Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

mda ieri a fost o zi pe cinste, mia placut tare mult ca si bebeii s-au simtit minunat, Carla piticuta ca a fost tare tare cuminte, Amelia cea papacioasa, de-ar manca si Stefi asa da eu tre sa duc lupte greco romane pentru o lingurita daramite pentru un bocanel intreg de papa, inca o data uauuuu! , de marc ca sa zic a facut el pe gazda si a obosit intr-un final

Anca, pana si sotiorul meu care e foarte pretentios la freze a zis ca-ti sta bine, deci......super

Anca81 bafta la eco rugaciune

eu as iesi daca nu ar fi asa frig, hai ca mai vedem....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Hai mai, ce facem? Acum o sa stam in casa pana in martie? Ne imbracam bine, infofolim puii si nu stam prea mult. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Camelia Tu unde lucrezi? Ma gandesc ca poate iti facem o vizita sa te cunoastem si pe viu.

[/quote]

Eu lucrez la parterul blocului unde ati fost voi, la agentia de turism de langa Panasonic...cu fata catre Glasul Maramuresului.
Saptamana asta am cam lipsit...am tot fost cu piticu la analize si investigatii, ca avem o dermatita atopica care pentru noi e un factor favorizant foarte mare la astm bronsic. Si acuma facem sapaturi sa vedem ce si cum...

Super faine pozele cu bebei. Ma apuca nostalgia.....

Sa aveti o zi buna.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, ce copilasi frumosi si simpatici, ce haiosi is cum stau ei insirati si cu o privire asa de preocupata! Abia astept sa ajunga si fiica-mea la stadiul ala!:))
Anca, iti sta grozav cu noua freza, pe bune!!
Ce va rog sa-mi spuneti (bine, am citit o multime de informatii/ topice pe tema asta, dar vreau sa stiu de la o sursa mai demna de incredere, adica voi;)): voi v-ati vopsit parul in timpul sarcinii?
Eu m-am vopsit in sapt. 8 parca dar apoi o colega mi-a bagat in cap ca ar dauna, ca apar probleme oculare la fat, strabism etc. si am lasat-o moale cu vopsitul, dar nu mai suport, mi-e parul ca o matura, "se cere" vopsit, plus ca din septembrie mi-a crescut de-a aproape jumate satena si jumate blonda. Este vreuna care s-a vopsit? (precis ati scris pe aici, dar in capitole prea indepartate)

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ilinca...eu sunt de parere ca ar trebui sa nu te vopsesti...asa scrie peste tot...si, chiar nu e un efort prea mare, adica, las' ca nu conteaza ca se vede alta culoare de par...important e bebe...dar asta e doar parerea mea...

ancaurn...las' ca important e sa iti placa tie...culmea ca pe mine marius ma roaga sa ma tund scurt si eu nu prea vreau...dar cred ca, de voie, de nevoie, o sa ma tund ca prea imi cade parul...

de iesit, nu prea am chef da' cred ca vine marius pe-acasa putin si o sa-l scoatem atunci un pic pe marc la aer...deci intalnirea pica pe azi, ramane sa ne vedem maine, ok?

anca81...tinem pumnii si asteptam vesti bune...

melly...eu n-as mai fi in stare sa ma uit la vreun film noaptea...sunt fericita ca pot sa dorm, ca doarme bine piticul si profit...

dflavia...la ce lucrezi? sa stii ca omul de zapada pare foarte usor...

mihor, nikolleta... multa bafta...

adrianasm...ce mai face frumoasa estera??? in satu mare n-aveti si voi o gasca de mamici? intr-adevar, e foarte placut sa ai cu cine sta de vorba, sa vezi cum sunt alte mamici cu puii lor...parca e totul mai usor cand simti ca nu doar tu treci printr-o situatie sau alta..

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

de vopsit eu nu m-am vopsit!!!am avut nunta in 1 martie si parul meu arata ca naiba!!!si de la coafor mi-au zis ca nu e prea ok sa-l vopsesc asa ca am ramas la o simpla suvitzare!!!aveam vreo 6 luni de sarcina!!!pana atunci eu nu cred ca l-am mai vopsit!!!si faza e ca organismul tau slabeste intr-o sarcina pentru ca bb ia totul de la tine iar daca tu vopsesti parul pierzi vitaminele din el!!!si o sa cada mai incolo mult !!!asa ca io zic sa stai pe curutz!!!prinde-l in coada, pune-ti o banderola stii tu, il aranjezi, maschezi!!!eu nu prea am riscat cu nik in sarcina!!!asta e parerea MEA!!! si bafta in continuare!!!

mai ancaurn pentru noi nu e frig daca ne imbracam pentru ca ne plimbam, facem miscare dar bbi stau acolo si oricat de infofoliti ar fi e rece!!!stai tu intr-un loc la 1 grad afara!!!vezi , nu ti se face frig!!!si pana ajung eu de aici la voi mor de frig si io si pitica!!!macar de ar fi soare...

