Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicole1980 spune:
Uraaaaa, am laptop,
mi-am cumparat azi incarcator si nu mai trebuie sa cersesc pe la tati sa pot intra pe forum
Micaela – ce dulcica fetita ta, la cat de repede da ea din picioare, va iesi o atleta de olimpiade…
Cleo – blugii din facultate i-am aruncat demult, tocmai k ma enervam ca nu mai reusesc sa incap in ei…..sau poate am terminat eu facultatea mai de mult (2003)![]()
Inais – oau ce tort a avut Iasminuta, yamiiii, vrem si noi.
Laura – ma bucur ca Mirci e mai bine
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Mamicile de baieti,am si eu o problema.

Ieri dupa baita i-am sters putulica lui David cu ser si am tras usor sa o curat, insa am simtit ceva , ca si cand s-ar fi rupt ceva ....nu prea am realizat atunci....am vazut ca e bine, nu are nimic si gata.
In seara asta cand sa o sterg din nou, bebe avea putica umflata, iar pe o parte din capat era rosu-rosu...si parca era mai decalotat....ce sa fie oare.
Eu nu i-am decalotat pana acum, decat i-o sterg cu ser fiziologic si trag putin cat sa se ia substanta alba, daca are...
Imi este asa mila de el, ce sa fac sa ma duc maine la doctor ?
Doamne, sa nu pateasca puiutul ceva , ca nu mi-o iert ...

A patit careva ca noi ?
Poze
Evolutie David
Nicole1980 spune:

Ralu - la multi ani, sanatate si sa ai o viata plina de realizari pe toate planurile 

Poze
Evolutie David
Vianne spune:
Ralu, stai linistita, nu-i bai!
Laaa muuuulti ani!! Sa ai o zi supeeerbaaa!
Cleo, felicitari pt job-ul sotului tau!
Teatru.... ce minunat trebuie sa fie..
Micaela, ce viteza are Dariuta la dat din picioare
Laura, ma bucur ca e mai bine puiul.
Doloress, si Stefana s-a strambat la cartof dulce, se cutremura nu alta dar l-a mancat. Si acum mananca bine. Mai insista!
Aseara Stefana a reusit sa isi bage piciorul in gura
cenia spune:
Vroiam sa o felicit pe Vianna pt mica gimnasta! Daca tot au antrenori buni americanii? SAu mami? si eu ii bag picioarele in gura si lucrez la flexibilitatea ei! dar si la baiat am lucrat! il amuza la culme cind il dezbracam si ii duceam piciorul la gura.
Miss: nu numai baia o sa rezolve un pic din retinerea ta de a fi altfel de pina acum. si multa joaca cu bebe dezbracat. nu te teme sa il gidili, musti. o sa vezi cum ride in hohote si abia asteapa sa ii mai faci cite ceva. la primul nu prea am stiut, ma purtam ca un portelan, respectam gimnastica de seara, era mai frig in Ro. si tot asa, era sperios cind il dezbracam la doctor sau oriunde. chiar daca ai fi fost "alta mama" tot ar fi plins David al tau din cauza caldurii excesive, a noutatii, si "de ce ar vrea mami sa imi schimbe rutina?" ar spune David!
plinsul lui nu a fost din cauza lipsei tale de atingere, senzatii. ci doar ceva nou pt un mic intelectual. dupa privire pare stilul care analizeaza intii si apoi trece la actiune (sa se joace).
bai, si acuma chiar dormi cu sutien ca sinul nu are muschi si nu are in ce sa se sustina, cica se lasa. de la primul am invatat si parca a functionat. mai port si maieuri din alea cu dublura si sustinere ca cele sport bra.
lasa gindurile astea, umple totul cu dragalasenia copilului. despre mine...
ma repet, la primul copil nu am putut sa ma bucur de el din cauza ca eram asa de stresata, la orice acces de plins imi faceam mii de reprosuri...
nu-ti mai reprosa nimic. esti mama si asta e o meserie grea . dar cea mai frumoasa. nu lasa sa iti fure nimic clipele de dragalasenie cu David. ok?
Nicole1980 spune:
Neata,
Am alaptat ...si ma gandeam de ce nu am vazut pe prima pagina k e ziua lui Ralu.....si acum mi-am dat seama k eu ma uitam la luna octombrie, pt k nu este evidentiata cu alta culoare noiembrie.
Fetelor, care stiti care puteti, schimbam ?
Acum ca am elucidat misterul ma duc sa 
Poze
Evolutie David
monik16 spune:
Ralu_t LA MULTI ANI!!! Toate dorintele sa ti se implineasca!!!
Si sa ti se insanatosasca sotul! Multi
de la noi si niste 

.

