Pepenasi de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Tecky am vazut pozicile noi cu Raluca, e asa de dragalasa! Vad ca si ei ii place sa se balaceasca in cada mare
Cu regurgittul eu zic sa nu-ti faci griji asa de mult, ca nu cred ca e ceva nasol, multi copilasi fac asa, si ti-am zis, la noi s-a mai rarit, da nu a disparut de tot.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
boticelina spune:
Buna seara si de la noi, multumim din suflet tuturor pentru urari, sunteti niste dulci!
Felicitam si noi mamicile simpatice Dara si Gini, La multi ani! fetelor, sa fiti iubite si fericite alaturi de puiutii vostri
Si of course felicitam si gasca de pepenasi nascuti intr-o zi de 4. La multe lunite! sa fiti veseli si norocosi, puiuti iubiti! 
Am fost si noi azi la doctor la bilant si avem 6500 si 65 de cm! In ultima lunita am luat doar 500 gr dar io nu ma stresez, a fost luna in care ne-am lungit... a crescut gargaritzoiaca mea 5 cm luna asta.
N-am apucat deloc sa vad pozute noi, asa me enerveaza father cu cablurile lui, azi abia acum am avut timp sa citesc.
cap turtit - si noi avem din pacate, garga prefera clar partea dreapta dupa nastere, acum sta pe ambele dar are capul tare inegal, of si cand am nascut-o aveam capusorul perfect, ca o biluta. Noua doc de fam ne-a marit vigantolul la 4 picaturi pe zi din cauza asta si cu schimbat sticluta in fiecare luna. Incet, incet s-a mai estompat din diferenta dar tot mai e plat pe dreapta.
Diversificarea io am inceput-o acum la 4 luni ca sa mergem relaxat, sa avem timp sa facem pasi inapoi daca nu accepta bine ceva, ca sa se invete cu lingurita, plus ca de luna viitoare ramane cu mama si o sa-i dea buni mancarica si eu tzitzi cand vin de la munca. Io am citit vreo 2 saptamani incontinuu tot ce-am putut gasi despre diversificare si am constatat ca foarte multe mamici care au inceput tarziu au avut probleme cu obisnuitul cu lingurita, cu mofturi, cu scuipat mancarea in ploaie. Eu am zis ca daca nu-i prieste sau nu-i place avem timp s-o luam catinel. Dar fetei ii place nene, azi a bobinat 130 ml de piure subtire de mar cu para.
Nu stiu cum e kk la voi dar la noi miroase foarte frumos
Azi miroasea a placinta de mere
Scortisoara ii mai lipsea...
Siby si-a mai revenit un pic lapticul dar nu spectaculos. Oricum, am fost pusa sa mananc, mi s-au intins 'jde feluri de potol numai ce-mi place mie (supa cu galuste si pilaf cu morcovi) de era sa lesin numai cand mi-a povestit maica-mea ce mi-a gatit. Oricum mie niciodata nu mi-au curs sanii sau sa tashneasca laptele din ei
cum povestesc fetele. Io tre sa trag de vreo 3-4 ori de ei ca sa iasa o picatura de laptic. Si cand ziceam io ca-s goi, erau goi nene, erau un fel de saci de piele care tindeau catre chiloti...
Bai ce fericite sunteti voi cu dormitul, io azinoapte intre 8 seara si 8 dimineata am alaptat de 5 ori
. Daca trebuia sa fac biberoane ma impuscam... Si io nu pot s-o brailesc pe fiica-mea, nu nene, ea vrea tzitzi, nu suzete, nu ceai, nu bibe...
Azi am fost si mi-am dus la munca ultimul concediu, de joi sunt oficial inapoi la munca, mai am CO neefectuat, dar din 2 decembrie sunt calare pe soarece
Sa vedem normele la noua lege si poate pot sa inrtu in CIC din martie, sa fac si eu vara cu fata, sa mergem la plaja, sa ne imbatam cu aerosoli ![]()
Va pup, scuze ca nu am raspuns nominal dar iar am pierdut siru'. Pup gasca vesela 
P.S.: Si mie mi se parea ca-i numai al nostru numele cu pepenashii dar m-au readus argumentele lu' Ile si Anka in simtiri. Oricum nu pot sa uit cati pepeni am devorat noi si ce pepenoaice am carat 9 luni. Citind "umpic" la odiseea fetelor sa vad si io scandalu
asa m-am emotionat, nu neaparat ca mi s-a facut dor de burtica dar de starea aia speciala... uf, hai ca m-am tras babeta, ia sa las naibii melancoliile
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Anna mersi.
Super pozele cu Ioana,este o frumoasa.Eu ii pun si jucarii plutitoare in cada si se mai joaca cu ele,rade la ele.
Boti pup fetele.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Ana super pozele cu Matei. Kimmy ce frumos gangureste Timea,este o scumpica. Mada cand pui poze cu noul tau look?Eu astept si poze cu fetele. ![]() Carmenela mersi de vestile cu comanda.Abia astept sa o pun pe Ralu in leagan. Ella in unele poze pare ca ii fuge un ochisor lui Alex si in unele nu.Si Ralu are poze in care ii fugea cate un ochisor.Stai linistita ca daca era vreo problema ii fugea in permanenta ochiul nu doar din cand in cand. Anaxena abia astept sa ne vedem.Luni chiar nu am nici un program.Ne vedem si cu Flo sa se cunoasca cuscrele intre ele. Maitreyi felicitari pt primul dintisor. Eu nu stiu ce sa mai ma fac cu Raluca,vomita dupa fiecare masa,dupa lapte,ceai indiferent ce mananca,da cate o gura afara.I-am zis dr si mi-a zis ca atata timp cat ia in greutate sa nu-mi fac griji dar tot timpul isi pateaza hainele,tot timpul sta cu barbite la gat si nu mai zic de miros.Nu stiu ce sa-i mai fac.Pateste vreuna dintre voi asa ? Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA |
eu patzesc asha,m-am obishnuit!!!ce sa-i fac!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
boticelina spune:
cu vomitatu Thank God i'm not alone! Io umblu cu cutia de Kleenexuri dupa mine, nu e masa la care sa nu regurgiteze, schimb 3 bluze pe zi (da' si io-s capoasa ca nu-i pun babetica, unu, ca nu-mi place si doi pentru ca si-o infunda in bot instant). Ce-am observat: regurgiteaza doar ziua dupa laptic, noaptea nu iarta nicio picatura, si deasemenea nu scoate nimic din piure. Cu sucu' de morcovi am patit-o si noi... Eram portocalii amandoua.
Si daca tot m-am aruncat pe tastatura, sa va mai impartasesc din panseurile mele de peste zi, cele care se desfasoara cand imping de bezmetica carucioru': io sunt ferm hotarata sa adopt un pui, probabil tot fetita (ca tot vorbeati voi de bebedoi) dar cred ca va trebui sa astept sa faca Nancy 3-4 ani ca sa inteleaga si ea gestul si circumstantele venirii lu bebedoi in familie, mai ales ca vine usor atipic, o sa incerc s-o pregatesc si pe ea si familionu' care nu e prea impacat cu ideea, desi nu ii inteleg pentru ca si noi avem o sora infiata, deci se poarta... Dar cred ca au imbatranit si sunt mai reticenti acum... In fine, mai e drum lung pana acolo, dar mie tare mi-ar placea sa imi iasa pasenta.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Vazut Irinucul cu aranjamentul de flori...superb copil; vazut Ralucuta inotand printre jucarioare si alaturi de mami si buni...o dulceata de copila; vazut Ioana la baita cu mami si stand ca pasha intre perne...scumpa foc foc!
Anka dar de ce asa multe vitamine pt Erika? Pe baza caror analize vi le-a dat?
Boti bravooo, ce frumos creste Garghi! Nu ti-am mai zis de muuuult ca te iubesc tare si te admir de nu mai pot, nu?
Ma bag la dush...am ochii roshii si umflati...am tras o portie zdravana de plans. E bine la iubi in brate, doar acolo ma simt in siguranta!
Va pup, ne auzim maine!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Didi81 spune:
Boti, felicitari pentru kg si cm acumulati de Garga 
Am incercat si eu in seara asta marea cu degetul, i-am facut un piure din mar copt si banana, mai mult asa, sa vad cum reactioneaza. S-a strambat de nu mai putea, pe langa faptul ca nu ma lasa pe mine sa ii dau cu lingurita. Dar m-am prins care-i smecheria si i-am dat ei lingurita in mana. Bineinteles ca si-a bagat-o imedita in gurita, cu piure cu tot
. Fata mare dom'le, mananca singura
.
Acuma lasand gluma la o parte, nu a mancat mai nimic, dar nu ma stresez, ca are timp sa se obisnuiasca cu acest nou concept
.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
laremi spune:
Tecky, si noi am avut probleme cu vomitatul. Dar nu era o gura, ci cantitati mari, ca ajunsese copilul sa manance 900 - 1000 ml pe zi, din care aproape jumate dadea afara. La noi s-a rezolvat cu tratament timp de 2 saptamani si acum doar ocazional cand se mai intampla ii dau pastiluta. Dar se intampla din ce in ce mai rar.
Didi81 spune:
Am mai pus poze la pepenasi, o sa adaug acum si la semnatura.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire