Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa-ti zic si de ce:
unele sunt strambe pur si simplu, actiunea e incoerenta, fundalul e foarte foarte aglomerat, inteleg ce regie a incercat, insa prea multe obiecte in cadru...si altele de genu.
Insa intr-adevar Stefan e foarte expresiv si se vede ca se bucura din toata inima, e o amintire frumoasa pentru voi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara mamici frumoase!

Eu si Sara ne bucuram ca v-au placut pozele noastre! Multumim!

Erina, m-a emotionat filmuletul Dariei, uitasem cat de mici au fost puii nostri. Cum i-ai facut tu tortulete printesei!

Danuta, doar o zi am stat in Deva, dar a fost frumos! Chiar multe sensuri giratorii s-au facut!O pup pe Mirunica!

Papanash, Doamne ce sperietura! Bine ca nu a patit Ghighi nimik.

Myral, ce dulce ai fost cu Sara grasunica…sa stii ca nu e grasunica, desi pare... ca are falcute, uite acum iar m-a scos din sarite cu nemancatul ei. Offf!!!Recunosc sportiv ca la unele mese imi mai eis din fire!Cand arunca mancarea pe jos, cand imi da peste mana, cand...cand....Si culmea e ca si intelege. TOT! hehehe

Diwana,[flo]

Stefan e un model de nota 10. Frumossssssssssssssssssssss!!!Vai ce poze frumose!

Maria, acelasi necaz il am si eu, ca nu pot sa-i fac codite si sa-i pun bentite, nu prea stam bine la capitolul par, cred ca aici l-a mostenit pe tati, ca eu am mult.Dar sper in perspectiva.

Va pup. Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabinelu, pai de ce sa ma supar? Pozele le-am primit ca atare, in total sunt vreo 72 de poze din care va fi aleasa una pentru calendar. E destul de greu sa prinzi ca lumea 2 copii mici din care unul e atras de aparat si vrea sa traga de obiectiv (ghici cine) Am fost acolo si in 20 minute cat a durat sedinta deja transpirasem. Cand statea unul la poza o lua celalalt la plimbare si tot asa... Fotografiile sunt facute de Petrisor Iordan (http://www.petrisor.ro/).

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Recunosc ca am disparut ca magaru'n ceata dar stiti cum sunt eu acum? Ca strutul care-si baga capul in nisip sa scape de pericol. Cam asa am facut de cand am aflat de amniocenteza.
Imi cer scuze ca v-am pus pe jar, (pupici speciali Mariei, pe care am auzit-o de la Ploiesti ), am citit ulterior ca v-a povestit Annisia, asadar, joi la ora 13 voi face amniocenteza. Nu mi-e frica, m-as duce si la ora asta s-o fac numai ca sa scap o data de stress...ca asta ma omoara. Asadar, cand va intalniti fetele japonici, ganditi-va va rog frumos si la mine si tineti-mi pumnii. Tare mult as fi vrut sa fiu impreuna cu voi, stiti doar ca sunt amatoare de intalniri dar....de data asta n-am cum sa semnez condica.

Va pup si va dau de stire despre starea mea cat de curand posibil.

Andreea in 16+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Andreea, am trecut prin Ploiesti si la dus si la intors de la busteni., intr-adevar, si fara semafoarele de pe centura si tot s-ar ajunge mai repede!
bafta joi, o sa fie bine!!

Sim, m-am uitat pe site, mi-au placut f f mult peisajele lui, p;us cele cu flori, cred ca asta il prinde,(alea de nunta nu mi-au placut deloc, si nici alea cu oameni) eu stiu f bine ce greu sa lucrezi cu copiii, dar daca esti profesionist trebuie sa o faci fara sa tai din obiecte cum e in prima poza cu Stefan:)), fotografiatul oamenilor e cel mai greu, si al copiiilor si mai si.

Mergi la inceput

Tot io?
pai eu am doar cafea neagra , pt cine e amator, o cana mareeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Tot io?
pai eu am doar cafea neagra , pt cine e amator, o cana mareeeeeeeeeee.

Si iooooooooooooooooooooo

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Si io tot neagra.Ca asa e mai buna,numa" ca eu am ceasca mica.

Referitor la intalnire:
Participanti
[red] Sabina Y
Roxana
Papanash
Cecilia
Sim
Tomasa
Luy
joi,orele 15,locatia "La Gigi"

Imi spune si mie cineva unde este restaurantul si daca este nevoie de rezervare!?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, ce testari are tati de executat vineri...ii dorim succes. Sper ca tu ai depasit emotiile si ai avut o prezentare reusita.

Mersi, prezentarea a decurs bine.
Cu tati de Tudor, nu stiu ce sa zic. Mi-a zis ca se gandeste sa nu mearga, dar l-am scuturat: nu o sa fie Tudor singurul copil fara tata de acolo. Se pare ca argumentul a prins!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cu placere Yaia. Mi-am amintit ca pe tipa finlandezoaica o chema Maarit (parca asa cu doi de aa). Pupam delfinasul. Am retinut si noi sfaturile de la stomatolog. Multumim!

Da, Maarit suna finlandez! Dulce pupicul asta roz! Incerc sa pun sfaturi "straineze" aici, poate folosesc la ceva. Daca mai primesc, mai postez.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput