Puiuti de Randunici 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multam, Ursu, Liana
bai, stie vreuna din voi fr mai bine, asa..io-s varza..tre sa scriu un mail la redoute ca nu mi-a venit o comanda si-s in pom..
gata, incepe programul de seara, vin mai tarliu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

miomio!!!!:))) se scrie foto nu poza,. intre paranteze:)))

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

sau [zt] cum preferi
Si apropos de MIOMIO cineva mi-a zis azi Minimonix ce m-am distrat! Mini oare vine de la varsta sau de la silueta?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata!!! Sanziana a zis astazi MAMA constient Era la maica-mea in brate, m-a vazut pe mine, a intins manutele spre mine, si a zis un foarte clar ma-ma!!! Si dupa ce am luat-o in brate, mi-a tras un zambet de m-a topit toata!

In rest, de cate ori e suparata, sau plange, zice un lung sir de mamamamama. And there goes mum to the rescue

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Luny, pe cat ai trimis comanda? NU de alta dar mie mi-au luat banii pe 20.10 si nici gand de colet... Vezi ca astia inteleg si engleza, le-a scris o amica in en si i-au raspuns!

Mimo, hai ca ies eu e balcon, poate poate... :)

Matei a inceput greva somnului... de pe la 2 nu mai doarme neam pana la 7 cand dupa baie cade lat pana la 6.30 cu scurte fataieli din diverse motive... sper sa nu-l tina mult... Si am mers la medic azi cu amandoi, la Matei muci iar, dar putini, la Stefan dres de voce, dar nimic altceva...

A, Matei are 74 cm si 9 kg cu body si scutec... deci a luat intr-o luna... 100g??? Hm! La cat m-a tatait? Dar luna asta au iesit 2 dinti, a avut copilul o laringita, a invatat sa dea din fund si el mai binisor si sa... zica MAMAMAMAMAMA la suparare, asta sigur l-a oprit de la cele 500 g regulamentare! A, si am si inceput diversificarea... Hi hi!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sanziana pt "mama"!
cuscra mi-am admirat ginerele frumos!
sunt moarta de obo va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
Teodora iar m-a capiat azi.Are dureri in continuare la gingii
si azi am observat ca 2 dinti vecini de sus stau sa iasa.
Ce ne-am mai luptat sa pape azi...tine gura inclestata si nu
vrea s-o deschida deloc.Mi-am pierdut toata rabdarea...greu,nene.
Sa va spun cum am pacalit-o sa deschida gura sa pape ceva?Ii
duceam jucaria la gura,ea incepea s-o roada si eu hap cu lta
pe langa.Asa am reusit sa papam cate putin din fiecare fel
timp de 1 ora la fiecare masa.
Cuscrama bucur sa aud ca ginerele e bine.
luny,bine ca nu are nik soacra.Am vazut Mufarinul in vizita.Dlagut s-a comportat el!Si ce strampi are baiatul!
Un pup Sanzianei mamoase!
mimo,Duamna!
Am mai vazut bbi frumosi:Don Juan de Raluca,razacioasa de pucca..
Sovisi sa incepi anul cu bucurii mari!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Pe Sanziana pentru mama!Dulceata de ea!Si Vlad al meu spune tatatatata si aaaddaa de la Andra
Mimoooo sunt la far si te-am vazut!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela sar'na. Eu la Sash cand era mofturit, pe langa faptul ca incercam toate combinatiile posibile in piure, ca sa deschida gura il faceam sa rada

Luny, branzica o fac din lapte batut. din 2 cutii iese cam 100 gr cred.
Felicitari Sanzianei pentru "mama"!

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Stela sar'na. Eu la Sash cand era mofturit, pe langa faptul ca incercam toate combinatiile posibile in piure, ca sa deschida gura il faceam sa rada

(\/) pozici
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

In problema cu dintii,pot sa joc si tontoroiul,pe ea nik nu o face sa deschida gura inclestata..Si nu mai spun in ce fel am ajuns sa ma maimutzaresc

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicoleta, sanatate la baieti!

Minimonix, mai danseaza tu in balcon, poate te arata la tv si te vede toata tara :))
Astept sa ne descrii senzatia cu noul virlpul in casa.

Noi tocmai am venit de la molul-tzeapa cel nou, de Rahova. N-am luat mare lucru, decat cate 3 tricouri (frateste, sa nu ne certam), dar am fost in recunoastere. Patinoarul vroiam sa il vedem in special, dar e cam mic. In rest, de toate pt toti.

Liana, ai bifat molul? Ma bucur ca avem si noi acum o "Bila" aproape.

(\/) pozici

Mergi la inceput