Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ylari cred ca reda exact temperatura...nu stiu daca se pune pe frunte...stiu ca e ptr tampla si e foarte usor de folosit...Eu am tot din ala chicco dar al meu nu s-a stricat ca il fol rar...mi-as fi luat din asta daca as fi avut nevoie mai des...a avut o prietena si a fost foarte incantata.

Iulia am vazut pozele cu dulcica ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi cum sa nu??
Raduc cum da el dushca de rotarix pe gat...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

gabitza, acu 5 luni pe vremea asta ti-am trimis mesaj cum ca am nascut fara sa stim niciuna ca urma sa protesteze Raducu si sa vrea afara

Iulia, acum 5 luni la ora asta inca nu stiam ca pina seara o sa nasc. Doar ca nu ma simteam prea bine si nu stiam ce-i cu mine, habar nu aveam ca alea erau contractii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Raducu La Multe lunite!!!Sa cresti mare,cuminte si voios si sa-i bucuri pe mami si tati!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am intrat doar sa urez
La multi ani! Raducu
Sa cresti mare si sa fii sanatos, voios si cuminte.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

am reusit in sfarsit sa pun niste videoclipuri cu noi:

aici rad

tentativa esuata de-a merge pe burtik
P.S. dar mami insista...

cum ii fac lui mami creierii varza

uite cum pap eu

iar aici poze noi

Am vazut video-urile, MORTALA Mufitza!!! Si ce efectiv papa ea tot... Ce mai, Ariana rocks

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare
la multi ani raducu, iasmi ( ce tort!!-i-a placut fetii?) si alexandru!!!
se vede ca am bona, nu? am mai putin timp ca inainte
ca seara dupa ce pleaca, noi mancam, il spalam pe tudor, eu ma mulg, si dupa aia ma apuc sa smotruiesc ca sa fie curat cand vine bona dimineata, sa nu fie vase nespalate, aragaz murgar sau frimituri pe jos-eu recunosc ca le lasam seara si le rezolvam dimineata, seara mai petreceam si eu un ceas doua cu sotul si la tv. colac peste pupaza, al meu baiat (al mare) a fost in we trecut la o reuniune la hotel mara din sinaia cu ministerul de finante si nu se stie ce au mancat pe acolo ca sunt toti varza, unii lesina, altii nu pot respira
(barbata-miu included) asa ca zilele astea am alergat si pe la spitale.la victor babes l-au trimis la urgenta unde i-au facut o perfuzie, analize de sange si au zis ca nu e otravire cu ciuperci cum credeau si i-au zis ca e suspect de botulism, la boli infectioase unde a fost trimis de la floreasca ne-au luat peste picior ca face atacuri de panica si d-aia nu poate respira, atacuri de panica la 20 de oameni concomitent, idiotii naibii, ca in romania pana nu mori, nu esti un caz interesant. abia dupa aia incepe lumea sa gandeasca cert e ca n-au vrut sa-i faca analize -cica pana nu incep tulburarile de vedere, nu fac analize, desi el prezinta multe alte simptome.una peste alta tot nu stim ce are doar ca nu se tine pe picioare. pana la urma cica s-a dus cineva cu pile la acest spital si asa i-au facut analiza pt trichineloza, ca si asta era pe lista la suspiciuni.primeste rezultatul maine. sa va mai zic ca maine e ziua mea?
in rest ce sa mai zic:
miss eu zic ca e foarte bine ca ai plans,ca ai constientizat, ca ti-ai cerut dreptul la acceptarea propriului tau corp, ca te-ai descarcat si mai zic ca asta e cel mai bun context pentru o reparatie a propriului trecut, sa-l faci pe bebe david sa se simta bine in corpul lui, prin mangaieri si atingeri, sa te porti cu el cum ai fi vrut sa se poarte mama ta cu tine, si bogdan poate ajuta in acest context, poate fi o treaba impartasita. incercati sa faceti baie toti 3, noua ne-a recomandat pediatra zicand ca e ok, chiar daca eu m-am oripilat ca am zis ca e in primul rand neigienic si in al dilea rand...ciudat spre incestuos. ea a ras si mi-a zis ca e o treaba foarte ok de bonding, nu are nimic sexual si apa e f buna pt eliberarea endorfinelor si relaxarea noastra si a lui bebe. am incercat dupa multe ezitari si tudor a fost extaziat. eu zic ca e ok, cel putin atat vreme cat il alaptezi si oricum exista o treaba extrem de intima intre voi, nuditatea nu are cum sa implice altele-zic eu, asa simt, daca o fi ok sau nu..nu da cu rosii!
gata, va las, s-a trezit mandrul.
pupici la bebeii bonlaviori, ma bucur ca am vazut-o pe cadina desi cu vesti proaste, sper sa mai scrie si cand are vesti bune!
ps. la cora scaunul de masa polly e cu 1 mie de lei vechi mai ieftin ca la chicco , adica 549 roni
mai scriu daca mai apuc

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Raduc drag si frumos, LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Ralu_t, nasol cu sotul tau! Sanatate multa!!!!!
Ai primit cartea?

Inais, ce tooooort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumim frumos fete frumoase, Andreea, Lily, Ralu_t si Vianne! all

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

veniram si noi din oras. iara pacatuii la mec

miss - v-am zis eu ca am o hupita mica. unde mai pun ca-i place mai mult sa pape cu lg decat cu bibe...

ralu_t scuza-mi intrebarea, dar bona nu spala si ea un vas? sanatate multa sotului

mai, unde e cleo? nu vi se pare suspect ca nu a scris azi??? sau am citit eu in dunga ieri si e plecata pe undeva teleleu?

ies ca vreau sa fac baie fetii..azi, sarac forumul..

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput