Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 ia uitati aici Mami de Mufitza Ariana Elena ![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() |
IULIA - super colajul, imi place tare mult, este asa de haios , vi se potriveste si tie si Mufitei.

Avem si noi girafa, dar e in culori naturale galben si maron
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
inais spune:
ralu_t! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiul mic, de sotz si de cei dragi tie!
Gabi dulcic rau puiu'!
Nicole si Simonacip multumim mai de aprecierile pentru tort...stim, stim...arata bine. Insa mai rarutz cu dulciurile, de acum incolo! Vreau sa slabesc...
piggy eu am comandat pe babystuff...nu am primit inca produsele. Le astept cu mare interes, insa!
Noi vegetam in casa..."mirifica" vreme! Cred ca o sa ajung sa urasc iarna! 

P.S. Azi am papat cereale...pt prima data. De la Nestle..orez+morcovi. Le-a ras...si au fost vreo 10 linguritze. Aveti aici poze Dupa ce le-a ras a mai papat 160 ml de lapte...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
hai k azi am vegetat toata ziua...
inais, e bine ca iti mai papa biberon dupa lingurita. a mea numai daca vede lingurita refuza bibe...dulcica foc iasminuta
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Bravo Iasmi, papa bun-bunutz, yummy ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
iulia, super super!!!
inais, bravo pt Iasmina! fiica mea scuipa cu brio. E fiica mea.
si mai bag nishte bancuri tematice:
Am auzit una tare, cica acum poate sa joace si Denzel Washington roluri de presedinte nu numai Harison Ford.
sau: Acum ca e Obama presedinte, Casa Alba se va numi Casa Neagra ?
iar o verisoara a pus problema serios: orice preshedinte american care a inecrcat schimbari, a fo impushcat. Obama poarta vesta antiglont?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
inais spune:
Iulia, Gabi, Cleo
!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
MissParker spune:
Iulia, superb si dulce in acelasi timp montajul. Bestiale pozele cu trabucul si dolarii si cu Miss America ![]()
Am fost si noi vreo ora afara, fetelor, noi avem o vreme superba, soare, in jur de 12-13°, toamna aurie...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
simonacip spune:
Buna seara dragelor..
Iulia, super colajul, ce rabdare ai avut cred, dar a iesit super.
Inais felicitari pentru cerealele papate oate, s-a rotunjit frumos si Iansminuta...Deh, atitea torturi...
Sa inteleg ca ai trecut si tu la regim??
Cleo, Gabitzam, misto bancurile...
Si eu ca si Inais am capiat azi in casa cu amindoi. David mi l-a sculat pe Matei de 4 ori...adica d efiecare data cind l-am culcat, nu va mai spun ce nervi mi-a facut...
I-am facut lui mati un ceai caldut pentru git...n-a mai baut ceai cred ca din vara...A baut vreo 200 ml pe nerasuflate, inindu-si singur biberonul.. I-o fi fost sete??
La noi supa merge nesperat de bine. Cit ii dau atita papa. Da nu-i dau decit 200, maxim 220.. Cu fructele stam mai prost dimineata, chiar si cu brinzica introdusa...nu excelam. Dar compensam ca-i mai dau si seara cite un fruct, un golden maricel sau jumate de banana..asta pina la 7 luni cind bagam iaurtelul...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna fetelor. In sfarsit reusesc si eu sa scriu. Am citit pe diagonala, recunosc... pe poze si filmulete nu m-am uitat, recunosc, ma intorc si vizionez dupa ce scriu mesajul.
Deci... in sfarsit suntem la mama!!!!!!!!!! Yupiiiiiiiiii!!!!!!!
Am fost la doctor, fata e ok, a facut vaccinul, nu a sous nici pas, nu imi vine sa cred, scumpa mea frumoasa. Are 9,100 gr si 72 cm... Doctoritza se cruceste de cate ori o vede. M-a intrebat daca am avut glicemia mare in sarcina. Nuuuuu, era chiar 70, aproape de limita de jos. M-a intrebat daca avem diabetici in familie Nuuu. Pur si simplu si eu si sotzul am fost bebei mari, peste 4 kile si eu si el. Totusi i-a facut o glicemie (care i-a iesit super). Deci m-am linistit ca imi bagase un cui in cap. Vom incepe si noi cu legumele, branzica, bla, bla, mi-a explicat o gramada, sa vedem cate pun in practica.
In rest ma rasfat... Ma simt super. Va pup pe toate, hai ca mai scriu!!! 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Buna fetelor. In sfarsit reusesc si eu sa scriu. Am citit pe diagonala, recunosc... pe poze si filmulete nu m-am uitat, recunosc, ma intorc si vizionez dupa ce scriu mesajul.
Deci... in sfarsit suntem la mama!!!!!!!!!! Yupiiiiiiiiii!!!!!!!
Am fost la doctor, fata e ok, a facut vaccinul, nu a sous nici pas, nu imi vine sa cred, scumpa mea frumoasa. Are 9,100 gr si 72 cm... Doctoritza se cruceste de cate ori o vede. M-a intrebat daca am avut glicemia mare in sarcina. Nuuuuu, era chiar 70, aproape de limita de jos. M-a intrebat daca avem diabetici in familie Nuuu. Pur si simplu si eu si sotzul am fost bebei mari, peste 4 kile si eu si el. Totusi i-a facut o glicemie (care i-a iesit super). Deci m-am linistit ca imi bagase un cui in cap. Vom incepe si noi cu legumele, branzica, bla, bla, mi-a explicat o gramada, sa vedem cate pun in practica.
In rest ma rasfat... Ma simt super. Va pup pe toate, hai ca mai scriu!!! 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png