Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Fetelor, am vazut pozele de la intalnirea mamicilor cu bebei...super!sunteti niste frumoase si aveti bebelusi minunati!cred ca v-ati distrat super impreuna...offf, de ce nu stau si eu in Baia Mare?

Nikolleetta, Mihor tinem pumnii sa fie totul bine, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi !!! hai, ca sa prindeti un pic de curaj...

MIHOR

NIKOLLEETTA

va pe toate...

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Mihor Da, Flaviu e tot la Michelle. Acum m-am tuns la el prima data si imi place. Ma saturasem de clasic si mi-a facut o traznaie. Imi pica tare rau parul, asa ca m-a tuns scurt de tot. Sunt incantata. Era si Lucian acolo. Am inteles insa ca Flaviu e cel mai bun, dar si cel mai ocupat. Deja facea programari pt ianuarie.
Camelia Tu unde lucrezi? Ma gandesc ca poate iti facem o vizita sa te cunoastem si pe viu.
Malinka sotul meu a zis ca parca sunt un baietoi, da’ mie trebuie sa-mi placa. Deci n-a fost prea incantat, da’ de aia nu mai pot eu. As vrea si eu sa am plete pan’ la cur si parul blond argintiu, da’ alta mama nu mai face.
Adriana unde ai vazut pozele, ca eu nu le gasesc

Hai mai ca toti copilasii au fost ieri cuminti. Cand am ajuns acolo erau unul mai cuminte ca altul. Las’ ca vine Dragos si strica treaba. Sper ca mi-a iesit o gluma si nu o premonitie.Vreau poze de ieri!!! Iesim azi?

Si nu plec de la comp pana nu scot artileria grea pt Mihor si Nikolleetta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata!!!si nu zic si buna ca nu e!!! m-am culcat la ora 2 iar!!!acu numa din cauza mea!!!m-am uitat la un film foooooaaaaaarrrteeeeeeeeeeeee fain ce o aparut in data de 21 noi 2008, Twilight!!! moama cat m-am emotionat la filmu ala!!!cat de m,ult se pot iubi uni!!!oare chiar exista acel tip de dragoste sau e doar in filme???da aia as vrea si io da tare ma tem ca e numa in film!!!in fine si am adormit pe la 2 si m-am trezit la 4 si apoi la 7 si gata somn!!! asta e oi supravietui!!!NU AMMMMM CAFEAAAAAAAAAA!!!!!!NU-I CORECTTTTTTTTTT!!!!!

va pup ca ma striga pitica!!!bine ca ea e odihnita!!!

la toate!!!

edit: ancaurn pozele sunt in ultimul album de jos!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Melly Care album, mai? Fluturica Amelia? M-am uitat si nu-s.M-am uitat si in ala de la 5 luni si nu-s. heeeeelp

Mergi la inceput

Da-mi un link de la o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari fetele

Malinka, m-am simtit excelent ieri la tine, de Carla ce sa mai zic! Multumim mult pentru invitiatie Sunt foarte misto pozele.

Anca, e bestiala freza ta, lasa ca se obisnuieste al tau cu ea.

Megem la eco de sold la 14.30, revin dupa aceea. Doamne ajuta sa fie bine

Gagici, ma bucur mult ca v-am cunoscut si fac parte din grupul vostru. Sunteti niste prietene pe cinste

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

mai anca!!!!urn nu la mine in album!!!!!la malinka!!!poftiti si link-ul http://good-times.webshots.com/album/568938880kxIVWi

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Multam fain. Super pozele!

Da' nu mi-ati zis: iesim, ori ba? Aca81 am inteles ca merge la eco, da' restu'?

Mergi la inceput

brrrr io nu ies!!!am de sters geamurile, luat hainele de la uscat, calcat...

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

is 0 gade

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput