Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am vazut ca s-a terminat votatul. Pacat. Sincer mie imi place poz nr3. E altfel, e unica, primele 2 sunt prea artificiale si intentionat exagerate - pt gustul meu.

Ylari, la multi mult ani Evei, sa fiti sanatoase si implinite; cand a trecut 1/2 de an din viatsa ta? ia zi?

iulia, mie sotul nu imi face din astea. Nu reuseste sa ma ajute, si stie cum e, ca el sta singur de ani de zile, si a avut pe cineva sa il ajute la curatsenie si calcat. Iar io fac alergie la praf, deat sa dau banii pe medicamente.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neaaata,

Iulia vad ca ti-a zis Gabi, si eu am comandat salopetica aia, abia astept sa o vad, sunt sigura ca e si de calitate buna. Facem un colaj cu 2 baieti si-o gagicuta? Sau, cine stie poate vor fi mai multi bebi cu aceeasi costumatie!

Ylari sa-ti traiasca gogoasa de juma de an! Cum fuge timpul asta, cateodata ma si oftic.

Mihaser votat!

Simona, Laura imi pare tare rau sa aud de temperaturi din astea, sanatate muuuulta puilor!

Doloress abia astept sa pui cura detaliata in contul comun, inca n-am inteles-o, dar sunt si foarte obo la ora asta; oricum, ce am inteles e ca e foarte echilibrata.

Nu mai stiu ce voiam sa zic, sunt cam chiaunita...Andrada cum a primit Tiberiu-bear lapticul?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

amu am vazut si eu...nasola treaba...

Noi si fluturica Amelia

si eu intrasem sa te votez..hihi...las ca mai sunt concursuri

fug sa dau marul fetii apoi la alpha bank sa pun banii in cont pt comenzi. na omoara sotul..i-am promis ca ma incadrez in 100 lire...

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele multumim ptr voturi!

Ylari la multi ani ptr micuta Eva ! Eu la 6 luni ii cumpar un tortulet ca si lu cri i-am luat si l-am lasat sa bage mana pana el...a fost super haios! Nici eu nu am facut tortulete pana acum...nici de sf Maria...asa ca nu esti singura denaturata.

Simo sunteti superi tari! Si Eli da semne ca nu mai are mult pana la mersul de-a busilea...acum o incurca ghipsul, dar scapam noi sapt viitoare!

laura pai la Madrid o sa fie super...sigur mai prinzi produse la pret redus! Inca nu suntem decisi daca sa mergem acum sau in ianuarie...o sa primim niste bani de Craciun...vine mosu`! Eu as merge si acum si in ianuarie!

ralu_t pai ia mai cadou de pe lr...si eu o sa incerc sa comand maine ca au sa-mi dea un cadou...am un cod fain!

Gabitza poza ta din album e super!

Iulia o sa incerc sa te votez! Melly nici eu nu am reusit!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

M-am luat cu vorba si am uitat sa urez la multe lunite bebelusilor Eva si Alexandru!Sa fiti fericiti si sa ascultati de mamici!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simo nu am vazut intamplarea...decat finalul fericit! AM luat repede aparatul foto...floarea era pe jos cu jumate de pamant din ghiveci...
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Gradinarul/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simona acum m-am dezmeticit, primul bebic care a luat-o in patru labute??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetele!

Multumim de urari CamiM, Reallaura si Mi bebelina si uram si noi Evei
Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni. Alexandru papa cu multa pofta fructe, cereale, galbenus cu ficat,iaurt,branzica,cate un pic de smantanica, dar nu ii plac deloc legumele , seamana cu tac'su.... I-am dat si un pic de mamaliguta cu peste si i-a placut foarte mult.
Vad ca mai sunt bebei care au plecat in 4 labute...si noi suntem intre taras si 4 labute
Nici eu nu i-am facut tortulet, dar ar fi o idee..
Noi va citim mereu, dar nu prea mai avem timp sa si scriem

Va pupam pe toti si dorim multa sanatate celor bolnaviori!

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mihaser, ce strengar e el murdar de noroi...bine ca nu a patit-o, oof, cum au ei ingerasul lor acolo linga ei
Lorich, da , am sa-l filmez sa vi-l arat...n-are dexteritate, e lent inca, mai mult isi ia avint si se arunca, dar ideea e ca parcurge incet ncet o distanta..pina la un obiect ceva..mor de el!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Simona acum m-am dezmeticit, primul bebic care a luat-o in patru labute??

a? iar cetesc pe sarite?
acu am cetit si io din urma! Pai... Matei e first one . Bravo lui.
Sa faci poze!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput