Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aimee imi pare bine ca ne-ai dat de veste despre voi, deci alt bebic de-a busilea... Sa-ti traisca puiul Alexandru, si sa sarbatoriti frumos suma rotunda
Sa mai scrii, macar un viers acolo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, Nicole, Doloress, Simo, multumim mult pt urari! si eu va doresc sa aveti casnicii fericite si copilasi sanatosi!

Iulia, la mine era vb de menajera nu de bona. Eu chiar am obsesie cu bona, asa ca n-am sa las copilul decat la bunica sau la cresa/ gradinita. Sunt paranoica si nu cred ca as sta linistita la servici sa-l stiu cu o straina acasa. Sincer daca as afla ca i-ar fi facut si cel mai mic rau as fi in stare de crima. Asa ca prefer sa evit un astfel de eveniment

In privinta sotului, nu vreau sa sune a lauda, dar al meu a insistat sa angajam o persoana care sa ma ajute. Si-a dat seama ca as neglija pe bebe daca as face toata treaba in casa. Si adevarul este ca de cand vine femeia asta (batrana, ca pe ea am pastrat-o pana la urma) mi-e mult mai usor. Imi ramane doar ordinea de zi cu zi si mancarea de facut. Ea se ocupa cu calcat si curatenie.
Daca am fi week-endurile acasa ar fi altceva, n-as mai avea nevoie de ajutor, dar noi plecam sambata si duminica la mama la curte sa schimbam aerul.

Clar ca sotul tau are nevoie de putina educatie. Eu una nu-l rasfat asa pe al meu si crede-ma il ador, il iubesc la nebunie.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu-mi iese nicicum calculul de pe babystuff. am impresia ca tipa umfla putin. de expl: totalul dat de ea este de 135.25 lire cu comis si transport inclus. si cand inmultesc cu cu 4.6523 nu-mi iese aceeasi suma in ron data de ea, iese mai putin cu vreo 70 lei. ce naiba se intampla?

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Aimee imi pare bine ca ne-ai dat de veste despre voi, deci alt bebic de-a busilea... Sa-ti traisca puiul Alexandru, si sa sarbatoriti frumos suma rotunda
Sa mai scrii, macar un viers acolo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Multumim Lori! am sa incerc sa scriu mai des, dar puiul meu doarme toata noaptea de la 6 seara la 7 dimineata si ziua normal ca are chef de joaca...si eu ma joc cu el mereu sa-l ajut sa se dezvolte frumos plus curatenie, papica, plimbarica...seara cad si eu rupta...

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, nu pune lira la cursul oficial BNR, ca ea pierde la cursul de schimb valutar. Pune lira la 5RON.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alexandra, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Mai da de veste cand si cand sa mai stim de voi! Tare frumoase pozicile voastre
La multe lunisoare si ani fericiti pentru puiul vostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iulia, nu pune lira la cursul oficial BNR, ca ea pierde la cursul de schimb valutar. Pune lira la 5RON.

am inteles sa traiti!!! bine ca m-am lamurit

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Povestea nasterii

Mergi la inceput

urata vreme. doarme mufi de rupe. trage a ploaie. e singura data cand ma bucur de vreme rea. o scot azi in costumul de urs polar cat ma duc sa pun banii in contul femeii de la baby stuff.

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Povestea nasterii

Mergi la inceput

alysh ai dreptate...cred ca am luat-o razna. intelesesem ca despre menajera e vb, dar implicit m-am gandit si la bona sunt treaza de la 6 deci, sa ma intelegi... deci, pana la urma, batranica, a? eheeee...

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Alexandra, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Mai da de veste cand si cand sa mai stim de voi! Tare frumoase pozicile voastre
La multe lunisoare si ani fericiti pentru puiul vostru!

Multumim mult si va dorim asemenea!
Asa cum am spus si mai sus promit sa intru mai des
Apropos ma poate ajuta cineva cu recuperarea parolei de cont ...calculatorul a memorata-o si pot intra pe forum, dar nu pot modifica semnatura. Help!!!!!
Pozicile le-am pus azi si voi incerca sa-l prind in 4 labute sa pun maine sa-l vedeti.

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput