Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
A fost mama la mine, a mai cumparat cate ceva pentru bebelina.
Saptamana viitoare vine sa spele hainutele piticei si ce mai iau la spital ca sa fac bagajul.
Miky, tin pumnii pt. maine!
Carmen, felicitari si refacere usoara!
Noi saptamana trecuta am rezervat restaurantul pt. botez, 7 februarie si saptamana viitoare ma intalnesc cu moasa bebitei pt. restul aranjamentelor (are firma specializata).Trebuie sa mergem si la biserica pt. ca vrem sa dam invitatiile inainte de Craciun, sa primim confirmarile la timp.
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Hera25 spune:
Buna fetele, multumesc de galerie, dar se pare ca nu a fost sa fie azi.

Si sunt tare nervoasa si suparata.
Am fost de dimineata la spital si mi-a spus acolo, doct ca Eliasul e plin si nu se fac internari. Supr tare, nu? Si ca sa-l sun la 14,30.
L-am sunat atunci si ca nu mai facem azi nimik si sa-l sun maine la 8.30 dim, dar c anu se stie sigur dc va fi maine.

Deci sunt plina de nervi, de mai am putin si intru in depresie.Nu e posibil asa ceva.
Imi e frica ca dc depasesc termenul sa nu pateasca ceva bebelina mea.
Insa azi dim la 5, am eliminat dopul. Am contractii de azi dim, acum sunt din ce in ce mai nasoale.
Acum astept poate se hotaraste ea sa vina ntural, dar totusi e cam grea asteptarea asta si situatia mea.
40 sapt
Lorena Elena
nglcarmen1 spune:
Buna! Mo rugat mami sa fac niste galerie p'aici...
Flowers, Miky-ea nastere usoara. Sa avetzi bebei sanatosi si mancaciosi

Hera nu te necaji si lasa putin nervi la o parte ca poate nu fac bine la bebelina. Gandeste-te ca nu peste mult timp o vei tine in brate, sanatoasa si frumoasa foc asa cum va fi

oricum scot niste majorete ptr. tine.

carmen
de luca ionut
mar_ysa_28 spune:
amalia o sa iti scriu aici cateva chestiuni pt ca poate mai este cineva interesat...
In primul rand trebuie stiut cate persoane veti avea...la noi o sa fie un botez micut doar cu familia gr 1 si prietenii apropiati deci pana in 50 pers...am ales rest Noblesse http://www.noblesse.ro/default.php?p=home ...mie mi-a placut foarte mult pt ca este asa aristocratic, personalul este deosebit, doar profesionisti, fara cioflingari de care ti-e frica ca te fura...ma rog...Meniul este 265 Ron de pers fara bauturi...putem duce noi aperitivul(bauturi) si sampania. localul nu mai are nevoi sa il aranjezi ci vestitele huse de scaune sau chestii deastea care mie nu imi plac...
Eu am facut o lista cu multe restaurante si am mers si le-am vizitat pe toate...recunosc ca unele aveau o capacitate mai mare decat ne trebuia noua...asa ca daca vreti trebuie doar sa imi spuneti si eu va dau listuta...eu m-am interesat de fiecare in parte si le-am ales dupa recomandari. Meniul....ti-l trimit pe pm ca este prea mare si ocupa loc mult...daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie.

38+
Leyre Alexandra
luŽ mama... uff cum suna !!!
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1
monicabo spune:
Hera, imi pare rau...
Si ce ti-a zis T?
Cum sta treaba cu locurile? Daca ti se rup membranele sau incepi sa ai contractii puternice, ce e de facut? Ce ti-a zis T?
Ca incep si eu sa ma enervez...
Si nu vreau, acum, la final...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
babyzapi spune:
Buna fetelor!
Am si eu o nedumerire : pt alocatia copilului (sau cava de genul) mi se cere pe langa copie buletin si livretul de familie, dar eu nu sunt casatorita si nu am asa ceva. Tre sa fac un act care sa inlocuiasca livretul de familie??? Please help care stiti ceva de asta.
CARMEN SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL! MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC!
DEA baga-mi un sms iubita cand nasti, indiferent cat e ceasul! Nu garantez ca o sa pot intra imediat pe forum sa anunt, dar vreau neaparat sa stiu cand se produce evenimentul cel mare. 
Elilov si Andreyutza 
Criss ma bucur ca ai primit vesti bune de la eco!
FLOWERS, HERA, MIKY

Otilia azi m-am odihnit nu am mai facut nimic si aseara m-am trezit doar de 3 ori peste noapte...boierie nu altceva!
Mamiseli cu cezariana nu am nici-o pb, daca nu as vedea taietura pe burta nici nu as crede ca am fost operata. Tati ma ajuta foarte mult si el, curatenia o facem impreuna, baita lui bebe impreuna si noaptea el prepara laptele lui bebe, eu ii dau sa pape si el il tine in brate pana ragaie ![]()
Va pupic dulce pe toate.
Isabela
lui
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Alexa.1983 spune:
MIKYmaineeeee???..gataaaaaa???....ma lasi singuraaaaaaa?......
nasti?????...esti siguraaaaaaa?......pe buneeeeeeeeee?
Amaliabine ai revenit....I missed you bre curajoaso, calmo, indicato, recomandato, sufletisto, minunato......
Carmenfelicitari pentru bebele dulce...
Elilov....tot asa greu cu spatele....???dar dureri de nastere sau sciatica???
EU: am fost la epilat TOTAL
arat ca un mega pui de strut chel ( ca nu mai am tupeu sa ma compar cu unul de gaina)...dupa IAR sa caut ptr bai gresie si faianta ca e balamucul naibii...1 sa fie bleu, 1 alb cu negru, 1 bej cu maro, 1 ...nu mai stiu cum...si daca gasesti gresie nu au faianta asortata si invers....
am luat usi la camere....muuulte usi....
am mers 7 ore...am luat si intariri: tata-cu "parerea", mesterul-cu masuratorile, administratorul- facea desene si modele, JE- cu gura
...i-am dat in spume.....acum 4 ore tata a zis ca revine in 10 min si a disparut subit
parca am vazut unul din vanzatori ca isi cresta venele
pe sub masa.....
unii se uitau la mine si faceau un nou gen de caterinca " bah...se uita la tine aia...uite ca vine incoa...cred ca e gravida cu tine bah.."
ffff haios...normal ca nu ratam eu posibilitatea de a-mi lua(nu am primit) cu mandrie o flegma si m-am trezit gandind oral" cu fatza aia bah?...tu vrei copii?...poate moartea sa faca cu tine puradei"....Am cazut lata...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 11 zile

Ramo2007 spune:
Babyzapi, nu cred ca este obligatoriu livretul.Eu il am, ne-am cununat la sectorul 1, dar sunt unele sectoare unde nu se dau...
Apropos de bani, fetelor aveti idee, unde primesc banii in cazul in care am pe buletin viza de flotant?Casa unde locuim este a mamei, dar nu ne-am facut buletinele aici, avem doar vize de flotant.
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
Alexa, tu vrei bataita, pai tu mai esti om care sa umble atat?Ce-o zice bebelul din burtica...ce mama plimbareata am...
Bine ca ai rezolvat, acum fa bine si odihneste-te!
Ramo
34+
Sara Maria
Puiutul meu scump
criss703 spune:
FELICITARI CARMEN
BUN VENIT PE LUME BEBE LUCA IONUT
Felicitari intregii familii , sa va aduca numai bucurii micutul urlator 
.Sora si tati lui bebe multumim de vesti si poze ![]()
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703