Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralu_t, la multi ani fericiti, sanatosi si norocosi, impreuna cu baietii tai

Cleo, Laura, Monik, multumim pentru felicitarile pentru Raducu grasunelul

Nicole, cred ca tocmai i-ai facut prima decalotare mai ca lumea, asa. Noua la Andrei ne-a facut-o doctorita prima data, si i-am pus la putzulica comprese cu rivanol tinut la frigider, cand i s-a inrosit atunci putzica. La Raducu a stiut taica-su sa-i umble acolo de la inceput si a luat-o usurel, ii face putin cate putin, o data pe saptamana.

Cleo, nu stiu sa-ti zic care e treaba cu situatia ta. Eu sunt programator, dar nu m-am incadrat in conditiile de la legea cu scutirea de impozite. Dar asa, la bunul simt, cred ca nu e cazul sa-ti faci probleme. Ideea ca veniturile obtinute de tine sunt de natura salariala, din cele supuse impozitarii. Ca nu platesti tu impozitul e alta poveste, dar veniturile tale sunt de acel fel. Plus ca ai platit cass si ce se mai ia pe acolo din salariu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Iulia, dar ce inalta e mufitza ta!! Chiar ca o sa fie fotomodel
M-am uitat in graficul pentru greutatea si inaltimea baieteilor, Raducu este destul de inalt, cred ca este in partea de sus a graficului. Cu greutatea este doar putin peste medie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cine are nevoie de Exluton poate sa gaseasca aici la "Bazar produse pentru adulti " pozitia 40.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor

Cleo felicitari pentru tati, ma bucur mult. Si putina jena totusi nu ai? Cum sa povestesti de blugii de facultate persoanelor ca mineee? Care nu incap in blugii dinainte de nastere, ce facultate. M-ai deprimat. Dar te felicit totusi asa cu toata invidia.

Nicole eu l-as duce al doctor, sau macar l-as suna. Eu l-am decalotat de la inceput, l-a decalotat mai ca lumea medicul la 2 luni, i-a crapat atunci si pielicica dar nu s-a inrosit si nu s-a umflat. Eu sincer nu as risca as pune macar o intrebare.
Acuma poate nu e nimic si doar reactioneaza altfel.

Fetele cu cezariene, voi ca dati cu ceva pe cicatrice? Ca pe mine din cand in cand parca ma trage, nu stiu cum sa explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Neatza fetelor!

Ieri nu am reusit sa intru deloc pe net. Bianca m-a chiaunit de cap. A tot plans fara rost, nu prea mananca, acum si piureul de morcov il refuza. Ia cateva lgt si nu mai vrea. Cu laptele la fel , bea un pic si gata, dar bineinteles ca mai insist peste cateva minute. Astazi vad ca a inceput la fel cu nemancatul. M-am convins ca de la mar face eritemul fesier. Ieri i-am dat din nou si s-a iritat toata saracuta. Nu am sa-i mai dau. De la para face de nush cate ori pe zi - ce spune-ti sa-i mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

NIATSA fetili.

in primu rand multi ani traiasca, multi ani traiasca LAAA MUULTI ANIII!!! Ralu_t, sa ne traiesti sanatoasa si fericita, si sa ai o viatsa plina de implinirit alaturi de baietii tai!

asta noapte, io, de o putoare totala, am dooormit. Fiica mea striga de la 7 dupa mine, s-a jucat cu Doudou, io nik. cu greu m-am ridicat. De, am adormit aseara dupa 12, m-am trezit 1 data... si inca mai casc.

tre sa gatesc ceva. Nu stiu ce.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !! RALU si multa sanatate, fericire si crestere usoara.

LA MULTI ANI!! CATI si BIANCA de DEEA. Sa cresteti mari si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ralu_t o zi minunata sa ai!!!
Nicole imi pare rau de Daviducu, eu l-as duce la doctor...desi nu cred ca e grav, vorba Gabtizei, l-ai decalotat mai calumea.
Socrate si pe mine ma mai tine cezariana si ma mai si inteapa uneori. Dar cred ca asa e orice operatie...ca de aratat arata bine, un firisor alb

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Eu pe cezariana dau cu un gel (cand imi aduc aminte...), se cheama Contractubex, dar doar pentru ca eu fac cicatrice cheloida. Asa a fost si prima cezariana, asa se arata si asta de acum. Gelul asta este pentru cicatrici.

Mergi la inceput

Tb sa ne dam neaparat cu ceva pe operatie? eu nu m-am dat pana acum cu nimic. intr-adevar cateodata ma supara dar banuiesc ca de la vreme pt ca mai am probleme de genul asta. Operatia mea e verticala cu toate ca eu am vrut orizontala. insa am fost urgenta si mi-a spus doctorita care m-a operat ca nu se poate altfel, dare destul de mica - dupa 12 ore de travaliu s-au gandit sa se uite la mine ( dr mea era in concediu cand m-a apucat pe mine) si au zis ca e prea mare copilul si m-au bagat la cezariana de urgenta. Imi venea sa le bat.

Mergi la inceput