Pepenasi de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
Gata, am pus si la semnatura, acolo gasiti si filmulete.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
ana_a spune:
vazut poze cu Ioana rotunjoara la balaceala in vana mare, cu Raluca frumusica cum se scalda ea cu jucariile!fug sa mai vad pozele lui Didi si l-am vazut si pe Luca care nu mi se pare deloc capos!doar frumusel foc!l-am vazut si pe Alex care mami a lui il necajeste cu ochisorii
si eu zic ca nu are nimic, sa mai asteptam sa creasca!
anka, zici ca dr tau ia dat la Erika imunobaby? hm...interesant!eu stiam ca imunostimulatoare nu se dau decat dupa un an...mai ca as intreba si eu dr pt Matei ca a luat din nou ceva tuse de la Stefan.Asta mai mare aduce tot felul de virusi in casa care pe el nu-l mai afecteaza ca este si vaccinat si tratat cu tot felul de imuno-stimulatoare.Rau te-au pus in ceata doamnele de la farmacie plus dr...sa ne spui si noua in final cu ce tratament ai ramas.
O noapte linistita va doresc!
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
ana_a spune:
didi, este simpatica foc Aida cum rade ea acolo pe burtica!!Este o dulce!!!
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
anaxena spune:
ia dati-va cu parerea poza
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
violeta29 spune:
Fetele multam de raspunsurile in legatura cu lapticul, imi faceam probleme, acu m-am linistit.
Am vazut pozici noi si filmulete, numai frumuseti

ILLEANA, da' ce facusi mama draga te te-ai procopsit cu avertisment, mi-a scapat mie ceva?
MAITREY, felicitari pentru dintisor!
SUN, un pupic ca sa nu mai plangi
ANAXENA, CAPRIOARA, totale pozele, iar comentariile fac toti banii
Uff ce ma oftic ca puiutilor vostri le place asa mult la baita. Lasa ca daca dau drumul astia la caldura ne bagam si noi in cada mare, poate acolo o sa ii placa![]()
Cu forma capului , noi cand papam ,cand schimbam sanul, ne mutam la capatul celalalt al patului si asa o oblig sa stea echilibrat pe ambele parti.
Gata ca fug la somnic ca acusi se trezeste printesa si isi cere drepturile
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
mcoca spune:
Turtu, la cresa nu ne-au primit asa ca o sa vina mama. FAin inotul la voi, asa da.
Sun, la 4 luni am avut 5600g si 62cm... tot la mijlocul graficului suntem cu amandoua :)).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
Da, putzin asha.
Da' nici nu ma las. Poa' sa ma shi baneze k nu m-a facut pe mine forumu' asta. Azi is la PMS asha k pice capu' cui o fi. Including al meu
.
atb spune:
Noh, si io p-aici, consecventa (vorba lui Ile) tot dupa miezu noptii! Daca numa acum apuc la calculator... dimineata ce mai apuc, dar si atunci, doar daca doarme sotu'...
Anka, ce ochi de soacra ai!
Repede vazusi tu carucior rosu langa carucioru lu' jinere-tu'.
Zi-i lui Erika sa stea linistita ca numa pe ea o umbim, chiar daca mai iesim din cand in cand cu alti copilasi la plimbare. Si fa bine pune mai multe poze acolo, ca din 5 poze doar 3 is cu Erika. 
Flo,
. Si tu ai niste baieti taaaare frumosi. Cel mare seamana cu tine, iar David cu tac'su, nu-i asa?
Sunule, de ce ai plans?
Zi, sa plangem si noi cu tine impreuna. Poate ajuta cumva-cumva... 
Tecky, tu ti-ai deschis cumva nuanta la par? Ca mie asa mi se pare ca esti mai blonda acum. Ralucuta e o dulce!
Ioana de Annababy, ce-i mai place ei in apa, draga de ea! 
Vazut si poze si filmulete de Timea si Aida.
Ce dragi mi-s mie sa-i vad asa, pe viu, gangurici si zambilici!!! Pup nasucuri dulci! 
Anaxena, aia esti tu?
Degeaba, ca Maria tot cu tac'su e leita!

Maitrey, felicitari pt. dintisor si bafta la examene!
Si lui Sybille spor la invatat!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Ile, la care subiect? Ca vreau sa citesc si io!
Adriana mamy de
atb spune:
Acum am vazut. Numa' pentru atataaaaa ???? Da-i incolo, ca chiar nu se merita sa-ti pui mintea cu ei/ele.
Adriana mamy de