Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Bianca mi-a refuzat si sucul de morcov - abia daca a inghitit cateva lingurite si alea cu multe pauze. Cand sa-i dau laptele tipa ca din gura de sarpe. Este incontinuu maraita de ma aduce intr-o stare de nervi.... cred ca ea simte ca eu sunt nervoasa si de asta face asa, dar cand ii dau mancare ma calmez cat pot. Offfffffffff
Cred ca am s-o iau razana in curand.
Ma gandeam sa-i dau banana sau nectarina. luni face 5 luni. voi a-ti bagat aceste fructe?

Eu de luni incep diversificarea, are aproape 5 luni junate. Medicul m-a avertizat ca copiii alimentati la san sunt mai pretentiosi si reactioneaza mai greu la diversificare; sunt mai fitosi. Depinde de copil.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, Ralu draga, numai bucurii si dragoste si fericire sa-ti umple viata!!

Neata dupa o noapte relativ ok, cu treziri la 22, la 1:30, la 4:30 si apoi chiuit si gangurit de pe la 6 si atipit iar pe la 7... Se trezeste plangand de la balonari si ii dau Lefax si apoi san, dar ii dau san mai mult ca sa adoarma la loc, ca foame nu-i este, la foame nu plange, ci isi roade pumnisorii... Poate as obtine acelasi rezultat daca l-as plimba in brate vreo 10 min., dar n-am putere, fetelor, si atunci ii bag tzitzi in gurita, ca asta il linisteste cel mai bine... Voi faceti la fel?

Micaela, ce fetita activa ai tu acolo, e mortala cum da din picioruse!! Vacuta o avem si noi, dar inca nu am despachetat-o, o pastram pt. mai incolo, ca el deocamdata nici cu ce are nu se joaca prea mult, vrea tot timpul compania lui mami, ca e mai interesanta

Nicole, nu stiu, sincer, ce sa spun, si eu il sterg f.f. usor pe David cu servetel umed, mai mult ca sa nu ramana pipi... De siguranta, fugi la dr., mai ales ca e vineri si sa stai linistita in weekend. sa nu fie nimic grav!

cenia, inima mea insangerata iti multumeste!! O sa fac tot posibilul sa-mi insusesc sfaturile... asa e, David e un mare observator, asa era si Bogdan in copilarie, eu in schimb eram argint viu, eram ca un tipar, la 11 luni alergam... David nici nu se intoarce, iar cand il pun pe burtica sta nemiscat si se uita in jur

monik16, multumesc de cuvintele frumoase Observ inca o data ce comunitate de suflet avem noi aici! Tare faza cu stelistul tau din dotare

Sis, dati-le vitamina C multa la bebei, e ideala ca sa le intareasca sistemul imunitar... La Simona oricum e mai greu cu 2, ca David are contact cu multi la gradi si creste riscul sa aduca virusi si bacterii acasa...

socrate, si pe mine ma trage usor urma de la ceza, dar suportabil. La inceput, adica in primele 5-6 saptamani, am dat cu apa de trandafiri (cadou de la moasa mea, o bulgaroaica tare draguta), dar de atunci nu mai dau cu nimic. S-a vindecat bine. Ah, si nici mie nu mi-a venit inca ciclul...

Gabitza, ce frumos rade Raducu in hohote cristaline!

Andora, aelita, elenuca, Dordia, chinabulina, MsBB, Daria_Ioana, pe unde sunteti, fetelor?

Am stat azi dimi 30' cu David la pielicica mai goala (el in body, eu in pantaloni si sutien), ne-am jucat si alintat, o sa fac zilnic chestia asta... Asa ii stralucesc ochii si radiaza tot cand stau langa el...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit. a trebuit sa fug ca plangea fata si sotiorul nu stia ce sa-i mai faca..era cu kk la fundulet si el nu-si dadu seama...cu toate ca mirosea...

simona suntem bine, multumim de intrebare. luam in continuare antibiotic la 8h pana maine seara si ambroxiol dar numai cand tuseste ii dau.

gabitza are si cu cine sa semene as de inalta. am unchi inalt, verisori, socru-meu, sotul,etc...

printre altele, nu ca ar fi o mare realizare, cu toate ca pt noi e, aseara am bagat si noi prima partida de dupa ..sa zicem vreme indelungata. acu mi-e rusine...sa-mi revin ...

asa...

