Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5

leeloo2004 spune:
Buna seara!
Uite ca abia acum pot intra - dar sunt tare fericita - azi i-am dat ariciului prima oara iaurt si i-a placut!!! A papat aproape 120 g de iaurt - i-am dat din ala de la tnuva, iaurt cremicios si papa de mama-mama! Acum sa vedem cum facem sa ne placa si legumele...
pentru miine i-am pregatit dovlecel cu cartof si pentru prima oara am sa-i adaug carnitza de pui - sa vedem ce succes am...
Nu va spun ce am alergat azi ca sa gasesc infanrix hexa - am umblat la peste 10 farmacii si noroc ca pina la urma m-a ajutat o ruda si mi-a gasit unul tocmai la o farmacie in Titan...asa ca am fost si l-am luat si m-am linistit ca il am in frigider!
Nu am citit mare lucru din urma - sper ca puiutii bolnaviori sunt mai bine - Simo, Laura - puii sunt mai bine?
LMA si multe lunishoare pentru Raducu de Gabitzam - multi la un baitel scump-scump si mamicii lui o
!
Pentru Miss - un mare si o
(nu am gasit emoticon decit pentru imbratisare de grup, dar merge si aia
) - sa stii ca esti o mama extraordinara, lasa trecutul si priveste inainte cu mindrie si incredere caci ai o familie superba!
Am uitat sa va spun ca ieri am dat o fuga pina in ikea si i-am luat lui Tudor o paturica si doua cearceafuri din alea cu elastic care se string pe saltea - imi plac tare mult; in plus i-am luat si doua jucarii - paturica-marioneta asta ca sa incerc sa distrez ambii copii - si evident ca am dat iama si in podoabele de Craciun - deja le-au bagat asa ca am scapat si pe acolo...nu va spun cit imi place Craciunul si cit imi plac magazinele in perioada Craciunului - as cumpara la decoratiuni, beteala si globuri in prostie...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

alina_anto spune:
LA MULTI ANI RADUCU!!
LA MULTI ANI ANTONIA!!!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sa va bucurati parintii!!
MissImi pare bine ca esti mai bine azi.. Ce pot sa-ti spun in plus fata de ceea ce au spus fetele? Ca sunt alaturi de tine si sunt sigura ca alaturi de Bogdan iti vei creste foarte bine copilul. Fii increzatoare!
Nu prea mai am timp sa va citesc pt ca fac 10 lucruri deodata.. mancare, joaca cu sara, scos mucisori, spalat si intins rufe, etc etc...uff
Va pup
Scortisoara Sara

MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t miss eu zic ca e foarte bine ca ai plans,ca ai constientizat, ca ti-ai cerut dreptul la acceptarea propriului tau corp, ca te-ai descarcat si mai zic ca asta e cel mai bun context pentru o reparatie a propriului trecut, sa-l faci pe bebe david sa se simta bine in corpul lui, prin mangaieri si atingeri, sa te porti cu el cum ai fi vrut sa se poarte mama ta cu tine, si bogdan poate ajuta in acest context, poate fi o treaba impartasita. incercati sa faceti baie toti 3, noua ne-a recomandat pediatra zicand ca e ok, chiar daca eu m-am oripilat ca am zis ca e in primul rand neigienic si in al dilea rand...ciudat spre incestuos. ea a ras si mi-a zis ca e o treaba foarte ok de bonding, nu are nimic sexual si apa e f buna pt eliberarea endorfinelor si relaxarea noastra si a lui bebe. am incercat dupa multe ezitari si tudor a fost extaziat. eu zic ca e ok, cel putin atat vreme cat il alaptezi si oricum exista o treaba extrem de intima intre voi, nuditatea nu are cum sa implice altele-zic eu, asa simt, daca o fi ok sau nu..nu da cu rosii! |
Saru'mana de incurajari, asa voi face...

Sanatate multa sotului!!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

leeloo2004 spune:
Eu inca fac baie impreuna cu Stefan - am citit tot felul de pareri, inclusiv aici pe forum - ca nu ar fi igienic, ca nu e normal, etc - dar fiecare cu parerea lui. Mie mi s-a parut normal asa si alea sunt momente pe care le impart doar eu cu Stefan - in plus el a devenit un copil deschis - si sper sa nu aiba probleme cu nuditatea (de genul intrebari - ce e aia, ce e ailalta) si sa i se para totul foarte normal. La baie ne jucam - ne relaxam intr-un cuvint ne distram doar noi doi1 Cind ariciul va mai creste putin am sa-i pun pe amindoi sa se spele impreuna, dar pina atunci am sa continui sa ma spal cu Stefan, iar pe Tudor sa-l spal in cadita lui...asa ca Miss, nu ar fi rau sa incerci, mai ales de cind David va putea sta in fundulet!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

socrate spune:
Apropo de baie comuna, eu faceam cu sora mea care e cu 11 ani mai mica ca mine.Pe vremea aia nu erau suporti si tot felul si o tineam in brate, o spalam dupa aia mama o lua.Ei ii placea foarte mult si se simtea in siguranta. Abia astept sa fac baie cu fiul meu. Va fi necesar sa il mutam in baie ca nu se mai poate in cadita, face totul praf, adica balta.
O sa ii iau si un suport din ala de pus in cada si bb in fund. Aveti vreo parere avizata? CA am vazut mai multe si nu stiu ce sa iau.
Miss inca un si o imbratisare virtuala.

MissParker spune:
socrate, uite, eu pe www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000UVO9L0/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=A7LAW3D0QIKF5" target="_blank">asta cred ca i-l iau. Sa vedem ce zice si tati...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Micaela06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 am reusit in sfarsit sa pun niste videoclipuri cu noi: aici rad tentativa esuata de-a merge pe burtik P.S. dar mami insista... ![]() cum ii fac lui mami creierii varza uite cum pap eu iar aici poze noi Pozici Mufitza Mufitza in parc Mami de Mufitza Ariana Elena ![]() Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
Vai ce frumos vorbeste ea cand sta pe burta

Referitor la baita, eu fac impreuna cu ea daca e tati acasa sa poata sa o scoata. Referitor la cat de igienic e, eu fac dus inainte apoi spal bine cada, cred ca e ok. Si sa stiti ca ii place foarte mult apa se zbenguie si se joaca cu ratustele.Avem momentul nostru, asa ca fetele.
Mihaela

O comoara, o comoara...

gabitzam spune:
Multumim de urari Gabi-Leeloo si Alina
Noi am fost la pediatra si am facut Rotarix-ul, tura a doua. Cu ocazia asta s-a uitat la el, l-a contolat, masurat, cantarit, avem 8.100kg si 67cm. Mi-a zis sa-i dau 3 pic de Vigantol iar cu diversificarea a zis ca pot sa mai astept. Raducu a luat super bine in greutate si a zis ca inca nu e cazul de diversificat. Daca vreau, mi-a zis sa-i dau suc de mar, sau piure de mar.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

iulia83 spune:
gata si noi..baie fata, noi, culcat fata, acu sotul se uita la tv, eu putin pe forum, apoi somn, ca cine stie de cate ori ma va trezi fata iara. nu stiu ce a avut zilele astea. ea de obicei nu se trezea pana la 6, ii bagam eu la 4 biberonul in mufa in timp ce dormea...
cat despre vizita la dr. avem si noi 8200 gr si 75 cm, dr. zice ca suntem in normal. vroiam sa va intreb...noua nu ne-a zis nimeni de rotarix. are ceva daca nu-l facem?
ma bucur ca v-au placut videoclipurile noastre
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

ralu_t spune:
iulia, e vb de vasele de la masa de seara biberoane, pompa, etc. si da, spala vasele, si ale mele si ale lui bb, numai ca d-ale mele mi-e jena sa-i lasa, las si eu ceasca de cafea sau o farfuriuta nu mai mult. o sa ma uit si eu la videoclipuri dupa ce adoarme terorica
micaela da si eu fac dus inainte, of course. fac dus in baia mica, pun halatul si ma duc in baia mare cu cada. tati mi-l paseaza pe bebe si face si el aceeasi schema. si cada o spal cu actifizzzz tot la indemnul pediatrei. a zis ca daca se scalda bebe in germenii familiei e ok. si pt miss, eu n-as lua scaunel dintr-ala ca ma gandesc cum il spal la fund? eu il tin in brate, il pasez la tati, el pluteste ca un delfin, facem pluta si pe fata si pe burta, ne jucam cu niste broscute, ne stropeste cu apa ,e f funny si ma gandesc ca nu va avea probleme sa intre cu noi in apa la mare sau in piscina vreodata. tot pediatra mi-a zis pt incurajare ca daca-l scap pe bebe la fund in apa la varsta asta isi tine singur respiratia din reflex. eu am pus apa in cada cat sa fie pana la gatul lui daca sta el in fund direct pe cada. eu cred ca voi continua cu treaba asta pana pe la vreun an si atat.
Multumesc pentru urarile de sanatate fetelor
vianne, sunt o nesimtita, mersi, a ajuns, am si recitit, am si pus in practica deja. mi-am cumparat faina neagra si stau cu gandul la praji pe care le fac de craciun, pana atunci, doar o felie de tor de ziua mea si atat
aporpos de craciun, i-am luat lui tudorica de la bamboo niste cornite de ren, e dulce foc
RALU- de minune albastraTudor
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR