Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Nu stiu daca e obligatoriu sa dai cu ceva. La prima cezariana imi spusese doctorita sa dau cu Voltaren, acum nu mi-a mai zis nimic special. Dau eu cu chestia aia ca poate nu se mai face cheloidul asa urat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Neata la vreme adormita...
Ralu la muuuuuuuulti ani!! Sa fii sanatoasa, tu, baietii tai dragi si multa sanatate sotului, sa nu fie nimci grav!
Iulia uitasem sa zic... mortala Mufitza, cum papa ea acolo dom'le!
Nicole n-ar strica un tel la dr. Mai bine safe than sorry.
Cleo felicitari lui tati pt job, si ciuda mare la tine pt blugi. Sa nu mai zici d-astea, da? Stii..aia cu franghia...![]()
Asa..bon, sa termin o cafeluta si sa ma gand ce voiam sa mai zic.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Sa va arat si eu o mostra de hlizeala de-a lui Raducu si de gelozie de-a lui Andrei ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Ahh, Ralu, La Multi ANi scumpa sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de Tudor!!!!

La Fel, La MUlti ANi pentru Mariuca de Andreeap 
!!!!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Bratafel biata de tine!
Gabitzam 
mi-e mila de Andrei!!!!!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
tati nu mai e la calc, si am inceput sa imi cetesc meilurili. Asha ca, va bag bancuri:
-John!
- Da, sir!
- Unde este cainele?
- Facea politica si l-am impuscat!
- Cum ti-ai dat tu seama ca facea politica?
- Manca rahat in gradina.
O discutie intre 2 copii in camera lor .
Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
F: O papusica Barbie , dar tu ?
B: eu ii voi cere un Tampax
F: Tampax ? Ce e asta ?
B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama !
mai cetesc, ca mai am cacalau.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
monik16 spune:
Simonacip pai dr. imi zisese ca ar trebui sa ia 150 g pe sapt… Si ea a avut 3 sapt in care a luat 200 g. Ma bucur ca David e mai bine!!! 
Tu zici ca ai aruncat blugii din facultate… Eu mai am o pereche…Inainte sa raman gravi intram in ei dar nu-i puteam inchide, acum nu mai bag nici mana…Dar ii mai tin ca cine stie…![]()
socrate eu nu dau cu nimic pe cicatrice, dar nici nu ma strange pielea… Ma mai doare de la vreme cred, ma jeneaza dar ceva mai sus cred ca taietura din interior. Acum ca s-a vindecat cred ca poti da cu crema de corp pe care o folosesti. Eu cred ca ma mai dau fara sa-mi dau seama…
bratafel sa nu aiba gatul rosu, asta ar fi un motiv sa nu manance… Ce nasol ai patit cu cezariana… De-asta mi-era si mie frica sa nu ma chinui sa nasc normal si apoi sa ajung la cutit… Dar de, nu pot sti cum ar fi fost daca nu am incercat…
cleo78, sunt tari bancurile![]()
![]()
![]()

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
socrate spune:
Eu ma dau cu crema de galbenele. Ar tb in fiecare seara dar...mai dau din cand si cand. Cica Scargel e foarte bun. Nu stiu daca acum ar mai folosi la ceva, trebuia de la inceput cred.
Acuma asta e.
Si apropo de alte intrebari, mai e cineva caruia nu i-a venit inca ciclul?
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Sa va arat si eu o mostra de hlizeala de-a lui Raducu si de gelozie de-a lui Andrei Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
E tare dulce!!! Si Sarei ii place sa o pupacesc asa si mi se pare ca Raducu seamana putin cu ea...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008