Eu sunt zombi!!!Sara s-a culcat pe la 12 fara un sfert si s-a trezit pe la 12.30; 2.40; 3 si ceva, 4 si ceva si apoi 5. Acum sta in leagan si ma rog sa adoarma ce de la 5 n-a mai adormit... A fost foarte agitata... Si nu mi se pare ca i-ar da dintii...
M-ati dat pe spate fetelor cu 8 kg la bebei mai mici ca Sara mea care abia a facut 6.5. Luna trecuta a luat f. prost, doar juma' de kg... Va felicit pt. grasunei, Gabitzam si Iulia. Gabitzam, La multe luni si multi ani pt. Raducu!!! (pt. ieri).
Miss un
pt. o mamica curajoasa care lupta sa-si invinga temerile si traumele pt. a fi o mama cat mai buna. Cred ca sunt putini cei care reusesc sa faca ce faci tu si David e un copil norocos sa aiba o mamica ca tine. 
Leeloo, vroiam si eu ceva (o cutie de pus jucarii) de la Ikea
... Cand te mai duci sa imi zici si mie. Al meu sot are oroare de trafic si nu prea suporta sa mergem... Si eu sunt nebuna dupa jucarii si podoabe de brad... In fiecare an mai cumpar cate ceva. Abia astept sa o pun pe Sara sub Brad ![]()
![]()
. Felicitari pt. succesul avut la diversificare!!! Tudor e un baiat super-super cuminte!!!! La munte cum a fost??? Mergem si noi maine...tocmai cand s-a facut frig....Voi ati avut super-vreme.
Nicole1980 imi pare rau pt. supararea ta. Din pacate sunt fara experienta la putici de bebici, poate cel mai bine e sa suni medicul sa iti zica daca e cazul sa mergi cu el la o consultatie.
Cleo felicitari!!! Multe realizari: ai incaput in blugii de studenta (eu nu mai bag nici mana in ei
) ai fost si la teatru... Si Mara cu cine a stat?
Ce mamica harnica a fost ieri alina_anto
Hai si pe la noi!!!
Ylari Eu am termometru de fundulet de la Tigex (vreo 35 ron) si de ureche de la Omron (180). Cel de la omron cand are peste 36.5 ii iau temp si in fundulet sa vad daca e ok. In fundulet indica cel mai corect. Mie nu mi-a zis sa scad nimic (0.5)...
Mi-am luat pana la urma patut de la Hauck, o carca de bani si nu are nici nivel suplimentar. Dar e facut de nemti...Mi-a si venit ieri dimineata. E asta http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1324-15-pat-voiaj-oringinal-minnie-pink.aspx
Mie-mi place. Dar e cam mult 450 ron. Acum asta e!
Si mi-am mai comandat si o bara de protectie pt. pat. Asta: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=316
Nu mi-au confirmat comanda, sper sa fie pe stoc.
A adormit Sara in leagan
. O iau in pat si ma bag la somn.
Edit: Ups!!!Cica am facut reclama...
.
E asta patutul: http: //www. bestkids .ro /pc-1324-15-pat-voiaj-oringinal-minnie-pink. aspx (am bagat niste spatii libere).
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
simonacip spune:
neata si de la noi
As fi vrut sa-l duc azi pe david la gradi ca e mai bine(desi tot mai tuseste), dar vad ca e frig si mi-e ca mi-l scoate in curte fara caciula (ca de bicei) si stricam iar totul. Lasa, merge si el de luni, de ziua lui
, merge cu bomboane direct
Acuma vad ca Matei a inceput iar sa tuseasca, s emai termina oare?? I-am pus sare pe piept si o tot incalzesc si-o schimb..Nu stiu nici ambroxolul asta cit pot sa i-l dau
SIs, ALina, Iulia cum sunt puiutii??
Micaela, si tu si dariutza sunteti doua scumpe
Cleo, felicitari pentru jobul lui tati...ma bucur ca ti-a revenit si tie starea mai buna. BLuii din facultate???
Pe mine...nici de-i mai aveam nu ma mai incapeau..Aveam vreo 50 de kg in fac..si acum am 60, mi-e clar ca nu mai vad niciodata 50 asa ca bine ca nu mai am bllugii aia..
Iulia, super pozicile si filmuletele...are fii-ta niste oki

Nicole, probabil l-ai decalotat un pic. Pune-i comprese cu rivanol si incearca sa storci un pic inauntru. Adica lasi un pic in jos pielita si storci un tifonel imbibat in rivanol, apoi dai drumul la pielita. Sunt foarte plastica, dar nu stiu cum sa explic altfel
Gabitzam si Iulia, felicitari pentru kg bblusilor.
Monik , dar 500gr e bine la virsta asta, dej nu mai iau asa de mult in greutate...AL meu in ultimele 2 luni a luat doar 800 gr. Sa stapiniti sanatosi patutul!!!!
Ah, era sa uit, super tortulet Inais
Sa pape jasminuta tot -tot.
Ralu, nasoala treaba cu Ovidiu...mai dar astia-s inconstienti:? Presei dau ei mincare infestata??
Lasind gluma la o parte, ii doresc mult sananate si sa se afle odata cauza..Botulismul e nasol, daca ar fi fost nu mai statea el acasa pina la ora asta...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Nicole, poate saptamina viitoare avem mai mult noroc si reusim sa ne vedem
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Neata!

Ralu_t sa ai parte numai de bucurie si sa ai o viata lunga!
Catinca-Maria si Bianca!
Laura ma bucur ca-ti place de migdalata mea! Si noua ne place de Mirci! Cred ca mai ies dinti...de aia se stresa ea asa.
Ieri am fost la un loc de joaca...ne-am intalnit 4 mamici cu bebici de aici din Timisoara...Atat s-a jucat Cri vreo 2 ore...pe trambulina, cu niste trenulete...![]()
Va pup!