Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

adrianasm...chiar ai de ce sa fi recunoscatoare..estera e o mica printesa, cu ochisorii aia albastri, nasucul scump si gurita aia dulce...doamne, ce repede trece timpul, ce mult a crescut...

ancaurn...si eu cred ca trebuie sa-i scoatem afara desi e frig...cand o fi ger si zapada ce facem, ii tinem doar inauntru? doar ca nu putem sa stam prea mult cu ei...oricum, marc doarme foarte bine dupa ce-l scot afara...cu siguranta aerul curat (mda, cat o putea fi de curat aici in oras) ii face bine...
merge treaba la caciula?

dflavia...superba caciulita...pai ai, draga, o rabdare...bravo

camelia...noi cred ca am mai vb candva, pe un alt forum, nu?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Camelia Te gasim, nu scapi de noi.
Malinka si Dragos doarme mult mai bine daca ia macar o gurita mica de aer pe zi. Citisem undeva mai de mult, ca in casa sunt de nu stiu cate ori mai multi microbi si virusi decat in cel mai poluat oras.
Cu caciula nu merge nicicum, ca n-am inceput-o. Cum am doar o pereche de ace si vreau sa aduc maine vestuta, poate ma ajutati cu elasticul ala, nu am riscat sa fie acele ocupate. Asa ca probabil sapt viitoare ii vine randul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

maiiiiiiiiiii nu sariti toate pe mine!!!!da stiu ca tre sa scoatem bbi afara si nu spun ca nu o scot dar cand vine tata, asa la o mica plimbare!!!ca mie nu mi se merita sa merg la garaj sa scot carutul ca trec cele 30 min!!!asa ca si eu sunt pro la aer!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am revenit! Yupeeeee, Carla nu are displazie de sold, sunt perfect normale si simetrice. Stiti, uneori imi vine sa urlu la unii doctori si sa le spun in fata cateva. Includ in categoria aceasta doctorii care m-au speriat de-a lungul sarcinii ca am un copil cu probleme si pediatrii care m-au atentionat ca exista o asimetrie de pliuri si ca coapsele flectate nu se culca perfect in plan deci 90% exista displazie de sold

Am trecut si peste incercarea aceasta! Va multumesc tuturor pentru ca ne-ati tinut pumnii

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Multi pentru Carla...ma bucur ca totul este in ordine...asa e din pacate cu doctorii astia...te baga in sperieti si de cele mai multe ori nu e cazul...

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

anca81...ma bucur mult de tot ca e totul ok cu carla...

fetelor, cum ramane pe maine? va astept, da?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Anca81 intru si eu in clubul celor ce se bucura ca totul e ok cu Carla. Si in clubul celor ce vor sa se certe cu doctorii care te baga in sperieti degeaba.
Malinka eu vin. Tot pe la 13? Da' aca nu reusesc s-o conving pe Cezara sa ramana la soacra-mea, ma primiti cu ea?

Mergi la inceput

si eu vin!!!la 13???

anca81 felicitari pentru noile vesti!!!asa am patzit si eu cu o capra care mi-a zis sa o pun pe fii' mea la regim la 3 luni!!! si am fost apoi la alta si m-a sfatuit sa o las asa cuim e ca va slabi ea mai incolo!!!si deja se vede!!!

flavia ai gatat cu munca!!!eu am terminat!!!i-am lasat la sotior geamurile de la balcon ca io nu ajung pana sus!!!

va pupic!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc, fetelor, atunci o sa shed bland si n-o sa ma vopsesc, probabil o sa-mi fac niste suvite care sa nu atinga pielea capului si numai o sa-mi refac freza, ca asta e marea problema (eu mergeam la coafor si pt. tuns si vopsit, pt. ambele, asa ca din septembrie n-am mai fost deloc si n-am nicio forma la par:((()
Melly, tu de ce ai renuntat la blond? Te intreb ca mie mi se parea ca esti stralucitoare cu parul blond, mai rar sa-i stea cuiva asa bine blonda (nu ca nu ti-ar sta bine si acum, dar blonda erai...diva!:D)

19

Mergi la inceput

blondu este prea costisitor!!!si crestea repede parul la radacina!!!si imi stricam parul tot vopsinfu-l!!!

am plecat la baita!!!pupici tuturor!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput