Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 7
ursuleata spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Tuchi,. cum se simte Seb??? sper ca sunteti bine
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Da, s-a trezit putin Rebe , dar am culcat-o la loc! ![]()
Nicoleta, ce pui frumos si mozolit am vazut in poze! E tare haios! 
Maia, am vazut-o si pe Andreea! 
Rebecca imi zice MAMA de vreo 2 saptamani si e o placere s-o aud cum ma striga prin casa. Cum i-o dau randunoiului in brate incepe: mama, mama, mama, mama mea!
E tare de tot!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
faceti expre? 

al meu nu zice ma-ma 
nu zice nimic
gecko, tu sa nu citesti ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata ha ha ha Kya., Mihnea ii zice sora-mii: mami,. Carmen, Gwen*(asta e una din Ben 10), el e Ben10 si ma-sa Gwen, eu sunt Diamondhead, relu-heatblast,. mamaie-upgrade,. tataie-wildmut ., ta-su-kevin si etccccc, ba mai este si nemo si ma-sa scafandru:)))))) |

Cea mai tare e "upgrade"
Auzi da' "China" ce mai face?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| citat din mesajul lui mimonix faceti expre? ![]() ![]() al meu nu zice ma-ma ![]() nu zice nimic![]() gecko, tu sa nu citesti Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Cum nu zice nimic? Nu zice baiatu' "veau"?

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
| citat din mesajul lui mimonix faceti expre? ![]() ![]() al meu nu zice ma-ma ![]() nu zice nimic![]() gecko, tu sa nu citesti Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
hai sa-ti tin companie...

ca nici Mufa..si inca una tare, cand il tot intreaba ta-su 'unde e mama?'..nici vorba sa ma caute cu privirea..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mimo, Luny, hai nu plangeti ca baietii vostri stiu sa faca alte minunatii! Uite acus' o sa va strige toata ziua prin casa, stati linistite!
Luny, am vazut ce frumos se joaca Muffa cu bibele! ( avem si noi identic! ) Si ce-i place sa se distreze cu baietii!!! este chiar in elementul lui acolo intre ei! Suepr tare
POZE
POVESTEA NASTERII
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
hai sa-ti tin companie... ![]() ![]() ca nici Mufa..si inca una tare, cand il tot intreaba ta-su 'unde e mama?'..nici vorba sa ma caute cu privirea..![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bey,ia mai incetati,voi le vreti pe toate?Daca mai si vorbesc,ce mai asteptati de la ei?Sa alerge pe strada la 8 luni??

Tea nici in fund nu sta,nici nu vorbeste,nici de-a busilea,nici in picioare,si nu ma vait
..Dar si cand va incepe ea,ii ia pe toti!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Bravo Stela, asta-i atitudine!
POZE
POVESTEA NASTERII