Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Si schimb semnatura, tra la la la !!

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamiseli uite aici poza cu Luca Ionut.

Mi-a dat medical ca m-a vazut ce greu merg, ca sunt obosita. Cand am ajuns la servici am vazut ca a scris ceva genul depresie si respiratie grea. Nu era doctorul meu ci un inlocuitor, nu m-a intrebat daca mai vreau sa merg la servici, oricum mai aveam cateva zile de munca si mai multe programari pe la doctori asa ca la servici nu mai puteam veni prea mult si nici ca mai faceam fata.

Dupa repriza de aseara, azi am trecut si am ridicat cosuletul de masina si baza lui, trebuia sa le iau pe toate in 2 saptamani dar m-am cam speriat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, am baut o singura cafea toata sarcina si vad ca m-a dat peste cap. Nu m-am gandit nici o secunda ca pot sa aparea astfel de probleme in conditiile in care eu am tensiunea mica.UUUUfffffffff ce prostie am putut sa fac. Ma rog de dimineata sa se calmeze lucrurile, dar cum ma intind in pat cum am palpitatii.Iar eu am aparat de masurat tensiunea acasa...asa ca nu prea am cum s-o monitorizez. Totul este dupa ureche.

nglcarmen, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Luca, sa fie sanatos si mancacios.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Bine ai venit pe lume Luca Ionut !!!

Otilia, pai la cat ai fost de activa, cum sa nu fii obosita, mama? Eu zic ca este bine sa stai acasica!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Carmen felicitari! Refacere rapida!

Eli eu deja am programat botezul la biserica pe 14 dec. Preotul a zis ca e ok. Numai nunti nu se fac in post.

Am fost la pediatru. Si vin cu vesti bune. Bebe a luat in 3 sapt jumate 640g si 3,5 cm. Mi-a dat sa-i dau debridat pt tranzit (e f constipat, iese greu si cu supozitor) si polyvital (vitamine pentru pofta de mancare). Incercam acum sa-i marim portia de lapte. El mananca destul de putin la o masa dar mai des. Ma bucur ca a luat in greutate ca eram stresata rau din cauza asta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malina, eu niciodata nu am avut alta tensiune decat 12/8 sau 11/7 se pare ca din cauza sarcinii la mine a crescut ..cica e hipertensiune gestationala... la tine probabil e cafeaua care te-a dat peste cap.... eu una ma simt f bine si totusi tensiunea e mare...pt linistea ta eu zic ca ar fi mai bine sa gasesti pe cineva cu un tensiometru , sa vezi daca a scazut.

36+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si eu am avut prima cezariana de urgenta, iar acuma nu vreau sa risc sa nasc natural, bebe e mare, iar eu am dureri pe linia operatiei din luna 6.
Pun si poze, insa nu stiu cum....ma ajuta si pe mine cineva,va rog?

Cat despre calcat, eu si acum ii calc toate hainele, asa m-am obisnuit.....adevarul este ca am si ajutor din partea unei matuse care a stat cu Rebeca de mica si mi-a mai si facut una-alta prin casa

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Lauramiron, prima data cezariana de urgenta, acum incerc din nou normal. Cand ne pui poze cu Rebeca cea cu par lung si carliontat .

Calcatul era obligatoriu pe vremea noastra cand se iesea din spital cu ceva bubite pe piele, piodermita parca, stiu ca mama la fratele meu fierbea, calca, avea si o solutie de violet de gentiana. Si eu am avut un avant din asta muncitoresc pana nu am mai apucat sa le calc si am vazut ca nu se intampla nimic rau.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari carmen! frumoasa poza cu bb

otilia ma bucur ca ai primit concediu. eu nu am mai sunat azi la dr caci deja cred ca mi-ar da din prenatal. mi-am luat juma de zi de concediu de dimineata caci sunt inca rau cu raceala si acuma lucrez de acasa. maine am concediu si mai ramane sa merg sapt viit miercuri si joi si GATA SERVICIUL!!!
si eu am ceva de terminat, mai am 2 documente de facut, unul mic dar unul mai mare. as incerca sa le fac de azi asa ca saptamana viitoare sa nu mai am nimic pe cap.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu inca putin nauca..imi revin pe parcurs..
Larisa e relativ cuminte....adica plinge numai cind ii e foame si cind o dezbrac + baie...
Culcat..doarme in camera noastra in patul ei...Bia aseara a dormit in camera ei..mare minune!
Talpite spre interior..si noi avem..trebuie masaj..sta exact ca o maimutica si cu mainile si cu picioarele!
Ii fac baie cu spumant ceva cu orez, parca...mi-au oparit-o bine in spital!
Papat..papa cam 60-70, de praf sau mixt ori numai colostru..de fapt a inceput sa vina si laptele dar mai mult ma mulg ca tot rani am...maninca la 2-3 ore sau chiar mai mult, dupa chef..dupa ce intru pe productia de lapte ca lumea...ii dau la cerere!
Cu nasterea eu am lasat numai 4 kg in spital..de la 72 cit aveam am iesit cu 68 si acum am 67!
Herei i se induce nasterea azi..stie cineva ceva de ea?

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

sa va traiasca, sa fie sanatos!!!

Citat:
citat din mesajul lui nglcarmen1

Buna burtici si mamici! Sunt fata lui nglcarmen1 si sunt impreuna cu tatal bebeului. BeBe sa nascut la 10 si 18 minute, se numeste luca Ionut Bujor , are 3400 grame, apgar 10, 51 cm, nastere prin cezariana. Mami se simte binisor dupa cezariana, vorbeste dar o doare putin burta. Avem o poza cu micutul Luca Ionutpe care il puteti vedea la adresa http://emo-girl-crazy.hi5.com

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
33+

Mergi la inceput