Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 10
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Julia75 Carmendu, cat mai ai pana la marea eveniment? |
julia- mai am asa de putin ca nu-mi vine sa cred.
luni, pe 17 am programata cezariana. atunci voi avea 39 sapt+2 zile.
38+
Victorpozele noastre
rami 73 spune:
Va pup, dragele mele ! Ce de vesti bune in ultima vreme !
Nusyca,
tulceanca draga, e minunat ce ti se intampla si de data asta va fi bine pana la capat ! Sa ma suni pentru orice intrebari/nelamuriri ai, daca e cazul, iti stau la dispozitie, ca am trecut prin destule. Poate ne vedem in decembrie la Tulcea.
AnaP si tie bun venit si o sarcina super usoara ! 
Miki, sa-ti traiasca flacaul voinic si frumos, iar tie refacere usoara !!! 
Asteptam pozele si povestile. ![]()
Marush, am facut chiar azi la Medlife urocultura, secretia vaginala si culturile de col si astept rezultatele. Sper sa fie alarma falsa chestia asta cu lichidul, dar mai bine sunt precauta.
Cellu, te pup, draga mea, mai scrie-ne ce mai faci, cum e cu bb George ?
Sa stii ca si cei de la Medlife mi-au recomandat sa fac testul AMNISURE, care arata daca sunt pierderi de lichid amniotic in secretie. Mi l-a facut asistenta chiar de dimineata si din fericire e negativ. Asta ma face sa sper ca membranele sunt intacte. O sa mai repet eco si in alta parte, sa vad cum e cu lichidul asta.
Fetelor, mi-a trimis Andrada pe mail niste poze cu fetitele ei SUPERBE !!! Iti vine sa le mananci, nu alta ! 
Cami,
daca mai stii ceva de fetitele Valeriei, da-ne si noua de veste, te rugam.
pozici 
rami
25+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
rami 73 spune:
Am vrut sa zic baieteii Valeriei, sunt aeriana azi.
pozici 
rami
25+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Mirela_1 spune:
Miki, bravo! felicitari, sa fiti sanatosi si tu si bebelusul.
Carmendu, ce repede a trecut timpul si ce bine ca nasti asa aproape de termen. Ne pregatim sa scoatem majoretele.
Mirela
33+
amzulica spune:
Carmendu - urmezi la "sol". Multa bafta si bebe sanatos iti doresc si nastere usoara. La ce spital mergi?
Imi spui te rog daca tu ai luat aspenter si sapt. 28 inclusiv?
Am fost si noi la eco - am zis ca nu ma mai duc veci seara - prea multa aglomeratie la Planning si sotul n-a putut sa intre deoarece erau 2 ecografe in aceeasi sala si la primul era o tipa la monitorizare
Nu stiam pe unde sa-mi ascund privirea nici eu de rusine.
Un lucru este sigur ca la spitalul asta intimitatea nu este deloc punctul lor forte.
Deci, bebele meu avea la 23,5 sapt 620 g si lungime femur de 43 mm. Ce m-a enervat este ca eu am folosit cantarul de acasa pentru a ma cantari constant si pana acum arata la fel ca cel de la spital, de data asta cel de la spital arata mult mai mult si mi s-a facut observatie. Adik acasa aveam 75 kg (am inceput pe 70 kg) iar cel de la spital 78,5 kg. Altfel spus pe 6 luni de sarcina am luat 5 kg (zic eu) si la spital arata ca 8,5 kg. Faza e ca in ultima luna apare sa fi luat 6,5 kg fata de 3 kg (cantarul meu).
In plus bebe este tanti pe mandi si f. bine dezvoltat si mi s-a spus ca de obicei copii conceputi prin FIV sunt mai mari ca si varsta stabilita in functie de masuratori. De ce trebuie sa fie copilul mai mare decat e?
Am venit acasa si m-am uitat in grafic si vad ca 600 g este normal pentru un copil de 24 de sapt. - Voi cum stiti ca trebuie sa fie? 
Cami
24+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Micky2007 spune:
Felicitari Andrada si Miki, cred ca sunteti tare fericite.
Bine ati venit AnaP si Nusy si felicitari pentru sarcini, sa dea DD sa fie bine pana la 40 saptamani.
buluna ce mai faci? Bebelusul este ok?
Eu azi am facut eco de 12 saptamani si bebeii sunt bine si se pare sa o sa avem fetita si baiat. Eu as vrea sa ramana asa ca tare imi place sa am pereche.
marush 
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
12+
(asa spune dr.)
carmendu spune:
multumesc fetelor. intradevar, eu urmez. acum nu am emotii....nu stiu cum o fi duminica sau luni dimineata ![]()
amzulica- din cate imi amintesc, am luat aspenterul pana in sapt 28. in sapt 28 am facut injectiile cu dexa 1/sapt.
eu nasc la medlife.
38+
Victor
pozele noastre
Bianca B spune:
Buna seara dragelor
Noi nu avem noutati, bebe creste, burtica creste si deja am inceput AMR-ul
nu mai am rabdare. Doamne ajuta
Ma bucur foooartee mult sa vad atatea vesti bune
Bun venit proaspetelor
gravidute
AnaP si Nusy, sarcina la termen, bebici sanatosi
Felicitari
proaspetelor mamici Miki, Kittyke si Andrada sanatate multa, copilasi voiosi si mancaciosi
Rami sper din tot sufletul ca dr sa se fi inselat si de asta data 
Enni e bine ca bebicii sunt activi ziua iar noapte fac pauza, se spune ca vor urma acelasi program si dupa nastere
Valeria sper ca puiutii tai sunt sanatosi
Ioanatugs tinem pumnii prietenei tale
Liana
fata cu suflet de aur
Carmendu
facem galerie ca sa nu te ajunga emotiile
Si tuturor celorlalte burtici multi multi
, sarcina usoara si sanatate.
Sa visati cu ingerasi
Bianca
25+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Katykaty spune:
Salutare fetelor.
Felicititari proaspetelor mamicute. Va doresc sa fie bebelusii papaciosi si dormiciosi(in special noaptea).
Eu nu mai am rabdare sa ajung la doctor sa-i vad pe bebelini. Noroc ca imi creste burtica de la o zi la alta ca altfel as fi zis ca nu sunt insarcinata. Am avut si citeva zile de greturi dar in rest ok.
Manumanu vreau sa te intreb daca ai facut TT-ul. Am citit ca la gemeni nu e relevant rezultatul. Oare ce sa fac? Vreau cumva sa ma asigur ca bebelinii mei sun sanatosi. Parca tot mai mult ma obsedeaza gindurile negre.... poate pentru ca sunt foarte stresata si la servici ...cind ajung seara acasa sunt terminata. Noaptea ma trezesc si numai la prostii ma gindesc. Offf abia astept sa ajung la doctor. Eu nu stiu daca e in regula sa se faca programarile la distanta asa de mare. Oare trebuia sa-i spun fetei de la receptie ca sunt insarcinata?
Va pup pe toate.
12+ 

miha2004 spune:
Miki Sa va traiasca flacaul, sa te refaci repede, asteptam povestea nasterii minunii tale 
Carmendu 

mai este asa de putin pana o sa-i tii copilul in brate
Micky 2007 ar fi super sa fie baietel si fetita 100% si sa fie sanatosi si cumintei la tine in burtica pana la 39 de sapt 
Ieri am schimbat si eu semnatura, ne-am mai apropiat un pic de termen
Va
pe toate, burtici, mamici si bebici
Mihaela
31+