Gravidute prin FIV (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, eu ma pregatesc de spital! Luni ma internez si raman sub observatie pana cand nasc! Joi imi va scoate firul de cerclaj si de atunci, ce-o vrea Dumnezeu!

Eu sper sa nu ma mai amane mult, pentru ca deja mi-a plesnit pielea pe burtica rau, e lucioasa si ma mananca oricat m-as da cu crema.In plus abia ma mai misc!

Asa ca am inceput AMR-ul-dr vrea sa merg pana maxim pe 30 nov!

Pup toata gasca

36+!

AMR 2 saptamani

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Neata, fetele!

miki, felicitari!!!

carmendu, ce putin mai e!!!

katy, , nu am facut nici un TT... intr-adevar nu e relevant la gemeni, uneori nu e relevant nici la sarcini unice... Lasa deoparte gandurile negre, daca ai un dr bun care te urmareste, se pot vedea si la eco unele probleme. Dar trebuie sa fii pozitiva! Apropo de dr, sigur ca trebuie sa spui ca esti gravi atunci cand te programezi! Cel mai bine e sa stabilesti si cu dr periodicitatea controalelor si sa insisti la receptie sa te puna pe lista! Plus ca exista unele controale si analize care se fac la o anumita saptamana.

Noi am schimbat azi semnatura!!! Mai e putin! Bebeii se intind tot mai mult, simt tot elul de coate, genunchi, capusoare... prin burtik!! Sambata merg la control si sper sa stabilim marea data!!!

Va pe toate!!! Bun venit si fetelor noi!!!

manu 35+ +

AMR 1-2 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Carmen, Marush, se apropie marea intalnire !

Amzulica,apropo de aspenter, mie mi-a zis d-ra sa iau cat mai mult, aproape pana la final, dar o sa o intreb mai exact cand ne vedem. Eu iau in continuare, oricum, mai ales ca face bine si la IR-uri.
Mai, eu cred ca aia de la planning au setat cantarul sa sperie gravidutele. Pe mine nu m-au pus niciodata sa ma cantaresc. Pana una alta, vad ca am scazut 1 kg in ultima saptamana, de la 5 la 4 kg. Dar cred ca e si in functie de digestie, ca acum am mai scapat de constipatie (cu Activia).
Fetelor, voi cat stiti ca trebuie sa fie nr. batai/min la inimioara bb-ului? Mie imi ies mereu 147-148 batai/min, nu mi-a zis nimeni ca ar fi o problema, dar am auzit ca ideal e sa fie 160...

BiancaB, eu simt majoritatea miscarilor fetitei seara, noaptea si dimineata. Cred ca ma asteapta vremuri grele...

Liana, ce mai faci, mai spune-ne ceva si despre tine, totusi...

pozici

rami 25+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katykaty spune:

Marush Manu mai aveti putin...pana la ziua cea mare...cred ca e foarte emotionant. Abia astept sa ajung si eu in faza asta.
Fetelor voi cu ce va cremuiti?
+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARUSH,CARMEN,MANU,ce putin mai aveti fetelor,bafta multa,sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna,

Sunt si eu o proaspata graviduta prin FIV(am reusit la al treilea FIV) si avem azi 5 sapt si o zi .Ma mai sperie din cand in cand durerile de burta...sunt normale? si sunt f nerabdatoare sa fac echo sa vad dc e bine bebe, desi abia pe 20 nov sunt programata. cred ca dc as incerca luni sa fac echo nu prea s-ar vedea ceva nu?...voi ce parere aveti? sa astept cumintica programarea de joi? ma mai bate gandul sa mai bag si un bhcg ....sunt tare nerabdatoare sa stiu ca e bebe bine.

Va pupic pe toate, burtici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ayda_m Felicitari si bine ai venit la noi.
Eu am facut primul eco la 5 saptamani unde am vazut saculetii. Apoi la 6 saptamani si 5 zile deja le bateau inimioarele.
Este foarte important pentru tine sa repeti Bhcg la doua zile sa vezi daca se dubleaza si sa stai linistita.
marush abia astept sa nasti.

Micky 12+ (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Carmendu, atunci duminica scoatem majoretele, ce bine ca ai dus sarcina pana la termen!
Marush, si tu incet incet ajungi la linia de sosire. E bine ca vei sta sub supraveghere.
Amzulica, nu te necaji cu kilogramele luate, ce conteaza ca ai luat 6 sau 8.5 bebe sa fie sanatos. La mine in ultima vreme tot arata ecograful o sarcina mai mare cu o saptamana conform masuratorilor, acum nu stiu cum e teoria cu bebei conceputi prin FIV, docul mi-a aratat o curba de statistica unde masurile lui bebe erau in limite normale. Data viitoare cand te duci la eco sa intrebi direct pe docul sa-ti arate si tie cum stai cu greutatea lui bebe, dar sigur e in limite normale. Eu tot stresez pe docul meu oare bebe nu-i prea mic, nu-i prea mare, cu cine se va semana ca talie, eu am avut 50 kile inainte de sarcina si sotul are 104 kile. Docul zambea si-mi zicea ca bebe va fi normal, eu din asta am inteles ca noi (parinti ) cam suntem in afara standardului dar bebe va fi ok.
Micky , felicitari pentru pereche! Ce frumos va fi.
Bianca, tu inca nu sti daca ai baietel sau fetita? Sa creasca burtica in continuare, si inca un pic de rabdare sa ai!
Miha, te apropii de termen si imediat si ajungi la termen.
Manumanu, felicitari pentru schimbarea semnaturii! Vad ca pentru fiecare dintre noi e o sarbatoare ziua in care mai putem sa adaugam o saptamana sarcinii.
Katy, eu Mustela folosesc si vad ca cu succes.
Ayda, felicitari si bine ai venit! Eu zic sa ai rabdare pana in 20 noiembrie, atunci o sa ai 6 saptamani si o sa vezi si inimioara batand, acum e prea devreme numai un sac gestational ai vede. Eu nu m-am stresat cu repetarea Bhcg-ului, fi convinsa ca esti gravida si totul e ok. Sarcina usoara si nu te stresa! (Usor de zis, dar si asa vei avea emotii permanent).

Julia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumesc mult pt incurajari!

Cred ca voi astepta pana joi la echo, intre timp incerc sa stau cat mai calma desi nu prea reusesc......ma cam sperie durerile astea de burta...

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

katy eu tot Mustela folosesc, si a fost ok pana acum 1 luna aproape....acum mi-a explodat burta , e lucioasa si cu vergeturi...nu mai are efect nimic-riscurile meseriei

36+!

AMR 2 saptamani

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput