Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hera, cred ca ai tot dreptul sa fi nervoasa si suparata. Adica....ce se intampla daca tu nasti??? N-au locuri?? Uuffff....
Anyway, ia-o cu calm ca agitatia nu face bine fetitei si nici tie. Sunt convinsa ca se va rezolva cumva.
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa!!!

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna fetele, multumesc de galerie, dar se pare ca nu a fost sa fie azi. Si sunt tare nervoasa si suparata.
Am fost de dimineata la spital si mi-a spus acolo, doct ca Eliasul e plin si nu se fac internari. Supr tare, nu? Si ca sa-l sun la 14,30.
L-am sunat atunci si ca nu mai facem azi nimik si sa-l sun maine la 8.30 dim, dar c anu se stie sigur dc va fi maine.
Deci sunt plina de nervi, de mai am putin si intru in depresie.Nu e posibil asa ceva.
Imi e frica ca dc depasesc termenul sa nu pateasca ceva bebelina mea.
Insa azi dim la 5, am eliminat dopul. Am contractii de azi dim, acum sunt din ce in ce mai nasoale.
Acum astept poate se hotaraste ea sa vina ntural, dar totusi e cam grea asteptarea asta si situatia mea.

40 sapt Lorena Elena

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

eu si puii mei

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Buna,

MAI AM TREI ZILE PANA MA INTALNESC CU MINUNEA MEA! Mi-e frica de numai pot...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

lauramiron, eu nu beau cafea de felul meu si probabil ca din cauza asta m-a dat peste cap asa de rau.

monicabo, nu stiu daca urmez eu sau tu sau amandoua.

Hera, imi pare rau sa aud asa vesti, dar poate e mai bine asa si bebelina se hotaraste sa vina singura. Am mai auzit de faze din astea cu Eliasul plin si gravidute cu membrane rupte trimise la alte spitale (cunosc un caz de acum vreo 3-4 saptamani). Sper sa nu fie cazul nostru.

spiridusule, frumoase poze cu tine si cei doi puiuti.

Are cineva un model de cerere pt cei 15% pe care angajatorul ii compenseaza pe durata a 6 saptamani din concediu pre si postnatal? Sper ca a inteles cineva ce am vrut sa zic, daca nu ati inteles dau vina pe tensiune.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

pentru toate fetele care vor naste in curind.am fugit ca ma striga fimiu

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

MIKY......

sa-mi trimiti vesti cand poti sa le anunt pe fete...

Cristina - mami de DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna seara!

Carmen felicirari si sa-ti traiasca puiul ! Sa fie sanatos si mancacios! Multumim surioarei mai mari pentru vesti!

Miky_ea bafta
LA MULTI ANI FERICITI SI NASTERE USORA! BB SI MAMI IN ACEIASI ZI!

HERA sa nu mai fi suparata !Daca BB-lina vrea sa vina pe lume trebuie sa te interneze!

SPIRIDUSULE sa-ti traiasca puii! LA MULTI ANI PENTRU MAINE!

MAMISELI LA MULTI ANI! NASTERE USORA SI MULTA SANATATE, BB SANATOS SI MANCACIOS!

FLOWERS

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Am venit cu vesti calde de la eco unele f bune unele nu asa bune...fetele sunt fff bine dezvoltate 1800 g fiecare arata cu o sapt mai mari ecografic, dar vestea proasta e ca am oci intredeschis iar colul de 10 mm.Dr a zis ca daca mai rezist o luna imi da voie sa nasc.Sunt cam speriata ca am sanse sa nasc mult mai devreme dar sa speram ca Dumnezeu o sa mi le dea pe fetele mele la termen.

Va pup si nastere usoara fetelor care trebuie sa va intalniti minunile!!!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

TOCMAI AM PRIMIT MESAJ DE LA DEA :

ZANELOR , AM REUSIT SA NASC....9:20 MNEATZA, 7 ORE TRAVALIU, INCA NU DETINEM NUME AVEM 3,600 KILE SI SUNTEM TARE DE TOT

FELICITARI IUBITA!!! SA VA ADUCA BEBELINA NUMAI BUCURII !

MULTI SI MULTE

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Esaria cred si eu ca nu mai poti de emotie si nerabdare! Eu mai aveam 3 saptamani si deja simteam ca nu mai trece timpul odata...si na! ca la mine a si iesit mai repede

Andutza ce bine ca ambele fetite sunt bine dezvoltate, dar tu cate sapt de sarcina ai? In legatura cu colul intredeschis cred ca ti-a zis si dr cat mai multa odihna si fara efort.

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput