Puiuti de Randunici 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lasa ma Ursule ca si al tau! Mersi .

Mimo, nu ai spus descantecul corect... sau poate nu a ajuns inca, desi la cat de bine te vedeam pe balcon... Un vers pentru copii matinali nu ai in repertoriu?? Fata ta este super-isteata ma! pai ce s-o lalaie atat? Si eu era sa am masina de spalat vase... dar m-am zgarcit acu 3 ani aproape si nu am... insa cand m-oi supara, schimbam si mobila! Ca si asa nu-mi place... :D

Kya, pup fata care doarme mult in parcare!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mimooo ce tare-i Teo!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, bafta ma! Sa-mi zici si mie! Astia, fiind prima comanda pe contul meu, mi-au trimis pt urmatorul colet un cod de reducere a pretului final cu 20 de euro (pentru o comanda de cel putin 50) si transport gratuit. Da sa primesc primul colet intai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Apropos de MAMA - am un exemplu in familia randunoiului, unde copilul nu le spune nici mama nici tata parintilor, ci pe numele mic. Cica e mai cool asa
Trecusera si pe la urechile mele niste insinuari din partea soacra-mii, cum ca ar fi frumos sa-mi spuna pe nume, nu MAMA...
Poate sunt eu dusa (si invechita) dar eu nu o sa accept asa ceva nici un ruptul capului. Copilul meu are o singura mama - eu. Tuturor celorlalti poate sa le spuna pe nume cat o vrea, dar mama e una singura. Plus ca mi se pare trist ca un copil sa nu spuna nimanui "mama"...

Parintii randunoiului nu vor ca Sanziana sa le spuna "bunici". Vor sa li se spuna pe nume. Cica sa nu se simta batrini...
Treaba lor (desi mie mi se pare o tampenie). Pe de alta parte, vor fi ai mei "bunicii" si asta imi convine.

Voi ce parere aveti cu mama-tata vs. numele mic?

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mama-i mama si tata-i tata...pana la o varsta Pe urma poti fi fata,tamer (de la frantuzescul "ta mere" cum ii spune ta'su: intreab-o pe ta mere )graso , mamulina si multe altele .
Dar bunica poate fi si mamaie, ia intreab-o: asa-i place?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, Razvan mie imi zice mami, iar lui tacso, Paul. Cand era micut de tot imi zicea si mie Clau si nu-mi convenea deloc. Iti dai seama ca niciodata nu i-am zis copilului sa ne zica pe nume! Pur si simplu daca el ne auzea toata ziua cum ne strigam prin casa asa ne-a spus. La un moment dat cand am crezut eu ca intelege i-am explicat frmos ca vreau sa-mi zica mama, ca pentru mine e cea mai mare fericire sa aud din gurita lui cuvantul asta dulce , ca el e singurul din lume care poate sa-mi zica mie "mama" si usor, usor a reusit! Acum toata ziua ma striga: mami in sus, mami in jos! In schimb Paul i-a zis ca nu-l deranjeaza ca-i zice pe nume si a ramas asa.

Revin... o aud pe Rebe prin babyphone!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nico e un banal bibe Nuk..ce murdarici cu ochi albastri am vazut!:))
maia, vazut dreaduri, credeam ca are tot parul
ursu pe amina marina o strigi sau pe cuscramea?
raluca eu vreau sa fiu 'mami'!..si la mine in familie isi cam spun astia pe nume, dar la nivel de unchi/nepoti/verisori, nu mama, tata..tot in ideea ca respectul nu consta in 'dvs' daca cei de 10 ani se adreseaza pe nume adultilor..si ai mei au asta cu 'batranetile'..initial si eu credeam ca asa vor vrea sa le spuna Matei, dar acum vad ca ei spun 'mamaie' si 'tataie'..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, bafta ma! Sa-mi zici si mie! Astia, fiind prima comanda pe contul meu, mi-au trimis pt urmatorul colet un cod de reducere a pretului final cu 20 de euro (pentru o comanda de cel putin 50) si transport gratuit. Da sa primesc primul colet intai!

eu am comandat de mai multe ori..faza e ca s-a cam taiat ptr ca a aparut franciza si in Ro si nu se va mai putea comanda la ei in fr, daca nu au taiat-o deja!. coduri trimit garla ptr multe chestii, reduceri etc..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ha ha ha Kya., Mihnea ii zice sora-mii: mami,. Carmen, Gwen*(asta e una din Ben 10), el e Ben10 si ma-sa Gwen, eu sunt Diamondhead, relu-heatblast,. mamaie-upgrade,. tataie-wildmut ., ta-su-kevin si etccccc, ba mai este si nemo si ma-sa scafandru:))))))

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

luny- ar fi vrut ea daca ar fi avut parul lung si ar fi fost mai mare oricum am cedat in cele din urma dupa multe insistente incepand cu:"doar unul mami!" si a fost unul in vacanta de vara vreo 2 sapt. dupa care mai vrea unul si tot asa pana a facut mai multe

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput