Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash mai,eu sunt in PM si m-am umplut de cosuri pe fata |
La Body Shop au un extract de ceai verde care vindeca repede cosurile. Aplici pe cos si se usuca repede. Parca era Body Shop pe la Unirii ultima data cand am fost eu in Bucuresti (acum muuuuult, muuult timp).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Am trimis pe mailul comun o invitatie pentru cine vrea sa vada cateva poze cu Stefan la sedinta foto profi. |
E absolut adorabil! Mai ales in poza aia in care are degetul bagat in gurita deschisa!!!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Pinacolada da luca a fost tare dragut ...ne-a luat pe amandoi in brate si a spus: lasa mami ca ii trece, tinem gheata si trece, o sa vezi si l-a pupat pe rares care urla ca din gura de sarpe! |
Oooo, m-am topit! Il si vad cu ochisorii aia mari si blanzi cum v-a luat in brate si v-a incurajat! Un
pt. Luca de la mine!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
Erina, sunteti toti trei frumosi si va potriviti de minune!Ti-am admirat filmuletul!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
carpatina spune:
Sim, ai un baietel pe cinste! Sa va traiasca! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Erina, emotionant filmuletul tau... Chiar ca-ti sta bine bruneta.. da' si cu suvite mi-ai placut! 
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Dantje Ne-am petrecut si noi , sunt si eu fetita mare, mezina clubului... am descarcat niste pozici de la petrecere daca doriti sa ne vizitati http://family.webshots.com/photo/2426438470102362195SmXIRd |
O dulcica, motata! Si ce tort!!!
Poze
carpatina spune:
Gabrielloooo... cum mai esti cu durerile dansante? Ceva poze de la nunta?
pentru Sara cea frumoasa
Cecilia.. de cate ori il vad pe Cristi in poze.. mi se pare ca are 2 ani.. poate si unde ma gandesc cate stie sa faca.
baiat mare si destept! Multumesc pentru dedicatie ![]()
=====================
carpatina spune:
Dantje.. sa-ti traiasca printesa motata (ma alaturi grupului de mame ce suspina dupa codite si clame
). Super tort! Cine l-a facut?
=====================
carpatina spune:
Roxanaaaaa.. unde esti?
Bte, am primit coletul, multumesc... sa-mi zici te rog cum facem cu plata expedierii... ok?
=====================