Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mai fetelor, dar despre Afibebe ce mai stiti ? o fi inceputserviciul sinu mai are timp de forum ?

ce credeti ca a facut azi ghighi ? se intinde sa ia de pe mese orice, asa ca daca am ceva pe masa sau pe blatul din bucatarie ,le pun cumva mai in mijloc, sa nu le apuce ( farfurii, cutite, etc).
a culcat sticla de apa de 5 litri si s-a suit pe ea, a luat paharul in care mai aveam ceva nes si l-a aruncat pe jos.bineinteles ca am incremenit cu chilotii-n vine cand am auzit, erau cioburi peste tot, si pe sosete si pe pantaloni, fiindca dumnealui , dupa isprava s-a asezat imediat in fund in balta de nes.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

deci m-ati sedus si m-ati abandonat......

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, pina acum doi doctori au spus ca e ok sa ii dau. Oricum sunt numai 10 zile pe luna iar Daria nu maninca foarte bine legumele. O sa ma informez si eu mai temeinic.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Erina nici eu nu sunt cu vitaminele desi a mea e slabuta si nemancacioasa Se pot depune unde nu trebuie (calciul) E fff mult in fiecare luna, Daria arata fff bine si cred ca mananca ok din ce mai povesteai despre ea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Am facut un mic slideshow. Pentru cine vrea sa vada aici: Daria, aniversarile primului an!

Pentru bunici vreau sa fac un film cu Movie Maker, cu muzica si tot tacimul..Asta cind o sa am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna si de la mine!De trei zile ma chinui sa scriu cate cevaIn primul rand, ROXANA noi am primit coletul, posterul si felicitarea sunt superbe, multumim tuturor si pupici de la noi. Cadoul Elisei imi zapaceste creieriiof, binenteles ca nu ma lasa sa scriu, n-o mai intereseaza nici sora-sa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Celia multumim

Papanash l-am votat pe Ghighi,dar inca n-am primit nici un link...nici in spam,nici in alta parte Mey,da ai inima tare de bei ness,bag de seama..

Am vazut printesele frumoase Sara si Daria..

Mergi la inceput

Myral, Daria e cam low si cu calciul. De fapt ea a avut probleme cu asimilarea mereu. Pe la 5 luni avea oasele capului moi ca o minge de ping-pong. Am incercat sa gasesc chiar D3 injectabil dar la noi nu era iar in Italia se da pe reteta.

motto-ul meu e moderatie in toate. Nu am sa exagerez.

Pupam Eliza dulce, surioara mai mare si pe mami care arata ca o adolescenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papansh, e grozav Andrei! stiu ca e ingrozitor sa il vezi cu cioburi langa el, Doamnbe fereste, da e mortal!

Myral , ce-ai facut cu vaccinul gardasil?
Erina, cum sa dai vitamine? ia zi tu repede, ce carente DOVEDITE are?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Diwanaaa ce mai faceti voi?? Asteptam vesti despre frumosul Rares

Mergi la inceput