mie mi-a dat dr fenibutazona pt cicatricea ceza, dar nu m-am dat decat de 2 ori..si asta de la consultul de 3 luni

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Sa va arat si eu o mostra de hlizeala de-a lui Raducu si de gelozie de-a lui Andrei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

saracul Andrei...

baratfel da, i-am dat banana, dar pot spune ca n-o agreeaza. i-am facut shake cu laptic si bananuta, stramba din nas, apoi banana-branzica dulce, lafel, banana simpla, iac..cu cereale, brr..deci, in schimb, piersica a luat-o cu placere, nectarina nu i-am dat, dar e cam lafel. morcovul nu-i place nici ei simplu, insa cu mar, mama, mama...marul este singurul fruct care mi-l papa cu placere...
vezi si u cum le combini

monik nu exista cobit, doar jucatori prosti... asa sa-i explici sotului. cat despre fapta lui, al meu a facut asa cat dormea fata, fara sa-si dea seama..insa, nu s-atrezit...ma mir. dar tot l-am certat

revin

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

desi e f urat afara, la mine-n casa a iesit soarele de la atatea urari de bine si m-ati umplut de zambete...dragele mele, va multumesc din suflet!!!!
tudor mi-a facut si el un cadou si am dormit amandoi pana la 10:35 cu o pauza de biberon la ora 7
ies cu puiu si cu nasa lui la o cofee festiva, i-am dat liber bonei, so let's party

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Nu cred ca v-am povestit ce a facut minunatul meu sot... Cand vine de la serv i-o mai las pe Sara sa stea cu el sa mai fac si eu cate ceva prin casa. Intr-o seara se uita la meci Steaua cu nu stiu cine din liga campionilor. Sara, fetita cuminte statea si se juca langa el... De multe ori nu sta asa, vrea atentie, dar atunci chiar l-a lasat pe ta-su sa se uite la meci. Si a dat Steaua gol (era 2-0). Al meu sot, stelist infocat a uitat ca sta cu fata si a urlat cat l-au tinut plamanii GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!! Va dati seama ca s-a speriat saraca groaznic. Imi venea sa-l omor!!!! L-as fi batut pe bune!!!!!!! Si de suparare i-am zis ca o sa ia Steaua bataie. Si a luat cu 3 la 4 parca!!! Era negru de suparare, saracu. I se purea pe mine ca i-am cobit

Ahaa..deci de aia au luat bataie??Tu erai?!?!?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Ups!!! O sa arunce stelistii cu rosii dupa mine . I-am mai cobit odata si a luat si atunci bataie, dar asta pt. ca joaca ei prost... Dar ma distreaza mutra lui cand ii zic ca ia steaua bataie. Zici ca acu ma devoreaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Copilul meu s-a trezit la 9,30…m-am uitat la ceas si am adormit la loc….cand m-am trezit la 11.00 , David tot treaz era se juca singurel in patut. Ce bebe cuminte am…care se gandeste la mama sa o lase sa doarme.
M-am uitat iar la putsi lui si tot rosu este, insa nu este o umflatura sau ceva proeminent, ci parca jumatate de putsi s- a colorat in rosu….

Simo – ma bucur ca David e mai bine. Bine ai facut ca nu l-ai scos , k intr-adeva e foarte frig. Iar Mateias a racit iar ? Pup sa treaca repede. Merci de sfat.
Sper sa fiti bine si sa ma fac si eu bine ca am avut dureri groaznice de gat, si ne vedem cu siguranta.
Monik – al meu a luta 400 grame la 4 luni si a fost bine, in grafic….acum insa cred ca ajunge la o crestere de 900 grame k e un mancacios.
Gabitzam – merci mult. Ce haios este Raducu, dar eu cred k si Andrei are partea lui de giugiuleli

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Inseamna ca imi fac griji degeaba ca e ok juma de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

intrebare...a comandat cineva la baby stuff si au sosit deja produsele#538;?
mi se pare cam dubios sa pui bani intr-un cont asa fara nici o chitanta nimic...
si tocami am dat o comanda de vreo 10 mil...
help

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

nu ai chitanta, dar ai dovada ca ai depus banii in contul respectiv..deci, nu cred ca e ceva dubios. si eu am comandat de 7 mil in 4luna asta. acu astept sa vad. Doamne ajuta

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miss si eu apelez la mufat cand e Sara mai maraita si are effect de multe ori. Am renuntat sa mai tin cont de alea 2 ore intre mese. Cand vrea atunci papa.
De multe ori cand e f. agitate o las in fundicul gol si ii place la nebunie ca se joaca mai usor cu picioarele si le roade pe amandoua odata.

