Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
piggy spune:
La multi ani Ralu_t si fetitelor nascute intr-o zi de 7! 
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
bratafel spune:
Biancai ii dau lapte praf de la 1 luna jumate. Suc de morcovi bea de mult (cam de pe la 3 luni) si nu a avut nimik. cu marul nu se pupa ea. pot sa spun ca azi nu prea a mancat. ma duc dupaamiaza cu ea la doctor ca nu mai pot.
pozeBiancuta
MissParker spune:
Cleo, ca intotdeauna imi (re)aduci zambetul pe fata
Hai, ca pontul cu ceaiul de menta e bun, ia sa-l pun si eu in aplicare... Daca tot nu beau asa ceva, ca am oroare de asemenea ceaiuri, macar la respiratie sa ne ajute. Incerc si asta, ii dau si Sab Simplex inainte de masa de seara (ca acolo completez cu bibe), doar-doar o ajuta la ceva. Ah, si spune-i sotului matale ca dijaba stam noi la Germanica, noi nu suntem nemti, asa ca teoria cu programul regulamentar nu se aplica
Unde mai pui ca si eu si Bogdan suntem cam haotici, mancam uneori aiurea, in vichend inainte ne tot culcam mult prea tarziu si ne sculam morti de oboseala, deci cupilu’ de unde sa invete de ritm? Cred ca tre’ sa invatam si noi cot la cot cu el... sau poate ne invata el... Si cu diversificarea mi-ai facut sperante, cred ca si eu o sa stau cateva saptamani pe morcovi... Sucul de morcovi i-l pui in bibe cu gaura mare la tetina sau i-l dai cu lingurita, mai piure? Eu iubesc morcovii si dovleceii, sper sa-i placa si lui David. La banana sunt curioasa: eu am oroare, Bogdan le mananca la tonaj, oare David cu cine o semana?
Mai fetelor, voi cum calculati varsta bebeilor? Cleo zice ca fata ei face 6 luni in weekend, dar nu calculati dupa saptamani? Ma refer la varsta ca si criteriu de diversificare. Nu ca o fi bai daca incepem cu o saptamana mai devreme sau mai tarziu, dar eu tot in saptamani socotesc si acum, ca e mai usor de tinut evidenta puseurilor
Noi acum avem 19 saptamani si 3 zile, sper ca in curand depasim puseul ala nasol de la 19 saptamani, care tot dureaza de vreo luna 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy iulia multam fain..dar totusi o fi cineva care a comandat si a si primit produsele? eu am incercat sa platesc la banca si mi-au pus sa dau o declaratie cum ca daca e ceva pacaleala sa nu cer banii de la ei etc...mi-au cerut nr comanda si bineionteles ca n-am... Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
parca alina_anto a comandat de la M&S dar nu stiu daca prin baby stuff. cum naiba sa te puna sa dai declaratie? hai ca p-asta n-am mai auzit-o. pai tu le-ai zis ca nu stii in contul cui pui?
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

mihaser spune:
piggy eu stiu ca si Gabitza si Inais au comandat...nu cred ca o sa ai probleme...Eu ica nu am dat comanda la ei, dar ma tenteaza!
Nicole1980 spune:
Vad ca a citit cineva mesajul meu de dimineata cu modificarea culorii la luna noiembrie....oare cine sa fi fost ? Gabitzam...Cleo ? ![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
mihaser spune:
Si io am comandat de la reduti de 100 de euro...si vad ca deja mi-au facturat! In 16 ar trebui sa-mi ajunga...sa speram ca mi le da posta romana!![]()
piggy spune:
eu vreau sa comand prin baby stuff de la mothercare...si eu am o presimtire ca ar fi cinstiti dar poti sa sti...noua tocmai ne-a furat bicicleta de la usa de pe hol unde era bine legata ...dar au taiat lantul si gata
si astia de la alphabank au zis ca au tot avut cazuri de persoane escrocate care au cerut de la ei banuii inapoi si prin declaratia aia vor sa se acopere...
i-am trimis un mail si tipei de la baby stuff si mia- zis ca inca nu are fimra constituita is nu poate sa imi dea ceva date hm
sa speram totusi ca inais sau gabitza citesc si ele si imi spun daca au prmit ceva...
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
gabitzam spune:
Piggy, eu zic ca poti sta linistita cu babystuff. Eu am comandat deja de 4 ori prin ei (de la Minimode si Mothercare) si mi-au venit 3 pachete pina acum iar al patrulea e venit in tara si il primesc maine sau luni.
In mailurile lor este trecuta si adresa din Galati si numarul de telefon. Eu vorbesc si pe messenger cu Anca, o cunosc dinainte sa inceapa chestia cu babystuff.
Nicole, eu sunt de vina ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Socrate si eu mai sunt fara CM, nu-i simt lipsa, as putea sa mai stau 6 luni ca o floricica!
Miss si eu am folosit la greu tactica cu alaptatul pt calmare, oriunde, oricand eu eram cu una p-afara. Si exact ca si Cleo nu-mi mai aduceam amite si aveam cosmaruri ca-l scap jos din pat, de langa mine sau ca m-am intors peste el. Saream la gatul lui Cristi "Copilul!" si el era bine mersi la el in pat. La noi a mers pana la 4 luni, cand cu febra somaleza a refuzat sanul drept alinare.
piggy stai linistita, vin produsele, stiu din sursa sigura. 
Miss intrebai de sucut sau piureutz daca cu bibe sau cu lingurita, eu n-am inceput inca, dar din carti stiu ca "diversificarea se face cu lingurita"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008