Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 13
devylla spune:
Hai sa le iau pe rand ca ma incurc.
Sunt fff obosita,am plecat iarasi de cu dimineata,am ajuns tocmai in Pipera la Circulatie si-am pierdut vremea pe-acolo pana la ora 3.Sunt franta.
Sabinutule numarul tau nu il am,daca imi trimiti un Pm ma scapi de-o cautare in mailul comun.Saptamana asta nu cred ca reusesc sa-mi fac timp pentru a poza Bucurestiul.Maine as avea 2 chestii in plan insa nu stiu cum si ce!!!E posibil sa am timp,daca nu te deranjeaza sa te anunt pe ultima suta..e ok.Nu stiu daca are si Bernix timp de bantuit maine.
Bernix io"s dormica de orice...de cand am venit n-am stat mai mult de 4 ore acsaa,pe timp de zi.Umblu de bezmetica...ma dor picioarele de mor.N-am mai mers atata din liceu.
Legat de joi...daca nu poti sa ajungi ne vedem sambata![]()
Papansh probabil am omis raspunsul tau.Scuze!Atunci sa vedem daca ramane pe joi...mai am 5 pagini de citit!![]()
Am terminat si restul de pagini de citit.
Fetelor preferati intalneala pe saptamana viitoare?
Eu am crezut ca e ok saptamana asta,insa imi dau seama ca multe mamici nu pot fi prezente.Poate daca stabilim din timp,fiecare isi poate organiza timpul altfel.
Propun o zi din saptamana viitoare,vineri sau sambata?(tot spuneau mai multe mamici ca vor in weekend)
Rox daca tu ai timp,noi ne putem vedea si saptamana asta la o cafea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
Devylla,pai daca poti e ok si saptamana asta si viitoarea, cine nu poate acum poate saptamana viitoare, nu ?
cine mai stie daca mai e deschis hanul lui Manuc, pe vremuri aveau papanasi buni acolo,stiu ca s-a retrocedat .eu nu preamai sunt la curent cu locatiile din centru, mamicile care bantuie mai mult pe-acolo poate dau niste informatii.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Erina, te rog io nu da copilului vitamine fara analize si sfatul mai multor doctori, e varsta foarte periculoasa pentru asa ceva si ii pot deregla organismul foarte tare.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
devylla spune:
Pai atunci ramane saptamana asta?Trebuie sa ne grabim cu fixarea orei si locatiei.In centru,hanul inca este cred!Dar stiam ca au gresie-marmura pe jos.Asta daca nu va derranjeaza!
Am sa scriu datele vechi;
Intalnire,joi,ora 11 dimienata,locatia "La Gigi"
Participanti
Sabina Y.
Roxana
Papanash
Cecilia
Sim
Daca am uitat pe cineva va rog sa ma atentionati!
Am sa sun pe Luy si Tomasa sa vedem!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
mai,eu sunt in PM si m-am umplut de cosuri pe fata, dupa ce-am nascut asa patesc in fiecare luna
, nici in adolescenta n-aveam asa ceva . chestia si mai naspa e ca de cand ma stiu, in afara de lotiune tonica fatza mea nu suporta altceva, am incercat zeci de creme ori de demachiat,ori hidratante,degeaba, si la fondul de ten am probleme, acum chipurile pot sa-mi mai dau de 2-3 ori pe luna cu l'oreal true match, in nici un caz nu zilnic. acum am un buboi pe nas si unul in barba, japonicilor sa nu va speriati ![]()
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Pai atunci ramane saptamana asta?Trebuie sa ne grabim cu fixarea orei si locatiei.In centru,hanul inca este cred!Dar stiam ca au gresie-marmura pe jos.Asta daca nu va derranjeaza! Am sa scriu datele vechi; Intalnire,joi,ora 11 dimienata,locatia "La Gigi" Participanti Sabina Y. Roxana Papanash Cecilia Sim Daca am uitat pe cineva va rog sa ma atentionati! Am sa sun pe Luy si Tomasa sa vedem! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc ![]() Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
sa-mi dati si mie detalii despre Gigi, cine-i, unde-i si de ce
filme Ghighi
devylla spune:
Am vorbit cu Tomasa si Luy in principiu ar ajunge joi,numai daca am muta ora dupa-amiaza,3-3:30.Ce spuneti,sunteti de-acord?
Pentru mine este ok ora 3.Astept si celelalte pareri.
Papanash[/b] nici eu nu stiu unde este acest restaurant.L-a ercomandat Cecilia[/b] parca,spunand ca s-au mai intalnit acolo.
Am inteles ca este pe undeva pe la tineretului.
Jurnal de mogalneata
papanash spune:
aoleu, la capatul celalalt al bucurestiului .....poate mutam mai in centru sa fie convenabil si pentru astia mai amarati care vin din Crangasi ![]()
filme Ghighi
papanash spune:
si mie imi convine mai mult ora 3 .
filme Ghighi
papanash spune:
hopa, mi-am adus aminte ca o anumita doamna din Targoviste ne-a promis o cronica in versuri a petrecerii aniversare.
filme Ghighi