Gravidute prin FIV (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Marush - iti doresc o nastere usoara si bebelushi sanatosi si voiosi. Multa bafta.

Cami 24+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ramy - ai grija ca aspenterul din cate am citit eu este ok doar in primele 2 trimestre. Eu si cand l-am inceput mi-a fost tare frica - e drept ca doza de 75 mg este mica. Cred ca-l voi lua doar pana in sapt. 27 inclusiv si gata, il opresc.
Cat despre testele astea de la Medlife - medicii de acolo cred ca sunt setati sa gaseasca probleme ca sa te faca sa mai bagi cate o analiza de-asta de-a lor ciudata. Eu nu cred ca ai nici o fisura pe niciunde si nici lichid amniotic deficitar - chiar nu cred. Marinescu vedea daca era ceva nu?

Cami 24+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amzulica, din cate am inteles aspenterul nu e interzis in ultimul trimestru, sunt multe fete care iau pana la final (asta daca e nevoie, bineinteles). Aspirina, in schimb, e total interzisa, intr-adevar. Dar asta e cu totul altceva. O s-o mai intreb pe dra., oricum, sa vad ce-mi zice.
In legatura cu lichidul, intr-adevar, toti mi-au zis pana acum ca e super ok : Marinescu, Albu, Iosup, Moisa. Eu sper ca totusi aceasta dra. de la Medlife n-a vazut prea bine pe acolo (de fapt, ca sa fiu cinstita, femeia mi-a si spus ca e o parere oarecum subiectiva, ca asa i se pare ei...) Dar cum ma stii exagerat de precauta, am si bagat o gramada de analize, oricum voiam sa fac testele de secretie. Aceeasi doctorita mi-a zis ultima data ca am colul deschis in forma de palnie si cand colo era super bine inchis... Deci are si ceva antecedente.

pozici

rami 25+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana, Carmendu,Raloucoutza,Rami, Bianca B, Katykaty: si va multumesc inca o data pentru urari!

Rami: bineinteles ca te sun daca am vreo intrebare si abia astept sa ne vedem in decembrie!

Marush, Carmendu: iata ca soseste si clipa cea mare pentru voi,nastere usoara si bebei sanatosi!

Ayda_M: felicitari si sarcina usoara si la termen.Unde ai facut FIV si cu cine?

Mirelus, Flori(islandezo!): un special!

toate gravidutele si mamicile prin FIV!

Nusy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy, am facut FIV cu dr Dracea la Gynera, din cate stiu si tu tot acolo ai facut nu?
Nu stiu ce sa ma fac cu durerile de burta...dc sunt ok, nu ma doare tare dar simt din cand in cand crampe ca la CM si ma sperie f tare....sper ca e bine bebele sau bebeii, inca nu stiu cati sunt

Va pupic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Carmendu, Marush, wow, se apropie clipa! Sa faceti copii cuminti si sanatosi!:)

Andrada, Kitty, tuculucu, mai dati semne! si poze! :)

Felicitari noilor gravidute, sarcini duse cu bine la capat!

Girls, nu stiu cate dintre voi cititi topicul cu campania de pe sectiunea aspirantelor. Ne-am tras blog, vrem sa ne miscam cat putem de tare in timpul campaniei asteia electorale, sa obtinem un spectaculos buchet de promisiuni. Am avea nevoie de voi, mai ales cele care stati la patutz si aveti timp. Cu clickuri, comentarii, mesaje, idei, ...implicare. Multumim! http://.

Sarcini usoare, sanatate multa!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AYDAnu ti-au dat tratament:utrogestan,no-spa,magneB6,acid folic ? NO-spa trebuie sa iei,sa nu stai cu durere,poti lua cam 1 la 4 ore,si eu am avut usoare dureri chiar si pete maronii,si am luat no-spa la greu. EU mai fac si Gravibinon una pe sapt,ca le-am avut de la cineva(),si am stat mai mult in repaus,adica ma protejez cat pot,bine ma protejeaza familia,asa ca ai grija si tu!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Ayda bine ai venit la odisee. Felicitari pt reusita
Si eu am facut fiv tot la Gynera si sunt foarte fericita ca am facut alegerea asta.
Am avut mici dureri de burtica si le atenuam cu nospa. Si eu am trecut si inca mai trec prin stari confuze si prin tot felul de indoieli ca daca e , daca nu mai e, daca s-a oprit in ev.(mai ales ca nu prea am simptome de sarcina : voma fff putin , dureri de sani nu prea ), dar incerc sa mi le alung . Eu am facut prima eco la dr. Draceape la 5 sapt si s-a vazut numai sacul , dar am mai facut una tot acolo la 7 sapt si s-a vazut inimioara batand.
Insa pana atunci am refacut betahcg-ul de vreo 3 ori sa vad cum evolueaza . Acum am 10+ sapt si nu am mai facut nicio eco pt ca actualul meu dr. nu prea e de acord cu eco in faza incipienta a sarcinii . Zice ca embrionul e f fragil si s-ar putea sa-l deranjeze la urechiuse sunetele care sunt f puternice. Asa ca stau ca pe ghimpi pana la sf lunii cand o sa avem 13 sapt.
Stai cat poti de linistita si mergi la eco atunci cand ti-a zis dr.

Fetelor, eu nu am luat nicio vitamina pana acum. Credeti ca e cazul sa iau ceva gen Elevit sau materna? Care e mai bun? iau doar acid folic

ralu 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Raloucoutza, Kineta, multumesc pt sfaturi si incurajari.
Mi-a dat sa iau Nospa , Uscosin in caz de dureri si pun 6 utrogestan pe zi; acid folic iau de cand am inceput tratamentul pt FIV...doar ca ma mai sperie aceste usoare dureri in zona uterului dar nu las sa ma doara, incerc sa iau rpd nospa sau uscosin. Nu stiam dc sunt normale aceste dureri..am facut de vreo 2 ori BHCG dupa aflarea rezultatului si era in crestere cum e normal, val dubla la 48 ore.In rest incerc sa stau cat mai linistita, imi mai iau o zi libera de la serviciu in caz ca nu ma simt bine .Cred ca sunt si un pic paranoia, parca nu ma mai dor sani asa tare ca acum cateva zile...dar cred ca ma stresez eu prea mult
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ayda_m, felicitari, sa ai o sarcina usoara.
Ref dureri ca la CM, eu le-am avut toata sarcina (am in continuare); nu inseamna ca vei avea si tu continuu, am vrut sa zic ca eu am avut dureri dar in afara ca m-au deranjat pe mine, ele n-au afectat sarcina. Si no-spa, uscosin am luat si eu la greu. Si eu tot cu Dracea am facut FIV-ul.
Marush, de ce te tine atat in spital? Mai ai contractii? Pana cand mai iei gynipral?
Nusy

Mirela 34+

Mergi la inceput