flavia si eu ma bucur ca Amelia nu face figuri la mancare!!!deh...seamana cu masa!!!care ar manca 24 din 24 adica sa nu exageram...24 din 23 !!!lasa ca vei vedea ca si stefy o sa manance calumea!!!nu ramane nimeni nemancat!!!incearca sa-i dai doar mancarea care o mananca si cat mananca si nu-i mai da lapte pana la masa urmatoare!!!incearca sa-i faci un program!!!uite noi deja de vreo 1 luna avem fix masa la 7-11-15-18.30-22!!!si nu ma intere restu orelor!!!si Amelia stie deja !!!eu zic ca programu e baza!!!prima sapt e grea dar apoi...floare la ureche!!!hai ca m-am intins

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Malinka hmm la ce lucrez? dupa ce aseara ma terminat asta pentru nepotelul meu azi fac o pauza ca tare striga casa dupa mine , deci zic si eu pas azi la plimbare ca am de fcaut curatenie, sa lucrez cu florile de pe balcon ca nu am binevoit sa le aduc in casa inainte de ninsoare, spalat si triat niste haine de-a lui Stefi care i-au ramas mici....nu ma plictisesc deci desi am o multime de idei de tricotat. Vreau sa-i fac sotului o vesta de ziua lui si nu stiu daca mai apuc pana atunci...si fustita lui Stefi...of de ar avea ziua 50 de ore poate ca as putea sa fac mai multe.
apropo fetelor nu vi se pare ca prea zboara timpul?
sper sa-ti iasa omul de zapada, e simplu

Ilinca eu nu m-am vopsit niciodata dar am auzit ca nu e bine in sarcina

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ilinca, si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa te vopsesti...eu nu m-am vopsit niciodata, dar cred ca e mult mai ok sa lasi treaba asta pe dupa cand vei naste...eu asa cred ca-i mai ok, tu faci cum vrei...

Malinka, din pacate aici nu avem o gasca de mamici...cu toate ca de multe ori asa bine mi-ar prinde si mie un pic de companie, sa ma pot vb si eu cu cineva care sa aiba mai mult de 2 luni :)))dar nu imi pierd speranta, ca in apr va naste sora mea o fetita, si atunci va fi mult mai bine...Estera este bine, multumesc...am pus cateva poze noi...ne jucam,radem, vrem tot mai mult in brate...o iubesc in fiecare zi tot mai mult, si nu stiu cum sa multumesc cerului pentru asa o minune de copil...sunt fericita...

Anca,Imi place mult freza ta !!!!iti sta bine...si eu m-as tunde scrut, dar sotiorului ii place mai mult cu parul lung...asa ca mi-l las lung cateva luni, dupa care iar mi-l tai...

Gravidutele cu burtici mari, nici o veste???

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Camelia bine ca ai zis. Cand mai suntem prin zona, intram si intrebam de tine. Intrebam de Camelia, da? Ca vad ca n-ai nici o poza in care sa apari si tu, sa te recunoastem. Oricum, Andrei e un dulce si-l pupam sa treaca repede dermatita si sa nu faca astm, Doamne fereste.
Ilinca lasa ca o sa vezi ce repede trece timpul! Cu vopsitul nu te pot ajuta din pacate. M-am vopsit o singura data, prin 2000. Asa ca... Totusi, si eu stiam ca nu e bine sa te vopsesti in sarcina, in nici un caz in primul trimestru.
Malinka nici ca-mi pasa ca nu-i prea incantat. Ca-i capul meu si nu al lui. Si nu-i displace total, doar ca i se pare prea scurt. A uitat ca toata copilaria am fost asa. Intr-adevar, nu l-am mai taiat asa scurt din 2006, uite aici. Cred ca e chestie de obisnuinta pana la urma, asa cum spunea si Anca81. Mie mi-e mai usor, ca eu asta am vrut.
Melly Daca imbraci copilul suficient de bine, il invelesti cu o paturica mai groasa, n-are cum sa-i fie frig. Se poate iesi cu bebe afara pana la -10 grade daca e imbracat corespunzator si nu e umezeala. Intreaba medicii daca nu ma crezi. Iti dai seama ca altfel ar insemna sa stai in casa cel putin pana la jumatatea lui februarie, nu? Trebuie sa se caleasca si bebeii cumva. Eu o sa ies vre-o jumatate de ora macar, dar mai tarziu ca acum am pus ceva pe foc.
Flavia ai mai facut o minunatie. E super caciulita.
Adriana tare scumpa Estera. Cand ai chef de-o poveste, trage o fuga la Baia Mare Noi te primim cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Camelia bine ca ai zis. Cand mai suntem prin zona, intram si intrebam de tine. Intrebam de Camelia, da? Ca vad ca n-ai nici o poza in care sa apari si tu, sa te recunoastem. Oricum, Andrei e un dulce si-l pupam sa treaca repede dermatita si sa nu faca astm, Doamne fereste.

Intrebati de Adela....Camelia e al doilea nume pe care nu il folosesc decat pe forum.....
Ma gasiti usor..in agentie am biroul intr-un colt, chiar langa un perete pe care este o plasma mare ( inclinata amenintator spre capul meu ). Pe care o vezi mai grasa pe-acolo, aia-s eu.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput