia ar avea o persoana publica drept portdrapel (ideal si implicata in politica) ar fi mai usor?! Ma gandesc si revin daca pot ajuta concret in directia asta! Ceva similar cu Lavinia Sandru si Legea mamelor?!

Dragi gravidute, scuze pt off-topic, am vrut sa-i raspund lui Madutz si totodata si voua, sunt convinsa ca va intereseaza problema si ne sustineti - incercam sa gasim o astfel de persoana care sa sustina petitia, deocamdata un viitor candidat si-a aratat interesul, sper sa si castige, sa devina senator (are sanse!) si atunci sa ne ajute, intrati si voi si lasati un comentariu, ceva pe blogul lui: http://www.urbaniulian.ro/2008/11/11/sustineti-initiativa-legislativa-vizand-reproducerea-umana-asistata-medical-la-tinerii-care-se-confrunta-cu-probleme-de-infertilitate/
si intrati si pe blogul nostru, cel pe care vi l-as zis Luca, il am si eu la semnatura!

toate burticile si va doresc sarcini usoare!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Smoly, multumesc mult, ma simt mult mai linistita.
Multumesc tuturor pt primirea mea aici printre voi si pt sfaturi, aveam mare nevoie de ele...stiti f bine cat de greu ne-a fost pana am obtinut aceste sarcini si ne dorim sa decurga totul cat mai bine...ma rog pt toate sa fie bine pana la capat
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ayda nu te impacienta draguta, eu am avut dureri de burta, ovare, uter sau ce-or mai fi fost, pana in sapt 11, dureri ce nu cedau nici la no-spa (adevarul e ca nu am luat mai mult de 4 pe zi). Am stat cu frica in san pana pe la 14 sapt dar dupa ce am vazut si auzit de sarcini pierdute la 16, 18, 19 si chiar 21 de sapt am schimbat atitudinea si mi-am zis ce-o fi o fi, dar orice ar fi trebuie sa fie bine! Asa ca trebuie sa incerci sa treci peste gandurile negre si sa fi cat mai optimista, ptr binele bebicului.
Julia noi nu vrem sa stim sexul lu' bebe (in special sotul, eu aproape cedasem pe la 20 de sapt dar fiind cu el la eco nu am avut curajul sa intreb). Aici tentatia e mai mica caci se fac doar 2 eco, la 12 si la 20 sapt, daca nu apar probleme. Ma gandesc sa merg in decembrie la clinica particulara si poate (mai bine spus sper) isi schimba si al meu sot parerea.

Bianca 25+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Bianca B , multumesc.Intr-adevar m-am mai linistit de cand am aflat ca sunt normale durerile..recunosc ca au fost zile cand am luat mai mult de 3-4 pastile de nospa pe zi...chiar atunci cand am aflat rez de la BHCG pt ca incepusera durerile sa fie mai intense si sa am pete maronii...dar am repetat de atunci BHCG de vreo 2 ori si bebe creste,au fost doar 2 zile de usoare scurgeri maronii si oarecum normale din cate am inteles.
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Scuze ca nu am mai intrat, am avut o perioada in care nu m-am simtit prea grozav, dar nu asta e important ... am reusit sa vorbesc azi cu Valeria ... am o veste buna si una proasta: cea buna e ca bb mare respira singurel, deschide ochisorii, plange ... iar cea proasta e ca cel mic a facut hemoragie cerebrala de gr. 3 - abia azi i-a comunicat dr. Valeriei! Era foarte demoralizata, nici nu stiu ce sa mai spun ... Are nevoie mai mult ca niciodata de rugaciunile noastre! Doamne ajuta sufletelului mic, sa treaca cu bine peste asta si fara urmari si sa creasca amandoi mari si sanatosi!

27+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput