Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut

da, si eu fac baie cu copii si nu zic la nimeni! la parinti faceam singura, dar asa consider eu ca e ok pt copii mei. explicam la cel mare de ce exista unele in plus si altele in minus etc.
cea mica e super incintata de baia cu noi.igienic? pai e fata mea frate!facem every day. pai strabunicile noastre ii spalau in lighean pe toti copii. aici zice ca murdarirea e buna. si in Ro. dau cada ce spray dezinfectant . atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ralu, pai mie mi se pare bun scaunul ala tocmai pentru ca eu la baie nu-l prea spal temeinic la fund, eu il curat bine cu servetele de fiecare data cand ii schimb pampersii si apoi la baita ii dau putin cu apa si cu carpisoara umeda la fundulet, dar nu-l frec si nici nu-l dau cu sapun sau gel de dus... La scaunul ala nu e nici o problema sa-l ridic putin si sa-l sterg superficial la fund. Si-asa e curat de la servetele... Ma gandesc ca in scaunul ala e stabil, se poate si juca eventual cateva minute, apoi il iau eu si-l tin in brate sau il las sa alunece in apa, vedem noi... deocamdata ii place apa.

Mi-e ceva mai bine, dar pe undeva tot ma mai simt amortita sufleteste, parca sunt paralizata...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, dragele

Nu mai am deloc timp sa intru si azi nici nu a mers netul!
Mirci e mai bine, azi am papat cartof si se pare ca i-a placut.
Mie mi-a placut sigur noua consistenta!

Andree, Iulia merci de aprecieri!
Doloress dulce tare Patrickutzu, ti-am spus???in filmulet!
CA sa nu mai zic de castronul de salata am ras cu barbate-miu...
Gabtitzule La multi ani pentru Raducu si felicitari pt masuratori!
Cadinutza imi pare rau de probleme, lasa ca trec si astea!Viziteaza-ne mai des!
Mihaser nu reusesc sa vad dintisorii in filmulet, dar biata de ea cum se scarpina cu manuta...ce frumusica e cu okii aia migdalati!
Inais m-ai nenorocit cu tortul pentru iasmi! Ce bucatareasa!Si ce frumoasa e poza cu tine si Iasmi la floricele!
Ylari eu ma descurc f bine cu termometrul de fundulet!
Iulia super clipuletele!sa-i muti si tu patul mai jos, si eu de cand ma tot tin!Ce mare e Iulia, Dumnezeule, 75 cm??? esti sigura???cat o fetitza de 10 luni!
Ralu_t tin pumnii maine sa iasa rezultatele bine si sa ai o zi frumoasa Stiu ca nu se mai termina treaba asta...asa simt si eu cateodata...dar acum, daca incepi si activitatea, o sa fie foarte solicitant!
Leeloo Mirci a mai facut azi 38, dar l-am redresat... Wow, iar ma minunez de fomila al tau. Vreau si eu assssaaaaa! Si eu ador Craciunul!
Socrate eu am mai facut dus cu Mirci cand ne grabeam si nu puteam monta baita etc
VAd ca si Cenia Facem un club, fetele

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gabitzam , pup si de la noi pt Raducu! nu am apucat sa scriem. Si felicitari pt greutate! 8 kile, ole! ce barbat!

iulia, io am pacatuit cu o shaworma , daca te consoleaza asta.

am venit de la teatru- am fo la Don quihote de la mancha - cu tudor gheorghe. Pt cine ii place musichall-u - spectacold e zile mari.
azi am aflat 2 vesti : una calda, si una rece. Calda: de miine tati e la munca. Rece: cica io s-ar putea sa nu intru la aia 85%. Deoarece is scutita de impozit, si acolo scrie de "persoanele care, în ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal..." . asta e. Paa se dau normele de aplicare, mai o scald. Daca nu, ma intorc la munca.
Gabitzam, ai vreo economista care sa stie cum e cu legea asta? ca io am gasit pe net despre ea ca e doar pt impozit, iar noi suntem cu ordonantsa... care nu stiu cum se intersecteaza cu legile.

