Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
diwana spune:
Na ca l-am trimis neterminat. Asa se intampla daca pierzi exercitiul
. Si ma pregateam sa spun o urare lunga si frumoasa. Pupam cu permisiunea Dumneavoastra
fiecare pitic (mare) in parte si le dorim viata lunga si fericita, iar mamicilor si taticilor le dorim sa se bucure de minunile lor in fiecare secunda 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
diwana spune:
Mi se pare ca acum ca am venit eu, v-ati mutat toate altundeva ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Pinacolada spune:
Bine ai revenit Diwana din cluj!!!
si voi primiti pupici si toate cele bune de aici din griul si mohoratul bucuresti!
Dantje spune:
Buna buna,
Moama ce albinute sunteti.....nu pot tine pasul cu voi
.
Ne-am petrecut si noi , sunt si eu fetita mare, mezina clubului...
am descarcat niste pozici de la petrecere daca doriti sa ne vizitati
http://family.webshots.com/photo/2426438470102362195SmXIRd
Fug ca e jale mare la imparatie, si slujnicele si majordomi sunt in concediu. Sper sa va prind din urma.....
Dantje & Martijn & Hannah
urmychance spune:
Sim - mai incercam o data cu ftp=ul? tot nu am reusit sa iau filmuletul. Am vazut pozele, sunt superbe!
sim_stoian spune:
Urmy, da-mi pe pm o adresa, nume si nr de tel si ti-l trimit cu un curier, merge greu pe ftp.
Jurnal de calatorii
Pinacolada spune:
Sim- e f frumoasa poza de la coperta pt revista despre copii!!! e super!
Dantje- la multi aniiiiiii, sanatate, fericire si tot binele din lume!!!!!! e o dulcica!
urmy- cum ai vazut pozele?????????? vreau si eueueueueueueueu
Sabina spune:
e bestial Stefan, asa de frumos si expresiv!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Sim- e f frumoasa poza de la coperta pt revista despre copii!!! e super! Dantje- la multi aniiiiiii, sanatate, fericire si tot binele din lume!!!!!! e o dulcica! urmy- cum ai vazut pozele?????????? vreau si eueueueueueueueu Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |
ti am trimis pm