Iulia, asa zic si eu, ca sunt cam varza stelistii nostrii. Nu avea cum sa nu sperie fata ca a urlat de l-a auzit tot blocul. De multe ori ma speria asa sip e mine, ca au imi faceam de lucru prin camera si el urla subit ( “gooooooooooool” sau o injuratura). Dar cred ca s-a lecuit ca a plans rau Sara… se uita asa cu frica la el, nu intelegea saraca ce se intampla. Si seara ii zicea ta-su gol si ea radea in hohote. Am filmat-o. Asta-mi lasa copilul cu sechele!!!!

Ralu, petrecere frumoasa!!!!! Inca odata : La multi ani!

Caut si eu pe net de-ala de gatit pt. Sara. O fi bun ala de la BABY MOOV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

iulia multam fain..dar totusi o fi cineva care a comandat si a si primit produsele?
eu am incercat sa platesc la banca si mi-au pus sa dau o declaratie cum ca daca e ceva pacaleala sa nu cer banii de la ei etc...mi-au cerut nr comanda si bineionteles ca n-am...

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Eu ma dau cu crema de galbenele. Ar tb in fiecare seara dar...mai dau din cand si cand. Cica Scargel e foarte bun. Nu stiu daca acum ar mai folosi la ceva, trebuia de la inceput cred.
Acuma asta e.
Si apropo de alte intrebari, mai e cineva caruia nu i-a venit inca ciclul?

mami de Edvin Sebastian

mie. Dar nu duc ii lipsa, e ok si asha

monik, noi am patit faza cvu meciul, acu 2-3 luni, cand a ratat Mutu. De atunci nu mai sta fata cu el la meci .

cat despre diversificatu si sanul, uitati la mine. Ma impushc. Facem 6 luni duminica, si in 3 sapt nu am trecut de sucul de morcovi. Ca si asta e de scuipat. Faza e ca renunt repede, bag tsatsa ca e tare usor pt mine. Ei, nu e bai, asha beau in fieacre zi suc de morcovi si suc de mere. Ca doar nu o sa il arunc, nu?
Io am inceput sa ii dau fetei in mana sa linga/suga ceva fruct/leguma. Adica fiind destul de mare si inca cu sanul, tre sa o obisnuiesc cu gustul. Asga ca, la morcov, curats 2, o bucata linge fata, restul fac suc. Parca e mai interesant asha. Marul e jale. A lins din banana noastra, si o fo faina, dar inca nu e cazul de banana. Sper ca la supica va fi mai bine - supa peste cateva zile.

ei, si acu ca a plecat tati la munca, am calc. non stop al meu!! si pt forum! mi-era cam jena sa ii zic: da-te de la calc., spala tu vasele, ca io sa stau pe forum. Nu ca nu ash fi ins tare

MissP, si io fac noaptea la fel cu fiica mea. Dar io is pe pilot automat, uneori nu aqduc aminte ca am bagat fata la san, ma trezesc cu ea in pat. Cand o venit, nu stiu. Asta o calmeaza f mult. Si sytii ce am remarcat la noi? ca la noi in camera se usuca aeru rau, io ma trezesc de sete, ca respir pe gura oricum, si ma trezesc cu gatu uscat; banui ca fiica mea la fel. Am pus o oala cu ceai de menta intr-o seara, cand nu puteam respira, si dupa aia nu s-a trezit 6 ore nici mama, nici fiica.
Cat despre evolutia lui David, i-am pove lui tati de tine ca esti in germania, si stii ce a zis? ca o sa il creshti regulamentar, ca asha is nemtii. Dar uite ca David are ritmul lui si nevoile lui, e un copil unic, si nemaipomenit, si deja tre sa faceti numai ce vrea el. Sa stati in cap, da? . Cat de faptul c a nu se intoarce, ia zi, de ce atata graba? fund mare are. Nu e primu cupil de aici de pe forum. Lasa ca o sa vrei perioada asta cand o sa faca tumbe... crede ma . Plus despre statul in pielea goala, vara bucureshteana ne-a dat ocazia de socializare. Voi nu averti parte de asha calduri, deci... exista o explicatie. rabdare, si tutun. De nu stiu cate ori imi vine sa plang, bag capu la robinet, si... de la capat. Si uite cum cresc cupiii...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput