Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Gabitzam e dulce foc, ce frumos rade el acolo. Asa face si fetitoiu meu daca o pup pe gat. eu ma declar de copii razaciosi.

Reallaura nu eu sunt colega si nici nu mai am vreo sora. Ai vazut ce pui ambitiosi avem? Nu se lasa, dom'le, acusi or sa o ia in 4 labe.

Simonacip , ma bucur ca puiu mare e bine si sper sa nu fie nimic cu puiu mic, doar o tuse si sa treaca repede, repede.

Nicole1980 multumim si baietelul tau e un dulce. Avem si noi ratuste si vacuta, dar noua cel mai mult ne place gustul lor. Ufff sper sa nu fie nimic grav, eu as merge la doctor sa vada.

Ralu_t numai bucurii alaturi de cei dragi. Si pentru ca am vazut ca te plangeai de kg sa stii ca esti o scorpioanca frumoasa si sexi.

Bratafel nici eu nu dau cu nimic pe operatie si vad ca se vindeca bine, aaa si pe mine ma jeneaza cand se schimba vremea dar na... e operatie.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Bianca mi-a refuzat si sucul de morcov - abia daca a inghitit cateva lingurite si alea cu multe pauze. Cand sa-i dau laptele tipa ca din gura de sarpe. Este incontinuu maraita de ma aduce intr-o stare de nervi.... cred ca ea simte ca eu sunt nervoasa si de asta face asa, dar cand ii dau mancare ma calmez cat pot. Offfffffffff
Cred ca am s-o iau razana in curand.
Ma gandeam sa-i dau banana sau nectarina. luni face 5 luni. voi a-ti bagat aceste fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Nu cred ca v-am povestit ce a facut minunatul meu sot... Cand vine de la serv i-o mai las pe Sara sa stea cu el sa mai fac si eu cate ceva prin casa. Intr-o seara se uita la meci Steaua cu nu stiu cine din liga campionilor. Sara, fetita cuminte statea si se juca langa el... De multe ori nu sta asa, vrea atentie, dar atunci chiar l-a lasat pe ta-su sa se uite la meci. Si a dat Steaua gol (era 2-0). Al meu sot, stelist infocat a uitat ca sta cu fata si a urlat cat l-au tinut plamanii GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!! Va dati seama ca s-a speriat saraca groaznic. Imi venea sa-l omor!!!! L-as fi batut pe bune!!!!!!! Si de suparare i-am zis ca o sa ia Steaua bataie. Si a luat cu 3 la 4 parca!!! Era negru de suparare, saracu. I se purea pe mine ca i-am cobit

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Tare faza cu meciul. Eu l-as fi strans de gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Nu cred ca v-am povestit ce a facut minunatul meu sot... Cand vine de la serv i-o mai las pe Sara sa stea cu el sa mai fac si eu cate ceva prin casa. Intr-o seara se uita la meci Steaua cu nu stiu cine din liga campionilor. Sara, fetita cuminte statea si se juca langa el... De multe ori nu sta asa, vrea atentie, dar atunci chiar l-a lasat pe ta-su sa se uite la meci. Si a dat Steaua gol (era 2-0). Al meu sot, stelist infocat a uitat ca sta cu fata si a urlat cat l-au tinut plamanii GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!! Va dati seama ca s-a speriat saraca groaznic. Imi venea sa-l omor!!!! L-as fi batut pe bune!!!!!!! Si de suparare i-am zis ca o sa ia Steaua bataie. Si a luat cu 3 la 4 parca!!! Era negru de suparare, saracu. I se purea pe mine ca i-am cobit

Barbatii astia si al meu a speriat-o de cateva ori si acum sa il vezi ce isi baga capu in perna cand stranuta.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza la pranz..nu, n-am dormit pana acu, am trebaluit. acu astept sa se faca papica pt husband sa, papam, sa pape fata, apoi ma asez si eu mai relax...vad ca ati fost mai active ca ieri..se vede ca a lipsit cleo

acu sa raspund cat apuc, pana se face papica..

laura da, 75 cm... e o lungana...si hainute le-am comandat pt 6-9 luni de pe un site si de pe altul 9-12 ca asa ne incadram la graficul ala...

cleo welcome bec!!! ti-am simtit lipsa ieri. si da, ma consoleaza ideea ca ai pacatuit si tu...dar mi-e si ciuda ca aici nu se gaseste shaorma, ca mai pacatuiam si eu..cat despre blugi, exact asa am patit si eu. la picioare, fund, vin perfect, dar fiind cu talie joasa, cam atarna burta, dar deh! asta e! cat despre banc... mare dreptate ai. mergem si noi la ei?

micaela dintr-un motiv sau altu;l, n-am putut viziona linkul tau

Ralu La multi ani sa fii fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata

monik felicitari pt achizitii

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Ahaa..deci de aia au luat bataie??Tu erai?!?!?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monik

Bratafel, poate ai inceput prea devreme diversificarea? Nu stiu ce sa zic, ia o pauza, si ia-o usor din nou? Nu pra stiu cum sa te sfatuiesc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Copilul meu s-a trezit la 9,30…m-am uitat la ceas si am adormit la loc….cand m-am trezit la 11.00 , David tot treaz era se juca singurel in patut. Ce bebe cuminte am…care se gandeste la mama sa o lase sa doarme.
M-am uitat iar la putsi lui si tot rosu este, insa nu este o umflatura sau ceva proeminent, ci parca jumatate de putsi s- a colorat in rosu….

Simo – ma bucur ca David e mai bine. Bine ai facut ca nu l-ai scos , k intr-adeva e foarte frig. Iar Mateias a racit iar ? Pup sa treaca repede. Merci de sfat.
Sper sa fiti bine si sa ma fac si eu bine ca am avut dureri groaznice de gat, si ne vedem cu siguranta.
Monik – al meu a luta 400 grame la 4 luni si a fost bine, in grafic….acum insa cred ca ajunge la o crestere de 900 grame k e un mancacios.
Gabitzam – merci mult. Ce haios este Raducu, dar eu cred k si Andrei are partea lui de giugiuleli

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

intrebare...a comandat cineva la baby stuff si au sosit deja produsele#538;?
mi se pare cam dubios sa pui bani intr-un cont asa fara nici o chitanta nimic...
si tocami am dat o comanda de vreo 10 mil...
help

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput