Pepenasi de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata'!
Se pare ca sunt singura pe forum,Ralu mi-a dat trezirea la 6:30 si acum ea gangureste si eu mor de somn.
Anaxena foarte putin seamana Maria cu tine cand erai mica,e taticul ei leita.
Atb nu m-am deschis la nuanta parului,eu imi vopsesc lunar doar radacina,rar imi vopsesc tot parul pt ca nu-mi prinde uniform si ies zebrata.Abia astept sa o prind pe Anaxena la o intalnire sa o descos cum sa-mi iasa si mie un blond frumos.
Kimmy frumoase poze.
Didi ce mare si frumoasa s-a facut Aida.
laremi ce pastile i-ai dat contra regurgitarii?Probabil ca la noi nu se gasesc.
Boti frumos gest sa adopti un pui.
Pup fetele si pepenasii

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Neatza!

Matei tuseste again!!! ufff ce ma fac cu el???Stefan nu are nimic...el vine numai cu virusii si sta toata ziua bot in bot cu Matei! Nici nu pot sa-l feresc pe asta mic ca ar insemna sa-i spun la Stefan sa nu se mai joace cu el si asta sensibil cum este...se oftica si asa la 4 ani nu prea am ce sa-i explic...plus de asta nici nu-s sigura ca el aduce virusii pt ca nu are nimic....
Tuseste si are muci...cam atat.Azi noapte stranuta si tusea de zor, mai ales spre dimineatza
Inca doarme dar cand se trezeste il aspir ca are si nasucul infundat....

ankaaa astept raspunsul cu imunobaby!!!plsss nu ma ocoli!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna dimi si de la noi.

Eu cu piciul in brate, citim stirile de pe DC. Copilul asta mic e ceva de speriat. Seara pica lat de la 7 si dimineata imi da desteptarea de la 5 juma, azi nu am reusit nicicum sa il mai prostesc sa doarma.
Ana, cam asa e si la noi. Pe Anastasia nu prea au razbit-o virusii pana acum(cand trebuia sa inceapa si ea gradinita), dar in schimb Cezar e mai mereu mucos, tusitor, ieri mi-a facut si febra. Si mie mi-a recomandat pediatra ImunoBaby, 3 ml de 3ori pe zi, si o sa incep de azi ca nu se mai poate. Tu lui Stefan ce ii mai dai sa il feresti de viroze?
PS: imi dati si mie paroa sa admir pepenasii, va roooooooog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ralirali, multumesc de raspuns! Poate ar trebui sa-i cumpar si eu la Matei. Pai Stefan sa cam calit singur ca este al 3-lea an in colectivitate, el a inceput cu cresa pe la un an si 9 luni. Anul trecut si anul acesta l-am vaccinat antigripal si ii cumpar imunostimulatoare dastea de la farmaciile naturiste. In general cumpar imunogrip. I-am dat luna trecuta o sticluta si acum facem o pauza si o sa-i mai cumpar una.
Imi dau seama ca majoritatea copilasilor cu fratior mai mare sunt mucosi... offf cand ma gandesc ca Stefan sa imbolnavit prima data la un an jumate... si asta mic deja la 3 luni bolnavior imi vine sa
I-am pus in lampa cateva picaturi de eucalipt si vad ca sa linistit cu tusea si doarme bine.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Azi incep ziua cam obosita...aseara Timi a fost maraita,eu am stat treaza pana la 12 sa vad meciul,si dimineata mi-a dat trezirea la 6.30 as usual.Nu stiu de ce sunt chiar asa de obosita.

Anaxena seamana Maria cu fetita din poza,care esti probabil tu,dar incontestabil,cand o vezi cu tati,zici ca a facut-o singur!

Ana sa se faca bine Matei.Sa speram ca sunt doar mucisori si nu raceste.

Ma gandesc serios sa iau ceva pentru gingiile fie-mii.Ce e mai bun,calgel sau dentinox?

Ma bucur ca va plac pozele de la botez.

Am mai vazut aseara poze cu fetitele la balaceala maxima,Ioana si Aiduta.Ma faceti sa incerc si eu experienta.

Fetelor am o problema mare.Se pare ca treaba s-a ingrosat si m-am ales cu ceva hemoroizi,ca altfel nu-mi explic durerile crunte si sangerarea.Puteti cumva sa recomandati ceva unguent?Folosesc Hemosan,ceva doar pe baza de plante,dar nu face fata,cred ca am nevoie de ceva cu medicament.

Timi a mancat la 4,si acuma la 9 nu a vrut decat 40 ml .Arunc o gramada de lapte.Azi ii fac piure de legume,fierte la steamer.Ce legume recomandati,pentru inceput?

Ileanna sorry pentru avertisment,fug sa caut si eu de ce l-ai luat.

Va pupacesc

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.

Didi am vazut pozicile si filmuletele cu Aiduta, ce fain se rostogoleste! Si broscuta din aia portocalie avem si noi

Sun, Ana a, Kimmy multumim de aprecieri.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Kimmy: eu iti recomand sa mergi la o examinare la dr, am o prietena care a apatit asa si nu e bine sa faci tratament dupa ureche. iti tin pumnii sa scapi repede

ana, turtu, sun: multumim de aprecieri la adresa "capatanosului"

sun: master? felicitari! dar, iarta-ma ca te intreb, la ce-ti trebuie? unde-l faci? in ce domeniu?

somn bebe: la noi adoarme bebe la la 18.30 seara, il trezim la ora 21.00 la masa si baita dupa care iar doartme de la ora 22.00 pana pe la ora 6.30 dar se trezeste o data pe noapte sa pape, cateodata il pacalesc cu ceiut sau cu suzeta dar nu tine

adoptat: si eu mi-as dori tare mult sa ofer un camin iubitor si safe unui copil care are nevoie dar al meu nu vrea sub nici o forma ... El vrea 3-4 copii ai lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata fetele!

Ieri a fost publicata Legea nr. 257/2008 in legatura cu modificarea cuantumului indemnizatiei de crestere copil.
Cum o primesc, o trimit pe mail-ul comun de yahoo.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Ce ceata e afara!!!... Sunt in zona cu o mare durere de cap...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt la servici

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput