Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Buna Sabina,
o parte din raspuns e mai sus, iar pentru restul ar insemna sa scanez rezultatul la analize.
Multumesc pentru grija fetelor. Am grija maxima de Daria mea.
Acum se plictiseste saraca ca eu scriu dar in rest e o minune. Identifica si aduce obiecte, repeta actiunile mele, chiar si sunetele simple.
O sera minunata. Pupici roz!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
myral spune:
Sabina inca nu au venit la scoala cu vaccinul desi saptamana trecuta am sunat-o pe diriginta si mi-a confirmat ca au fost anuntati ca vin saptamana trecuta
M-am saturat sa stau in fiecare zi cu grija si cu mana pe mobil. Oricum ma simt mai linistita ca au facut mai multe fete cerere ca nu-s de acord.Erina
eu adolescenta?
Cum zicea Maria maine poimaine astept nepoti de la Isabela (aoleu eu sper totusi sa mai am de asteptat)Ce de torturi a avut Daria! Ce papusica scumpa, ii statea tare bine craciunita!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Am vazut-o si pe Sara, o grasunica dulce. La capitolul dureri, pe mine ma doare un sold, asta asa ca sa fiu mai deosebita
Sunt sigura ca e tot de la lipsa de calciu, cand o sa termin cu alaptatul poate o sa ma mai reglez si eu, cine stie cand va fi asta dupa cum suge Elisa.Sabina si a mea e distrasa atunci cand suge de orice, de mult nu mai pot nici la tv sa ma uit, nici afara, vrea dar nu suge nici un minut (cand am inceput si eu cu alaptatul in public
mi-a luat ceva timp dar mai bine mai tarziu decat niciodata) A si la munte asta vara m-am dat pe brazda adica.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Am trimis pe mailul comun o invitatie pentru cine vrea sa vada cateva poze cu Stefan la sedinta foto profi.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Erina,misto de tot montajul. mie imi place mult de tot cum iti sta bruneta . te face pustoaica si-ti ies okii mult in evidenta.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Cit sunt de frumoase pozele lui Stefan!!! Ce decor, ce tinuta, ce calitate!!!

Erina spune:
Multumesc papanash. Am primit e-mailul. Am cercetat in bulk, nu am nimic. Ma duc pe pagina sa fac ce trebuie. Pup!!!
Clar asta e un grup de vedete!!!
Pinacolada spune:
Yaya si Celia- multumim pt incurajari! cand am vazut in ce hal era am inceput sa plng si eu, l-am si vazut cu nas de rupt si stramb!
ma rog, da luca a fost tare dragut ...ne-a luat pe amandoi in brate si a spus: lasa mami ca ii trece, tinem gheata si trece, o sa vezi si l-a pupat pe rares care urla ca din gura de sarpe!
ma rog, bine ca a trecut si experienta asta!
Erina- am vazut slideshowul- f frumos, romantic!
am fost la mall vitan si la zet au reduceri la unele lucruri de 30 %!
au zis ca pe 1 ian vor fi de 50%, sincera sa fiu lucrusoarele de baieti de acolo nu mi se par extraordinare, imi plac mai mult cele de la zara, sunt mai vesele!
Cica la taverna sarbului de revelion canta trupa juckbox, masa si distractia pt noaptea de rev va costa de pers 180 EUR!!!!!! super tare, nu!
mult mai bine e la Viena:))))
Sabina spune:
sim baga si la mine pe mail pliiiiz
papanash, acu sunt pe faza.
unde tre sa votez? da si mie un link.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
diwana spune:
Salutaaaaaari
(n-am gasit nici o figura care sa exprime marea rusine ca scriu dupa asa o luuuuuuuunga absenta, asa ca va trimit un car de flori, pe care sper sa le acceptati
) De ceva vreme tot dau tarcoale pe aici, intrebandu-ma daca sa indraznesc sa mai scriu au ba, insa Dana mi-a dat impulsul de care aveam nevoie ca s-o fac chiar acum fara sa mai aman 
In primul si in primul rand atat eu cat si tati de Rares (cred ca chiar si Rares insusi) vrem sa felicitam din toata inima Dulceturile si Papanasii nostri care sunt mari de acum
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)