Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
andreyutza spune:
Miky_ea 

facem galerie pentru maine.

nastere usoara, usoara, usoara!
Criss eu traiam cu impresia ca esti din Bucuresti. oricum n-are nici o importanta dar ca sa vezi ce e in capul meu.
o varza totala.![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
33+ 
lauramiron spune:
Nastere usoara pentru fetele care nasc astazi si maine....Flowers, Hera, Miky-ea, bebelusi sanatosi si mancaciosi

Felicitari Carmen si sanatate multa lui bebe Luca Ionut!!!!
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
nglcarmen1 spune:
Buna burtici si mamici! Ptr mai multe poze cu Luca Ionut vedeti tot pe adresa http://emo-girl-crazy.hi5.com poze facute de acum o ora

lauramiron spune:
Vorbeati despre cafea....eu la prima sarcina abia o suportam, iar acuma as bea la orice ora

. Tensiunea o am tare mica, adica 9/6 in general, iar acuma pe sarcina 10/6.
Chiar nu mi-am imaginat ca o cafea poate sa te faca sa te simti atat de rau.
Miky-ea spune:
Burtici,va multumesc tuturor pt incurajari!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Felicitari,Carmen!

Sarbatoritelor de maine le urez sa aiba parte de o zi minunata,bebei sanatosi si multa iubire!

Daca cumva nu mai intru pe net este pt ca incerc sa vad ce mai am de pregatit pt maine si incerc sa ma si odihnesc pt ca azi nu prea am reusit si maine dimineata ma prezint la "raport" devreme!

Sanatate multa si numai vesti bune!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 1 zi...si-mi intalnesc printesa
Amalia spune:
Pupici burticute si mamicute!
Citesc de cateva zile ce ati scris aici si abia acum am reusit sa ajung la zi...sunt in urma rau si sigur nu reusesc sa raspund punctual toturor celor care as fi dorit!
In primul rand vreau sa le urez nastere usoara la fete!
Haide Flowers si Hera 

si felicitari lui Carmen pentru micutul Luca!! Multa sanatate, refacere cat mai rapida, mult laptic si bebe sa nu stie de colici!
Wndy.. iubita deja la dilatatie 3..eu as zice ca nasti si astazi!
Scot preventiv o agitata si pentru tine...oricum esti tare, ai o vitalitate in tine de speriat!

Otilia ma bucur ca ti-a dat medical si stai linistita acasica!
Of, cand te aud pe tine si pe Dea cu lucru, imi aduc aminte de mine ca am lucrat pana am intrat in 38 de saptamani
..o nebuna.
Ginye dureri de cap am si eu de vre 3 zile!
Nici cand m-am mai odihnit n-au cedat! Uneori vad cu pete din cauza lor!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
lauramiron spune:
Plec sa-mi duc creatza la ora de dansuri si revin mai pe seara.
Soferitele, pana cand ati putut conduce masina? Eu incep sa am mari greutati, nu-mi mai gasesc pozitie confortabila si chiar am nevoie masina, nu ma pot lipsi inca de ea, trebuie s-o duc si s-o iau pe Rebeca de la gradinita. Si ca si cum n-ar fi destul.....bebe misca atat de tare cand sunt la volan
....nu stiu daca de placere sau nu![]()
monicabo spune:
Hera, nastere usoara. Asteptam vesti!
Lorena, felicitari ma bucur ca Larisa e cumintica. Zi-mi si mie, cum a fost cu dr. T, a ajuns un timp util? L-ai sunat, nu? Ma rog, tu sau altcineva, vreun rezident ceva, nu?
Lauramiron, eu inca conduc masina si acum pe ultima suta de m, ies cu Andreea in parcuri. Ma simt ok, recunosc nu am nici burta mare, si nu am probleme. Bine, dac e sa ma apuce ceva la un moment dat pe drum, las masina, sun sotul sau pe cineva din familie, las copilul si gata la spital....sa vedem cu va fi cu organizarea si cand ma "apuca"
Malinas, cred ca tu urmezi, din gasca de la dr T.
De tensiune nu stiu ce sa zic. Pana acum am avut-o ok? Acum pe fina nu stiu cat mai conteaza...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
Amalia spune:
Ginye de la cate zile a inceput sa ti se constipe micutul de ati ajuns la supozitor?
Mirtha esti o fericita cu atatea ajutoare!
Sa-ti traiasca mamicuta si sa te bucuri cat mai mult de ea!
Azi l-am pus si eu pe tata la treaba si cu s-a priceput si el...la dus gunoiul si la curatat cartofi, sa-i tai eu sa fac o mancarica.
In plus, n-am stat singura in bucatarie si mi-a prins bine compania cuiva... Ziceai ca a inceput Eva sa pape si la o ora..
....de asta imi e teama si mie, sa nu mai ajung la asta...David mi-a facut asa pana tarziu. Vad ca bebe Luca a cerut la minim 2 ore..maxim 4 jumate...sper sa ramana asa!
Vorbeati de culoarea ochilor...si ai lui Luca sunt tot gri, si-mi place tare mult perioada asta
...sunt tare frumosi! Probabil, ulterior se vor face caprui..
MAr ysa ziceai ca ai rezolvat cu botezul...vad ca esti din Bucuresti, te rog da-mi si mie amanunte legate de costuri: la ce restaurant, cat ati dat avans, ce meniu ati ales, cat a iesit meniul de persoana...asta in limita timpului tau!
...aventual pe PM ca sa nu monopolizam discutiile de aici..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
ginye55 spune:
Amalia bebe a avut scaun normal in primele 2 zile. De atunci e constipat. Initial nu am vrut sa-i bag supozitor, dar nu iesea. Si se chinuie f tare chiar si cu supozitor. Sper ca debridatul sa rezolve problema.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut