Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, e asa bine la mami ca iti permiti sa postezi si d e2 ori un mesaj, ha???
Ma bucur ca e bine bebeluna...La fel si dr mea, imi vb despre obezitate de cite ori merg. Si eu glicemia buna in sarcina, de regula o am f. mica 60 si ceva...totusi nu pot sa nu ma intreb si eu uneori de ce fac copilasii asa mari(Dav 4 kg, Matei 4.200) si care si dupa nastere iau mult in greutate, etc...NU stiu ce o fi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

multumesc de aprecieri fetelor...am lucrat 2 zile la colajul ala. m-a lasat mufi...

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, fetele!

Noi ne-am plictisit azi in casa amandoi, noroc cu tricotatul ca mai apuc si eu sa bag un rand, mai trece plictisul si tot asa.
Mirci e mult mai bine, nu a mai facut febra, a mancat 1/2 borcanel mare de supita cu cartof, morcov, dovlecel si patrunjel si 90 ml lapte cu cereale de la Nestle, facute piure. Cred ca sa tot fi fost 120 ml de piure.
Vad ca si Iasmi a avut acelasi menu! felicitari, si al meu le-a ras, m-am mirat.
De maine ii bag si fructe dimineata, supa la pranz, cereale seara. De cand l-am diversificat - sau de cand cu febra - baga si 1-2 biberoane de ceai pe zi... in care picur cativa stropi de lamaie.

Socrate nici io nu am ciclu si pun pariu ca nu-mi vine cu una cu doua...
Gabitzule, Cleo super bancurile!
IUlia mi-a placut montajul cu mufitza ta!
Ylari suntem aproape deci...pacat ca e vant si frigulet. Eu zic ca de maine imi e ok Mirci cu sanatatea. Poate sapt viitoare daca e tot ok si nu mai tuseste ne vedem, depinde si de vreme, evident.
Alysh te astept si pe tine sa vii de la munte!sper sa fie frumos
si nu in ultimul rand,
Ralu_t petrecere frumoasa!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ylari, e asa bine la mami ca iti permiti sa postezi si d e2 ori un mesaj, ha???
Ma bucur ca e bine bebeluna...La fel si dr mea, imi vb despre obezitate de cite ori merg. Si eu glicemia buna in sarcina, de regula o am f. mica 60 si ceva...totusi nu pot sa nu ma intreb si eu uneori de ce fac copilasii asa mari(Dav 4 kg, Matei 4.200) si care si dupa nastere iau mult in greutate, etc...NU stiu ce o fi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

sorry... am schimbat calculatorul...

Eh... doctorii astia, ce sa faca si ei??? Macar bine ca a testat-o si e totul ok! Nu? Am scapat de o grija. Eu cum am auzit ca bebe 2 e mai mare (vad ca la tine asa a fost) ma gandesc cu groaza catamai burta o sa am si cate kg o sa aiba. Atunci nu mai scap de vergeturi!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Am fost cu Bianca la doctor si nu are nimik. a zis ca are prea multa ranza la cata energie are - nu a stat locului o clipa la control, se tot intorcea pe burta. Cantareste 6580gr (cam putin) si 68 cm. Acum doarme. Astept trezirea si sa vedem cat are de gand sa manance de data asta.

pozeBiancuta

http://lilypie.com/birthday.php?r=41584

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bratafel ma bucur ca sunteti bine!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ma bag si io ca musca in lapte...am luat de la bio market borcanele de 190 de grame cu 4 ron...cu gandul ca ii dau jumate la fetita si jumate pun la frigi ptr a doua zi...dar calica rade tot...190 de grame fetelor! I-am luat fructe: banana, caise si mar, si leguma: morcov.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss nici al meu nu se intoarce si are 6 luni si. Cred ca e cel mai puturos de aici. Dar e si vina mea ca niciodata nu l-am pus pe burtica. O singura data, cand a implinit 5 luni s-a intors si el partial si l-a apucat un plans!!! Asa e si al meu, tare contemplativ. Sta si ma urmareste si ore intregi. Numai sa ma vada, ca daca plec 5 minute pana la baie face criza de nervi. Azi am facut doua feluri de mancare fara probleme sub atenta lui supraveghere.
Sa stii ca si eu il mufez imediat ce incepe panarama. Asta e singura metoda de linistire de fiecare data. Azi noapte nu stiu ce a avut, s-a trezit de 4 ori si tot l-am mufat pana dimineata. Am sa bag umidificatorul, poate de aceea se trezeste, si eu ma scol cu gatul uscat.

Cleo perseverenta e mama diversificarii! Al meu a scuipat marul sa nu-l vada in primele doua zile. Azi l-a papat tare bine, cam jumate din cat ii pregatisem, ceea ce e mare chestie. Pe dupa-amiaza incerc iar un cartof dulce si daca iar nu vrea ii dau morcov. Lasa ca o sa pape si mofturoasa ta pana la urma!

Cleo, Gabita mortale bancurile!

Inais transmite-i Iasminei felicitari pentru cerealele papate! AL meu nu prea vrea cereale cu lapte , numai cu mar amestecate le papa. E o scumpa cum papa ea acolo.

Iulia frumos tare montajul!

Socrate nici la mine nu a venit bau-bau adica CM. Si nici nu-mi doresc prea curand.

Ylari felicitari pentru voinicuta! Eu am avut diabet de sarcina, daca statea bebe pana la termen era si el de vreo 4 kg, asa au prevazut doctorii. Caci chiar pentru 7 luni cat avea era maricel, la aproape 2 kg. Si acum imi mai iau glicemia si mi-a ramas destul de marisoara, de aceea m-am apucat si sa tin regimul meu. Ca nu prea e de glumit cu diabetul asta.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetele, am si eu o intrebare, ai vostri pitici cat dorm pe zi? Ca al meu doarme de pe la 9.30 pana la 6.30 dimineata (parca are un ceas desteptator in fundulet) si apoi o ora maxim dimineata si o ora maxim dupa-amiaza, deci in total 11 ore, e de-ajuns oare? Ca de multe ori e tare marait si agitat dar nici ca ar inchide si el ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fetele, am si eu o intrebare, ai vostri pitici cat dorm pe zi? Ca al meu doarme de pe la 9.30 pana la 6.30 dimineata (parca are un ceas desteptator in fundulet) si apoi o ora maxim dimineata si o ora maxim dupa-amiaza, deci in total 11 ore, e de-ajuns oare? Ca de multe ori e tare marait si agitat dar nici ca ar inchide si el ochii.

Poti sa-l aduci la Eli ca au program identic!
Eu sper ca e suficient...ea in rest e ocupata cu mancatul!

Mergi la inceput