Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 5
lyvy spune:
Luny, intrebam de ce nu dai fructe la baiet???Da am mancat din cuvinte!
Filmul a fost unsoare pentru pentru suflet, tareeeeeeeeee fain, acu ma duc sa fac baitza si apoi titi si gata.
Noapte buna!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Sovi, multumesc.
Matei se cam fataie in somn... sper ca nu dau deja peste noi dintii nr 3 si 4 :(( ...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2918738630103379982UPfzXi
Cum a papat Matei ca purcelusul azi!
Luny, ce m-am mai distrat cu filmuletul tau! Ma, da ce biberon aveai tu acolo?? :)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Maia37 spune:
Luny iata dreadurile fica-mii
http://i35.tinypic.com/30kr4uf.jpg
Uitati-va cat de fericiti sunt copii mei atunci cand sunt in curatenie generala
http://www.megaupload.com/?d=6SVIXFBN
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta http://good-times.webshots.com/photo/2918738630103379982UPfzXi Cum a papat Matei ca purcelusul azi! Luny, ce m-am mai distrat cu filmuletul tau! Ma, da ce biberon aveai tu acolo?? :) Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
purcelus,purcelus, dar e frumos foc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Bai dar Vio,. Blanka,. Amina, Alina,Ioana pe unde sunt???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Buna seara din Titan,
nu mai am timp deloc din pacate..., acum am copiii mancati, spalati, culcati..., randunoiul se uita la meci si poate forumesc si eu putin daca nu chitaie Rebecca! Mai profitam si noi de zilele astea frumoase si stam afara pana pe la orele 15, apoi pana la 17 abia terminam teme si facem ghiozdanul. Si apoi deja ne precipitam ca incepe peogramul de seara!
De unde sa fac si eu rost de mai mult timp?
Am fost azi sa-mi cumpar un paltonas si am gasit unul super dlagut, abia astept sa-l port cu fusta scurta ovcors si cizme inalte!
Rebecca ma uimeste in continuare, mananca foarte bine tot ce-i fac, fructe, legume, iaurt, cereale, rade tot!
Afara tot caraie s-o iau din carucior, dar mai si motaie pe acolo sa mai respire si masa!
Sunt restanta, n-am citit azi nimic si n-am vazut poze...Incerc acum putin.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Nicoleta,Maia va vaaaaaaaddddddd 

Nu am facut poze copilului pentru ca am facut la romanaRoxanaia intreaba tu ceva ![]()
Nicoletaam zis descantecul in gand sa stii, sper ca si Matei e "muci free" 
Maiaeu prima data am vazut dreduri d-alea la o tipa acu' vreo 7 ani ! Eram intr-o catedrala catolica la Viena si m-am holbat numai la fata aia, n-am vazut nik in jur
Ma gandeam ca asa merg ei la biserica, deh! Noi cu broboada ei cu parul bine strans! Iarta-ma Doamne! Teo nu vrea , are oroare sa o tragi de par
Si nici eu nu insist ![]()
Sovivoi chiar aveti patinoar? Hm, am crezut ca e gluma
Ce bine, inseamna la asta de la noi o sa fie mai liber la iarna ![]()
Senzatia cu virpulu' abia astept sa v-o impartasesc...din pacate a mai trecut o zi in care NU au venit sa ia masuri pentru mobila 
Mama Kya, MA-MA!
Mi-au dat lacrimile, abia astept! Ca Teo de mult nu imi mai spune asa, imi spune FATAAAA! ![]()
Sa va pun despre Teo, ca am ras cu lacrimi...a dat test la engleza, unul gen teza asa...mai important adica .Si tema era sa continue ei o poveste cu inceput dat...era furtuna, batea vantul , ploua rau.....si cum a continuat ea? John era pe sosea cu masina, n-a mai vazut nimic , brusc i s-a rupt filmul si s-a trezit la spital ! Nu-si mai amintea nimic din ce s-a intamplat
Are fata asta a mea un talent la scurtat compuneri, de coma
Asta l-a mostenit de la ts'su ca eu cand incep nu ma mai termin, dovada ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Offf, mai dragelor, cand va aud cu dintii... Brrrr!
Si cu somnul la fel. Sanziana daca nu doarme, e jale cu ea. Azi iar a dormit in parcare.
A adormit pe drum de la aerosoli, si mi-am mai petrecut vreo 3 sferturi de ora, in masina, in spatele blocului, asteptand sa se trezeasca...
Ma duc sa-mi (mai) pun un castron de cookie crisp, si sa ma apuc de munca.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
nico eu am dat comanda pe 10 oct..
lyvy, nu stiu, soro, de unde ai tras concluzia ca nu dau fructe la baiet, ca-i dau la fel ca toata lumea, dimineata cu branzica, si inca destule i-am introdus..
kya, m-ai spart cu Sanzi care zice 'mama'!!Mufa nu da niciun semn..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!