Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia83 spune:
laura, fac, fac....cat despre sot, m-am inarmat cu rabdare..rabdare..rabdare..
gabitza,
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
Iulia la ce pagina esti miresica??? Ca n-am rabdare sa ma uit la toate pozele...
Deliutza Broscutza
gabitzam spune:
La multe lunisoare si ani inainte, Eva de Ylari!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Iulia la ce pagina esti miresica??? Ca n-am rabdare sa ma uit la toate pozele... Deliutza Broscutza |
12 parca...da, 12. ma votezi? oricum sansele sunt slabe, la concurenta de acolo..sunt niste poze superbeeeee...
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
melly23 spune:
Si eu sunt la mirese www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=15" target="_blank">aici, deci votati..hihi
Noi si fluturica Amelia
simonacip spune:
Mihaser Votat si eu gradinarul..Doamne DOamne ti-a sarit inima cind au cazut ghivecele peste el, asa-i??
Ylari La Multi ANi Evei!!!!
Fetelor v-am spus ca Mati merge de-a busilea? A inceput timid asa cu salturi mici, acum ajunge unde vrea el...Mi-e o frica sa-l las singur...si in patul lui e tine cu miinile d emarginea patului si se ridica in genunchi...e fantastic. David nu facea chestii d-astea
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Mihaser Votat si eu gradinarul..Doamne DOamne ti-a sarit inima cind au cazut ghivecele peste el, asa-i?? Ylari La Multi ANi Evei!!!! Fetelor v-am spus ca Mati merge de-a busilea? A inceput timid asa cu salturi mici, acum ajunge unde vrea el...Mi-e o frica sa-l las singur...si in patul lui e tine cu miinile d emarginea patului si se ridica in genunchi...e fantastic. David nu facea chestii d-astea Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Ce baiat mare ai tu! Vreau si eu.....
Deliutza Broscutza