Si inca una fierbinte, ca sa va enervez pe toate: am incaput in blugii din facultate. Ca burta atarna pe deasupra, nu se pune, ca sunt cu talie joasa.

edit: am calcat camasha lui tati pt miine la munca. Si va mai bag un banc, tematic, ca nu ma pot abtine:

Stire de ultima ora:
De azi, toti americanii vor lucra la negru...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Gabitzamsi Iulia83 felicitari pentru puiutii peste 8kg!
Cat as vrea si eu ca la 5 luni sa ajungem la 8, dar nu sunt sanse ar insemna ca in 3 saptamani sa luam 1kg.
Reallaurasi Simonacip de ieri ma tin sa va spun ca imi place poza asta de mor, sunteti doua frumoase cu doi pui frumosi.
Cleo tu ai obtinut venituri spuse impozitului pe venit conform Codului fiscal, ca tu esti programator si esti scutita de impozit e alta chestie, tu plateai cas asa ca nu mai asculta la toate interpretarile. Banii respectivi nu se platesc din bugetul de stat se platesc din bugetul asigurarilor sociale.
Cum ma in blugii din facultate?!?! emoticoncareisiroadeunghiiledeinvidie

Uitati si voi ce face fata mea

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iulia am vazut filmulete cu Mufita, o scumpica, Patrick se uita tare atent la ea, mai ales cand vorbea ea acolo el ii raspundea pe limba lor bebeluneasca, radeam de muream!

Iulia si Gabita wow ce voinicei aveti voi acolo, bravo lor! Al meu il inscriu la categoria pana. Am fost si noi ieri la doctor si are 7.600 imbracat (deci sigur are vreo 7.200 dezbracat) si 69 de cm. Ma consolez ca e in grafic pentru 6 luni, multi prematuri ar zice merci sa fie in grafic pentru varsta biologica, deci ma declar multumita pana la urma. Gabita lui Raducu pentru 5 lunite!

Azi a facut greva foamei, nu mai vrea deloc formula. Poate am destul lapte ca nu papa mai des decat de obicei, deci pare sa ii ajunga laptele meu. In sfarsit dupa 6 luni, multe chinuri si o gramada de pastile poate am si eu lapte suficient, cine mai stie. Ori o fi si de la diversificare, e mai satul, nu stiu ce sa zic

Laura multumim de aprecieri Si noi azi am papat cartofel dulce, nu i-a placut insa de nici o culoare. Mai perseveram...

Cleo fericito! Ai incaput in blugii din facultate! Eu ce n-as da sa incap macar in cei de dinainte de sarcina Sa-ti fie de bine teatrul! Cu cine ai lasat fetita? Eu am un botez in decembrie si ne tot frasuim si nu stim cu cine sa lasam cupilul. Cred ca pana la urma nu mai mergem si gata. Unul din "avantajele" emigrarii, ca nu mai ai neamuri la cine sa apelezi.

Ralu o zi speciala ca si tine iti doresc! Sa fii fericita si iubita!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Stire de ultima ora:
De azi, toti americanii vor lucra la negru...

TARRE!

Mikaela multumim, si tu esti o draguta, chiar voiam sa-ti spun ca semeni tare cu o colega de serviciu... Ce se zbate fetitza Dariutza, dar nu s-ar da culcata. asa face si Mirci...
Cleo vreau si eu la teatru, ce dor imi e! SI io am slabit de cand cu febra lui Mirci...am iesit azi in blugi afara...m-am simtit bine, dar nu ma mai bucur asa, numai sa fie puiul bine odata!

Ma duc sa spal biberoanele...ca eu insist sa vreau sa-l hranesc. Dar nu accepta tetina decat in somn, cand nu discerne exact despre ce e vorba. Mi-a facut sanii varza de atata supt ar trebui sa-mi dau iar cu Garmastan...ii spuneam lui Bogdan sa-l pacaleasca cu un bibe, sa mai scap si eu de ventuza asta...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumim ralu_t, Vianne, Reallaura pentru aprecieri!
Eu fac dulciuri din placere...si tot asa le si mananc!

Gabi 8.100kg...wooww! Bravo Raducu!!

Ce sa mai vb despre mufitza! 75 cm!!! Maaama! Top model se face! Am vazut si filmuletzele...si Iasmi le-a vazut. Taaare atenta s-a uitat la ele.

Noi facem baitza in caditza ok Baby...suntem fani caditza si deocamdata nu stropim excesiv asa ca acolo ramane! Pana la noi ordine!

Vroiam sa-i mai urez welcome back Cadinei... sa se rezolve problemele!

...mi-e dor de aelita!!!

Noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Micaela simpatica foc Dariuta! Am vazut si pozele, ce sprancenute clar conturate are ea, sa o mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Micaela simpatica foc Dariuta! Am vazut si pozele, ce sprancenute clar conturate are ea, sa o mananci.

Multumesc si puiutul tau e dulce foc. Am vazut pozele cu Patrick zambaret, ce tare e poza in castron, super.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput