Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 17
urmychance spune:
hahahahahaha....am facut-o de oaie, sotul zice poate vine vreo mamica cand e singur pe acasa.
Sabina spune:
hai ma urmy, strege repede de-acolo adresa;)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Mi se pare ca acum ca am venit eu, v-ati mutat toate altundeva Diwana si pitic Rares (14.09.2007) |
Bine ai revenit mai fata

bikmaria spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Am trimis pe mailul comun o invitatie pentru cine vrea sa vada cateva poze cu Stefan la sedinta foto profi. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Fotomodel scrie pe el
,o sa fie coada la usa ta
,frumos baiat
bikmaria spune:
Erina emotionant montajul ,frumoasa foc mica printesa ,iar torturile
,ce de torturi ,care mai de care mai frumoase
Gabriela am vazut frumoasa ta cocheta
,bai e clar la noi aici sunt cei mai frumosi copii
Pinacolada spune:
vazut poze!!! Sim e un mic fotomodel! ai ceva ganduri????? sa trimiti pozele la tel;eviziune poate il baga pe mister in vreo reclama, ar fi super,nu?
urmy- mercic mult!
eu ma voi retrage in vastele ap.....ma ocup de cei doi, mancat, spalat, culcat!!!! deci, pe maine dimineata!
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui papanash hopa, mi-am adus aminte ca o anumita doamna din Targoviste ne-a promis o cronica in versuri a petrecerii aniversare. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
bai ce tinere de minte are stimabila doamna
,pai promisiunea este datorie curata ,o sa prestez cat mai curand ,momentan sunt cam cazuta-n cap
,dar s-ar putea sa am mai multa inspiratie de la cazatura...Papanasho deci va urma

sim_stoian spune:
Multumesc pentru aprecieri, fetelor!
Sabina, eu eram cu ochii dupa aparatul foto al tipului care a facut pozele
, vazusem ca are Nikon si vroiam sa vad de care.
Revin mai tarziu.
Jurnal de calatorii
Sabina spune:
acu sa nu te superi, stefan e un superb, da pozele alea....n-as fi zis in veci ca-s de profesionist, te rog io sa nu te superi pe mine
Asa ca stai linistita, ca nu aparatu face pozaru.Eu cele mai bune poze ale mele (dpdv compozitie si mesaj) le-am facut cu sapuniera canon.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo