Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 24
dflavia spune:

Hai Mateo Rares

nikolleetta tinem pumnii
Melly ok pe la 1 si un sfert ca sa ajungem si noi odata cu Anca
ancaurn sper sa iasa bine, da vezi sa-i zici ca ai copii sa nu-ti face ceva asimetric si excentric sa nu se sperie Dragos ![]()
si daca mai apuci, da slabe sanse ca la coafor stiu cum e ca tre sa stai cu orele hai sa te vedem, is tare curioasa
Mai hai rodica pe la noi ca avem nevoie de tine 

ce mai face nicul morosan?
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
flavia nu prea mai depinde de mine ci de sotior!!!el e la job si isi face fereastra la 1 fara 10 ajunge acasa si o zis ca sa fim gata ca n-are vreme!!!asa ca cam pe la 1 suntem la tine!!!ca asa a ramas sa-l conving de ieri!!!![]()
sper sa nu fie problem!!!
anca81 tu nu te incadrezi cam la 1 15 sa fi la malinka!!!???
Noi si fluturica Amelia
mihor spune:
Malinkamultumesc de galerie
ancaurnFlaviu mai lucreaza la Michelle? Nu stiu de ce am avut impresia ca nu mai lucreaza acolo....Si pe mine m-a tuns el si am fost tare incantata de rezultat(imi place sa am bretonul asimetric si foarte filat...cred ca de aia m-am nimerit asa de bine cu el). Mai este un baiat tot acolo:Lucian. Si el m-a tuns si mi-a placut mult.
nikolleettaiti tin pumnii sa fie de bine contractiile astea!
si sa nasti rapid! Si eu am contractii dar ale mele nu sunt insuportabile si nici regulate...
Fetelor eu cand nu am la ce sa ma gandesc, ma tot intreb ce o sa-i spun medicului cand il sun pt nastere...Daca ma apuca noaptea...mi-e rusine sa-l trezesc
Oare cum sa-i spun? Buna ziua/seara/dimineatza(habar n-am cand o sa ma apuce)ma numesc....si am contractii din 5 in 5 minute? In mod sigur nu ma tine minte dupa nume...el ce o sa imi spuna? of of...ce ganduri am eu...
Burtica de 39 de saptamani 
anca81 spune:
Melly, nu stiu daca ma incadrez, Carla a papat 50 ml si a adormit, acum astept sa se trezeasca sa-si termine sticluta. Cred ca ajung mai tarziu decat voi.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
camelia.t spune:
Distractie placuta fetelor....va adunati chiar deasupra locului meu de munca!
Sa aveti strumfii cuminti si sa va simtiti bine.Si vrem poze dupa....
Paaaa.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei
nikolleetta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor nikolleettaiti tin pumnii sa fie de bine contractiile astea! ![]() si sa nasti rapid! Si eu am contractii dar ale mele nu sunt insuportabile si nici regulate...Fetelor eu cand nu am la ce sa ma gandesc, ma tot intreb ce o sa-i spun medicului cand il sun pt nastere...Daca ma apuca noaptea...mi-e rusine sa-l trezesc Burtica de 39 de saptamani ![]() |
Mihor, sa stii ca si mie imi e frica sa nu trebuiasca sa merg la spital noaptea si sa fiu nevoita sa il sun pe medic.
38 =
Mateo Raresnoi 2 si "o burtica"

mai avem atat de putin
melly23 spune:
seara fetele!!!
Malinka am vazut pozicile de azi!!!!superrr!!!!!!!

imi place aia cand se uita toti intr-o parte!!!da la ce oare se uitau???????din pacate eu nu am reusit sa filmez decat de doua ori!!!s-a blocat camera sau nu stiu!!!

dar o sa descarc ce am filmat si o sa pun pe you tube!!!si te rog trimite-mi si mie pozicile pe mail !!!melinda_tusca@yahoo.com
abia astept si celelalte intalneli!!!
hai ca va pup ca merg sa MANANC !!!!!!![]()

la toate!!!
edit: ancaurn felicitari pentru freza!!!!!bestiala!!!!!

si speram ca data viitoare sa il vedem si pe dragos!!!
Noi si fluturica Amelia
Malinka spune:
pofta buna, melly...:)
speram ca v-ati simtit bine la noi si, data viitoare, adica vineri, poate reusim sa fim in formatie completa...auzi, ancaurn???
tre' sa il aduci pe dragos ca marc prea a fost azi in minoritate, bine, nu ca nu i-ar fi placut intre fete...
anca81...carla e o scumpica, cumintica foc...cand plange, o imbraci si vii la noi si problema e rezolvata...tinem pumnii pe maine...
dflavia...stefania e pe locul I la capitolul cumintenie...e tare draguta si energica...pe mine m-a cucerit total...acum parca abia astept sa mai creasca marc sa fie si el asa...
melly...marius al meu a zis ca amelia are ochi superbi...si i-a placut tare mult poza in care sta in fundulet...
n-am pus toate pozele dar vi le dau pe stick, si filmele la fel...inca nu m-am uitat ce am filmat...melly, adu-mi vineri un memory stick, daca ai, sau un cd si iti pun toate pozele ca sunt multe si adorm langa calculator pana le pun pe mail...
ancaurn...ce-a zis sotul tau de noua freza?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi